Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Η Δήμητρα Ματσούκα αποκαλύπτεται.Ο γάμος, η μητρότητα, οι sexy φωτογραφήσεις, και τα Τούρκικα σήριαλ..

Η Δήμητρα Ματσούκα αποκαλύπτεται.Ο γάμος, η μητρότητα, οι sexy φωτογραφήσεις, καΗ sexy Δήμητρα Ματσούκαμιλώντας στο περιοδικό «People»
αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ενδεχόμενο να γίνει μανούλα στο μέλλον.Δείτε τη δήλωσε ηηθοποιός.
«Νιώθω ακόμα πολύ μικρή για γάμο και παιδί».Ενώ μίλησε και για τον αγαπημένο της Γιάννη Φιξ και είπε οτι ειναι..«Μια χαρά».

«Είμαι καλή στο στοματικό»

ShareΣε μία πολύ ιδιαίτερη και… ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε η Αφροδίτη Καπάτσελη, όπου την γνωρίσαμε από το γνωστό τηλεπαιχνίδι, «Η Εκδίκηση της Ξανθιάς». «Δεν θέλω να πω κάτι που θα ακουστεί...Σε μία πολύ ιδιαίτερη και… ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε η Αφροδίτη Καπάτσελη, όπου την γνωρίσαμε από το γνωστό τηλεπαιχνίδι, «Η Εκδίκηση της Ξανθιάς».

Σχεδιάζουν ρολόι που θα συνεχίσει να μετράει το χρόνο ακόμη και μετά το τέλος του σύμπαντος

Η ιδέα ενός «αιώνιου» ρολογιού που θα συνέχιζε να μετράει το χρόνο ακόμη και μετά το τέλος του σύμπαντος ιντριγκάρει την επιστημονική κοινότητα.
Ωστόσο, κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βρει τρόπο να κατασκευάσει ένα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται απόπειρες.

Ακρυλαμίδιο: Κίνδυνος καρκίνου από τις τηγανητές πατάτες

Η θερμότητα που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος μπορεί να οδηγήσει στον σχηματισμό λιγότερο ορισμένων ουσιών που  κάνουν ζημιά στην υγεία. Μία τέτοια ουσία, είναι το ακρυλαμίδιο (ή ακρυλαμίδη) η οποία προκαλεί καρκίνο. Το 2002, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης στην Σουηδία, ανακάλυψαν με 

Μια φωτογράφηση με «καυτούς» αγγέλους

Η Miranda Kerr και η Candice Swanepoel φαίνεται ότι είναι το «βαρύ πυροβολικό» της γνωστής εταιρίας εσωρούχων Victoria's Secret καθώς δεν παραλείπει να τις συγκαταλέγει σε όλους τους καταλόγους της.
Για ακόμα μια φορά τα δύο μοντέλα παρουσίασαν όπως εκείνες ξέρουν καλύτερα τα πολυτελή εσώρουχα.

Δείτε τι ξενερώνει τις γυναίκες!

Μπορείς να ρίξεις μια γυναίκα με ένα ωραίο χαμόγελο, ή με ένα επιτυχημένο αστείο. Πιο εύκολο είναι όμως να την ξενερώσεις με μερικά πράγματα.. 

Το πιο ακριβό ξενοδοχείο στον κόσμο βρίσκεται στην Ελλάδα!

Ναι ναι καλά ακούσατε, το πιο ακριβό ξενοδοεχείο στον κόσμο βρίσκεται στην Ελλάδα. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το Grand Resost Lagonissi, στο οποίο για να διανυκτερεύσει κανείς  θα πρέπει να πληρώσει $47.527! Το πολυτελές ξενοδοχείο παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες στον επισκέπτη, αφού διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, μπάτλερ, ιδιωτική πισίνα, εξαιρετικό σεφ, ακόμα και πιανίστα. Να πούμε ότι στην λίστα με τα πιο ακριβά ξενοδοχεία στον κόσμο στην δεύτερη θέση βρίσκεται το Palms Casino Resort Hotel στο Λας Βέγκας!

Εκπληκτικές οφθαλμαπάτες με δύο φύλλα διαφάνειας! [Vid]

Αν σας αρέσει να ανακαλύπτετε τι παιχνίδια μπορεί να παίξει το μυαλό σας, χωρίς να έχετε πάρει τίποτα (μακριά από αυτά τα πράγματα), τότε αξίζει να δείτε τις οφθαλμαπάτες του brusspup, ο οποίος χρησιμοποιεί μόλις δύο φύλλα διαφάνειας και μας τρελλαίνει:

Τον έψαχναν νέο, τον βρήκαν παππού

Δραπέτη που διέφευγε για 36 ολόκληρα χρόνια εντόπισαν οι αρχές στην Καλιφόρνια, αφού χρησιμοποίησαν το ιστορικό τηλεφωνικών κλήσεων της μητέρας του.

Θέλετε να μείνετε έγκυος;

Έχετε αποφασίσει να κάνετε παιδιά, ίσως πρέπει να προσθέσετε και το τσάι στο πρόγραμμά σας.

Το πρώτο… κάμπριο τελεφερίκ στον κόσμο!

perierga.gr - Το πρώτο... κάμπριο τελεφερίκ στον κόσμο!Η Ελβετία παρουσίασε το πρώτο διώροφο… κάμπριο τελεφερίκ στον κόσμο, που ξεκινά το εντυπωσιακό ταξίδι τους στις Άλπεις κοντά στην πόλη της Λουκέρνης. Το τελεφερίκ, που φέρει την ονομασία «The Cabrio», φτάνει μέχρι το βουνό Stanserhorn, μεταφέροντας 60 επιβάτες τη φορά, στο ιλιγγιώδες ύψος των 1,9 χιλιομέτρων!

Το σοκαριστικό ατύχημα της barwoman(VIDEO)

Το σοκαριστικό βίντεο είναι από κάμερα ασφαλείας. Η barwoman καθαρίζει το μαγαζί αλλά σκοντάφτει και πέφτει πάνω στην τζαμαρία…

Η Έλενα Παπαβασιλείου αντιστέκεται στους πειρασμούς..

Ανέβασε σχετική φωτογραφία στο twitter..  
Η Έλενα Παπαβασιλείου εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στη μακρινή Αμερική, προκειμένου να διεκπεραιώσει κάποιες υποχρεώσεις της.

13 περίεργα πράγματα που συνδέονται με την καρδιά

perierga.gr - 13 περίεργα πράγματα που συνδέονται με την καρδιά!Παρόλο που οι αιτίες και οι τρόποι αντιμετώπισης ενός καρδιολογικού προβλήματος είναι ευρέως διαδεδομένοι, η αλήθεια είναι ότι δεν αρκεί μόνο να κόψετε τα λιπαρά φαγητά και να γυμναστείτε για αποφύγετε τον κίνδυνο ενός εμφράγματος. Ο τρόπος ζωής παίζει σίγουρα σημαντικό ρόλο στην αποφυγή ενός καρδιακού επεισοδίου αλλά υπάρχουν αρκετοί «κρυφοί» παράγοντες που επηρεάζουν την καρδιά.

Το 2013 το νέο Peugeot 2008



Φάρμακο αναπλάθει τον μυϊκό ιστό

Φάρμακο αναπλάθει τον μυϊκό ιστό

Προλαμβάνει τη φθορά των κυττάρων

Το σφριγηλό και τονωμένο σώμα της νεαρής ηλικίας με την πάροδο των χρόνων γίνεται πιο χαλαρό, καθώς οι μύες αποδυναμώνονται, φθείρονται και επιβραδύνεται ο ρυθμός ανανέωση του μυϊκού ιστού. 

Την Δευτέρα 1 Οκτ. το δικαστήριο στην Κοζάνη της 22χρονης Ανδριάννας

Την Δευτέρα 1 Οκτ. το δικαστήριο στην Κοζάνη.Η άγρια δολοφονία της 22χρονης Ανδριάννας που σπούδαζε στο ΤΕΙ Καστοριάς, συγκλονίζει και σήμερα.

Την άλλη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η δίκη του 35χρονου που έχει ομολογήσει την άγρια δολοφονία.
Το θέμα τώρα είναι οι απεργίες – κινητοποιήσεις των δικαστικών. Το μεγάλο θέμα επίσης είναι να ελεγχθεί το θέμα της αναβολής και παραγραφής ( για τους επόμενους μήνες) αν φυσικά υπάρχει.
alphafm.gr

FACEBOOK: Από σήμερα τέλος στα ψεύτικα Like!

Ξυπνήσατε σήμερα το πρωί και διαπιστώσατε λιγότερα like από ό,τι τις προηγούμενες ημέρες; ...
Είναι γιατί το Facebook άρχισε να αφαιρεί από τις σελίδες του, και ειδικότερα τις πλέον αγαπημένες, τα like που είναι προϊόν ψεύτικων χρηστών, που έχουν δημιουργηθεί για να «φουσκώσουν» τη δημοτικότητα τους.

Απλό τεστ αίματος ανιχνεύει τον καρκίνο

Αμερικανοί επιστήμονες ανέφερεαν ότι ένα απλό τεστ αίματος μπορεί να ανιχνεύσει τους καρκίνους του μαστού και του πνεύμονα (αλλά και άλλους καρκίνους) πολύ πριν εκδηλώσει ο ασθενής κάποιο ύποπτο σύμπτωμα.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 ως 7 Οκτωβρίου. Τι υπόσχονται τα άστρα;














Τι λένε τα ζώδια για αυτήν την εβδομάδα; Ποιες είναι οι τάσεις σε ερωτικά και επαγγελματικά; Θα συμβεί κάτι καλό;


Μια πισίνα γεμάτη… Coca Cola!

perierga.gr- Μια πισίνα γεμάτη... Coca Cola!Ο εκκεντρικός Αμερικανός καλλιτέχνης Mike Bouchet, που ζει και εργάζεται στην Καλιφόρνια, παρασκευάζει μόνος του Coca Cola από το 2004, επιτυγχάνοντας έναν τύπο αναψυκτικού δικής του σύνθεσης, το οποίο, όμως, δεν το πίνει αλλά το χρησιμοποιεί ως βασικό υλικό των τρελών καλλιτεχνικών ανησυχιών του!

Τα 5 πιο παράξενα έθιμα της Ελλάδας

Τα ήθη και τα έθιμα του λαού μας είναι όλο εκπλήξεις και παραξενιές
Παρακάτω σας παραθέτουμε τα 5 πιο παράξενα έθιμα της πατρίδας μας…

«Μου είπαν να μικρύνω το στήθος μου, για να κάνω καριέρα»

Τι και αν οι περισσότερες σταρ αυξάνουν το μέγεθος του στήθους τους προκειμένου να κάνουν καριέρα.

ΒΙΝΤΕΟ: Το πιο Sexy Drift που έχετε δει ποτέ!

Μαγευτικα sexy drift με μια όμορφη παρουσία να το απολαμβάνει και με το παραπάνω. Το σίγουρο είναι ότι εκτός από το Nissan Silvia θα απολαύσετε και το μοντέλο, το οποίο σίγουρα θα σας αποζημιώσει. Δείτε το βίντεο:

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΑΣ! ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!


ierarxesΕΣΥ Μιστερ Σαμάρας, πρωθυπουργέ, έχεις υπόψη σου τη δραματική κοινή επιστολή των Μητροπολιτών Αλεξανδρουπόλεως – Διδυμοτείχου;
Θα κάνεις το κορόϊδο για την προκλητική εγκατάλειψη του Έβρου απ΄όλες τις Κυβερνήσεις;

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΙΒΩΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

floating ark hotel judgement dayΠηγή Αθέατη γνώση: Αρχιτέκτονες στο Remistudio, μια εταιρεία στη Ρωσία, έχουν σχεδιάσει ένα ξενοδοχείο που επιπλέει και λέγεται ότι θα λειτουργήσει ανεξάρτητα για να

Το Πλιγούρι συμβάλει στην επούλωση τραυμάτων και έχει αντικαρκινικές ιδιότητες

Το πλιγούρι είναι σπασμένο σιτάρι και είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, οι οποίες βοηθούν στη δυσκοιλιότητα και στην καλή λειτουργία του εντέρου.

Τα περίεργα ονόματα των προϊόντων του ΙΚΕΑ!

perierga.gr - Τα περίεργα ονόματα των προϊόντων του ΙΚΕΑ!Δεν ξέρω εάν έχετε ποτέ προβληματιστεί σχετικά με το τι σημαίνουν τα περίεργα ονόματα που έχουν τα περισσότερα προϊόντα του ΙΚΕΑ ή αν απλώς αρκείστε στο γεγονός ότι είναι κάποιες άγνωστες σε εμάς σουηδικές λέξεις. Όπως κι αν έχουν τα πράγματα δεν μπορούμε παρά να πούμε ότι οι… γλωσσοδέτες που χρησιμοποιούν οι Σουηδοί 

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής...

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής 30/9/2012

Απίστευτο: 6 χρόνια κρατάει το νεκρό παιδί του στον καταψύκτη!

Ο Τιαν Ξουεμίνγκ 54 ετών, από τη Νότια Κίνα, έχασε τον γιό του πριν 6 χρόνια σε ηλικία 18 χρονών.
Επειδή όμως δεν αντέχει να τον αποχωριστεί, κρατάει σε έναν οικιακό καταψύκτη το άψυχο κορμί του 18χρονου γιού του.

Αφήστε το πλύσιμο του αυτοκινήτου, στους ...ειδικούς! (NEW photos)

για το τι πρόκειται να πάθετε, βλέποντας και τις υπόλοιπες φωτογραφίες του αφιερώματος. Και κρατείστε επαφή γιατί τα επόμενα επεισόδια είναι ήδη έτοιμα...

Θα το έκανες αυτό στη κοπέλα σου ? (για άντρες)



Το αυτοκίνητο των 3 εκατομμυρίων ευρώ!

Τα αυτοκίνητα Rolls-Royce είναι από τα πλέον πολυτελή στο κόσμο και απευθύνονται
σε ένα συγκεκριμένο κοινό...

Βραζιλιάνα βγάζει την παρθενιά της «στο σφυρί»

Βραζιλιάνα βγάζει την παρθενιά της «στο σφυρί»

Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Σε δημοπρασία στο διαδίκτυο βγάζει την παρθενιά της μία 20χρονη κοπέλα από τη Βραζιλία, για... φιλανθρωπικό σκοπό!

Μυστήριο στον βυθό: Άλλοι μιλούν για Α.Τ.Ι.Α. και άλλοι για μυστικό όπλο. [vid]

Όταν εντοπίστηκε για πρώτη φορά αυτό το αντικείμενο στον βυθό της Βαλτικής Θάλασσας πολλοί πίστευαν ότι θα μπορούσε να είναι ένα UFO που συνετρίβη στα νερά μεταξύ της Σουηδίας και Φινλανδίας, ενώ έμοιαζε πολύ στο Star Wars Millennium Falcon.

Αιώνιος σκληρός δίσκος!

perierga.gr - Αιώνιος σκληρός δίσκος!Ερευνητές της Hitachi δημιούργησαν μια επαναστατική συσκευή αποθήκευσης δεδομένων, που υπόσχεται να διατηρεί τα δεδομένα ανέπαφα για πολλούς αιώνες! Πρόκειται για ένα μικρό γυάλινο τετράγωνο τσιπάκι που σύμφωνα με τους 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΛΠΑ: Με μικροσκοπικό μπικίνι φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό

Φορώντας ένα μικροσκοπικό κίτρινο μπικίνι φωτογραφήθηκε η Γεωργία Σάλπα για το βρετανικό περιοδικό FHM.

Η ελληνοϊρλανδικής καταγωγής καλλονή ανακηρύχθηκε πρόσφατα η πέμπτη πιο σέξι γυναίκα του κόσμου από το ίδιο περιοδικό.

VIDEO: ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΡΙΝ 12 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ; ΥΠΑΡΞΑΝ ΓΙΓΑΝΤΕΣ; ΚΙ ΟΜΩΣ ΝΑΙ!

Ιπτάμενα αντικείμενα πριν από 12 χιλιάδες χρόνια. Ζωή στο φεγγάρι με αποδείξεις.

Πώς να γλιτώσετε 50.000 θερμίδες το χρόνο

Πώς να γλιτώσετε 50.000 θερμίδες το χρόνο

Μάθετε πώς γίνεται το «μαγικό» σε 6 απλά βήματα...

Το κλειδί για να χάσουμε βάρος είναι η μείωση των θερμίδων. Αυτό το γνωρίζουμε πλέον όλοι μας. Κι αν είστε όπως οι περισσότεροι από μας, δεν θα σας έβλαπτε να απαλλασσόσασταν από 3-4 περιττά κιλά...