Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Σότσι. Αντί για προπόνηση κάνουν... σeξ! Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

sex-balΈνα αποκαλυπτικό βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου, που δείχνει την μυστική ζωή των αθλητών που έχουν πάρει μέρος στους φετινούς Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Αντί για σκληρή προπόνηση, οι αθλητές το έχουν ρίξει στο ασταμάτητο σεξ...

H ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ…

a56Μετά τις αποκαλύψεις για τη “Μαφία της Γλυφάδας”(οι οποίες θα συνεχιστούν)και την εμπλοκή ονομάτων της νύχτας και της μέρας σε απίστευτες καταστάσεις καταγγελλόμενης διαφθοράς, σειρά έχει ο εκλεκτός της ΝΔ και ευρωβουλευτής-η θητεία του λήγει τον Αύγουστο-Γ.Παπανικολάου, παιδί του κομματικού σωλήνα της νεολαίας του κόμματος, της περίφημης ΟΝΝΕΔ η οποία έχει αναδείξει ογκόλιθους στην πολιτική ζωή της χώρας. 

Πως τα λεφτά αλλάζουν τους ανθρώπους (ΒΙΝΤΕΟ)

 Aναγνώστης μας έστειλε αυτό το βίντεο. Δείτε το και ας το συζητήσουμε στα σχόλια. 

Το 2017 η νέα BMW Σειρά 5

Η νέα πολυτελής BMW Σειρά 5 θα λανσαριστεί το 2017, ενώ θα διαθέτει επιθετικό design, όπως διακρίνουμε και από την κατασκοπευτική ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα. 

Η BMW σχεδιάζει την επόμενη γενιά της Σειρά 5, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το 2016, ενώ αναμένεται να λανσαριστεί το 2017 εφοδιασμένη και με 3κύλινδρους κινητήρες 1.500 κυβικών.

Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας στα δικαστήρια


Τι συνέβη εκείνη τη νύχτα.

Η Aννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας έδωσαν από νωρίς το πρωί το «παρών» στο δικαστήριο, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους Βασίλη Χειρδάρη. Οι δύο εκδοχές για τα περιστατικά έρχονται σε πλήρη αντίθεση, καθώς και οι δύο πλευρές αποδίδουν η μία στην άλλη βρισιές, απειλές και βία!

Αφιέρωμα - Σάκης Μπουλάς

 Ο Σάκης Μπουλάς υπήρξε παράλληλα και τραγουδιστής, συμμετέχοντας σε πολλούς δίσκους όπως στους Ανεπίδοτα Γράμματα του Μιχάλη Γρηγορίου με την Αφροδίτη Μάνου, Καντάτα για την Μακρόνησο- Θ.Μικρούτσικου, Λουκιανού διάλογοι- Μ. Πλέσσα, Αχαρνής του Δ. Σαββόπουλου κ.α . 

Τρόμος στον αέρα - Αεροπλάνο δίνει μάχη με τους ισχυρούς άνεμους κατά τη διάρκεια της προσγείωσης [Βίντεο]

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι επιβάτες ενός αεροσκάφους Boeing 767, το οποίο κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ, βρέθηκε αντιμέτωπο με τους ισχυρούς ανέμους.

Από τα φτερά κάμψης μπορεί κάποιος να καταλάβει τις δύσκολες συνθήκες αυτής της προσγείωσης που πραγματοποιήθηκε στο Μπέρμιγχαμ και όπως φαίνεται στο τέλος μπορεί όλο το βάρος να έχει πέσει στους δεξιούς τροχούς, όμως ευτυχώς δεν συνέβη κανένα ατύχημα.

Ξέσπασε σε λυγμούς η Χρυσικοπούλου για τον Μπουλά! Πάγωσε η Μενεγάκη (VIDEO)

 Σε λυγμούς ξέσπασε στον αέρα της εκποπής "Ελένη" η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.
"Ελιάνα γιατί κλαις; Τον ήξερες προσωπικά;" ρώτησε αμήχανα η Ελένη Μενεγάκη.
"Δεν ξέρω γιατί. Μου συμβαίνει αρκετές φορές με κάποιους ανθρώπους τους οποίους εκτιμώ και τους θεωρώ σημαντικούς γιατί νομίζω ότι αφήνουν ένα κενό που δεν μπορεί να υποκατασταθεί. Υπάρχουν πολλοί που κάνουν σάτιρα, διασκέδαση στην τηλεόραση, αλλά δεν το κάνουν όλοι με το ήθος και την εξυπνάδα που το έκανε εκείνος. Τον εκτιμούσα και έχω στεναχωρεθεί γιατί θεωρώ ότι δεν υπάρχουν πολλοί Μπουλάδες" απάντησε.
Δείτε το video:

Απίστευτο εστιατόριο στις Φιλιππίνες προσφέρει γεύματα δίπλα σε έναν καταρράκτη!

diaforetiko.gr : 7239 367093983 Απίστευτο εστιατόριο στις Φιλιππίνες προσφέρει γεύματα δίπλα σε έναν καταρράκτη!Αυτό το μοναδικό στο είδος του εστιατόριο στο θέρετρο “Villa Escudero” στην πόλη Σαν Πάμπλο των Φιλιππίνων, προσφέρει στους πελάτες του την εκπληκτική ευκαιρία να δοκιμάσουν πεντανόστιμα τοπικά πιάτα δίπλα σε έναν εντυπωσιακό καταρράκτη.

Θύμα τροχαίου ηθοποιός από τα "Κλεμμένα Όνειρα"

Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο νοσηλεύεται ο νεαρός ηθοποιός Δημήτης Παπαδάκης, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή στη σειρά του Mega "Κλεμμένα Όνειρα", όπως αναφέρει η "Espresso".
Ο νεαρός ηθοποιός σύμφωνα με την "Espresso" σώθηκε από θαύμα το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, όταν η μηχανή του ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.