Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ο Γάλλος Remi "σπάει" πλάκα


Δελφίνια - surfer!








Tα δελφίνια είναι καταπληκτικοί δάσκαλοι surf! Μετά το show που έδωσαν στο Byron Bay της Νέας Νότιας Ουαλίας, το απέδειξαν περίτρανα.

Οσμή σκανδάλου στο Ναύπλιο



Ένα μεγάλο αστυνομικό σκάνδαλο φαίνεται να ξετυλίγεται από την έρευνα των διωκτικών αρχών για την εν ψυχρώ δολοφονία, πριν από μερικές ημέρες, 50χρονου επιχειρηματία στο Ναύπλιο που ασχολείτο κυρίως με νυκτερινά κέντρα.

Ξηλώνουν την πισίνα του Κορυδαλλού που δεν ήταν... πισίνα








Την εντολή να αφαιρεθεί η πισίνα από τον προαύλιο χώρο των φυλακών Κορυδαλλού έδωσε τελικά η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης μετά το πλήθος αντιδράσεων που προκάλεσε...
η σχετική αποκάλυψη αλλά και με βάση τα αποτελέσματα της αυτοψίας που πραγματοποίησε στον χώρο τεχνικό κλιμάκιο του υπουργείου.

Ανορεξία: Ποιους απειλεί; Νέα στοιχεία από έρευνα




Με αφορμή μια ανησυχητική έρευνα το lifezone σας ενημερώνει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νευρική ανορεξία...Περισσότερα από τα μισά κορίτσια ηλικίας 14 με 15 ετών δεν είναι ευχαριστημένα με την εικόνα του σώματός τους, παρόλο που μπορεί να είναι απολύτως υγιή ή λιποβαρή δηλ. να έχουν σωματικό βάρος κάτω από το φυσιολογικό, σύμφωνα με έρευνα.

Αγώνας δρόμου για… μέλλουσες νύφες!


perierga.gr - Αγώνας δρόμου για... μέλλουσες νύφες!













Οι μέλλουσες νύφες στη Σερβία περιμένουν κάθε χρόνο τα μέσα Ιουλίου προκειμένου να λάβουν μέρος σε έναν πρωτότυπο αγώνα δρόμου, για να κερδίσουν πολλά δώρα, μεταξύ των οποίων και το…

Η εκπαίδευση στο... ψέμα


Μία παροιμία λέει πως ''ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται''. Τι μας οδηγεί όμως να λέμε μεγάλα και μικρά ψεματάκια; Είναι στην φύση του ανθρώπου ή οφείλεται στον χαρακτήρα του καθενός;

Το μεγαλύτερο Ντάκιρι του κόσμου!



Ένα μπαρ στην Κούβα έφτιαξε το μεγαλύτερο κοκτέιλ ντάκιρι, 270 λίτρων, προς τιμή του διασημότερου πελάτη του, Έρνεστ Χέμινγουεϊ, και φυσικά...μπήκε στο βιβλίο Guinness!

Θέσεις πάρκινγκ για γυναίκες αποκλειστικά και μόνο!






















Μπορεί η παρακάτω είδηση να θεωρηθεί σεξιστική, δεν παύει όμως να αποτελεί μία πολλή πρωτότυπη πρωτοβουλία!

Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα




Απίστευτο κι όμως... ελληνικό. "Αξέχαστες" φαίνεται ότι θα μείνει η εμπειρία για κάποιους τουρίστες που θέλησαν να επισκεφθούν το σπήλαιο Περάματος στα Ιωάννινα.

Απίστευτο: Η NASA θέλει να μετακινήσει τη Γη!



Επιστήμονες βρήκαν έναν ασυνήθιστο τρόπο για να σταματήσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη...


Συγκεκριμένα, επιστήμονες της NASA, σκέφτηκαν να τον μετακινήσουν σε ένα πιο ψυχρό σημείο του διαστήματος!

Aρχαιοελληνικά κοσμήματα στη μόδα!


Έπιασαν για τα καλά οι ζέστες και αρχίσαμε να δείχνουμε τα μπράτσα μας με τις καλοκαιρινές αμάνικες μπλουζίτσες...

Μειώθηκε η ''πειρατεία''


Στο μισό έχει μειωθεί η πειρατεία μέσω Internet, στη Νέα Ζηλανδία, λόγω του νόμου των ''τριών χτυπημάτων'', σύμφωνα με στοιχεία που αναφέρονται από την ένωση δισκογραφικών εταιρειών.

Αφησε την να περάσει γιατί πότε δεν ξέρεις!













Αφησε την να περάσει γιατί πότε δεν ξέρεις!

Καρκίνος του μαστού-Πρόληψη


Ο καρκίνος του μαστού αφορά όλες τις γυναίκες. Η γυναικολόγος-χειρουργός, Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα μιλάει για την πρόληψή του, αλλά και για το αν ο στηθόδεσμος προκαλεί καρκινογενέσεις...

Πώς είναι να σε βρίσκει τσουνάμι από παγόβουνο; [video]


Φαντάσου να είσαι ένας Αυστραλός τουρίστας που αποφάσισε να πάει για κάποιο λόγο διακοπές στη Γροιλανδία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή...
Ilulissat που αποτελεί και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την Unesco.

Χιλιάδες νεκρά ψάρια εκβράστηκαν στη λίμνη Κάρλα


Συναγερμός σήμανε την Κυριακή όταν φύλακες του Φορέα Διαχείρισης της λίμνης Κάρλα αντίκρισαν δεκάδες νεκρά ψάρια στις όχθες της. Την ίδια ώρα παράνομοι αλιείς, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός, έσπευσαν να συλλέξουν τα ψάρια…

Είναι ωραίο να είσαι άντρας γιατί…


perierga.gr - Είναι ωραίο που είσαι άντρας γιατί...
Είναι ωραίο να είσαι άντρας γιατί…

3 αλήθειες για τα μικρά σνακς


Τα ενδιάμεσα snacks αποτελούν γεύματα πρωταρχικής σημασίας, καθώς εφοδιάζουν άμεσα τον οργανισμό με ενέργεια και θρεπτικά συστατικά.

Το μυστικό της αθανασίας ισχυρίζεται ότι βρήκε Ρώσος επιχειρηματίας


Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο μαγικό φίλτρο, ή ... κάποιο μυστικιστικό τελετουργικό, αλλά για ένα φουτουριστικό σχέδιο που επινόησε με την κωδική ονομασία «2045 – Avatar».

Jones: Παρθένα μέχρι το γάμο



Η 29χρονη Αμερικανίδα πρωταθλήτρια των 100 μέτρων, Lolo Jones είναι αδιαμφισβήτητα η πιο σέξι αθλήτρια των φετινών Ολυμπιακών.

Το επόμενο κορίτσι του Θέμου είναι η...




Η χαριτωμένη Λάουρα Νάριες φεύγει και όλα δείχνουν πως η καυτή Έλενα Παπαβασιλείου έρχεται.

Ποιος εξαφάνισε το Νεάντερταλ;


Ο Homo sapiens, δηλαδή ο σύγχρονος άνθρωπος, συνέβαλε περισσότερο από τις φυσικές καταστροφές στην εξαφάνιση του εξαδέλφου του, του ανθρώπου του Νεάντερταλ, σύμφωνα με μια μελέτη που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα στις ΗΠΑ.

Επαναλειτούργησε το Αρχαίο Θέατρο των Δελφών















Σπουδαίοι καλλιτέχνες διάβασαν αποσπάσματα από έργα του αρχαίου δράματος και ερμηνεύτηκαν μελωδίες του Μορίς Ραβέλ και του Μότσαρτ στο...
Αρχαίο θέατρο των Δελφών.

Πατέρας και γιος ξαναβρίσκονται μετά από 22 χρόνια μέσω Facebook!


Μπορεί να έχουν ακουστεί πολλά αρνητικά σχόλια για το Facebook και όχι άδικα άλλα αυτή τη φορά μια είδηση μας δείχνει ότι κάποιες φορές το Facebook έχει και θετική πλευρά…

Ακυβέρνητο ιστιοφόρο στη Τήλο


















Χθες το μεσημέρι η Λιμενική Αρχή της Κω ενημερώθηκε από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού, Έρευνας και Διάσωσης ότι το...ιστιοφόρο σκάφος «LORYMA» σημαίας Μεγάλης Βρετανίας, παρασυρόταν ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή βόρεια ν. Τήλου, λόγω μηχανικής βλάβης.

Τι είναι ευτυχία;

Perierga.gr - Τι είναι ευτυχία;

Την απάντηση έχει δώσει ο Θανάσης Βέγγος.
Η απουσία του Θανάση Βέγγου παραμένει αισθητή παρά το γεγονός ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από το θάνατό του. Παραμένουν όμως πάντα διαχρονικά τα λόγια των σπουδαίων ανθρώπων που αφήνουν με το έργο τους και την προσφορά τους το δικό της στίγμα σε μια κοινωνία που παραπαίει.

Η αδράνεια «σκοτώνει» όσο το κάπνισμα!


perierga.gr - Η αδράνεια "σκοτώνει" όσο το κάπνισμα!










Η έλλειψη σωματικής άσκησης προκαλεί κάθε χρόνο ανά τον κόσμο τόσους θανάτους όσους και το κάπνισμα. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε εκτενής έρευνα διεθνούς ομάδας 33 επιστημόνων η οποία δημοσιεύεται στην ιατρική επιθεώρηση «The Lancet». Σύμφωνα με το άρθρο, το ένα τρίτο περίπου των ενηλίκων διεθνώς δεν ασκούνται όσο χρειάζεται, γεγονός που έχει ως συνέπεια 5,3 εκατομμύρια θανάτους ετησίως.

Μεγάλη δασική καταστροφή


Περίπου 90.000 στρέμματα δάσους έχουν αποτεφρωθεί στις μεγάλες πυρκαγιές που σημειώθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες στην χώρα, όπως προκύπτει από το ευρωπαϊκό σύστημα καταγραφής καμένων περιοχών.

Μοτοσυκλέτα στο...τραπέζι τους!


Σε ταβέρνα προσγειώθηκε μία μοτοσυκλέτα στο κέντρο των Τρικάλων, στον κόμβο της Λαμπράκη με την Εθνικής Αντιστάσεως.

Πλύσιμο αυτοκινήτου… τέλος!


perierga.gr - Πλύσιμο αυτοκινήτου... τέλος!







Μια έξυπνη επίστρωση με ιδιότητες αυτό-επιδιόρθωσης σε περίπτωση επιφανειακής φθοράς ανέπτυξαν οι ειδικοί του Πολυτεχνείου του Αιντχόφεν (TU/e), στην Ολλανδία. Όπως περιγράφουν οι επιστήμονες με δημοσίευσή τους στο επιστημονικό περιοδικό «Advanced Materials», η νέα επίστρωση θα μπορούσε να έχει ανεξάντλητες εφαρμογές, από τις επιφάνειες διάφορων αντικειμένων και ηλεκτρονικών συσκευών μέχρι τις επιφάνειες οχημάτων και αεροσκαφών.

Η πιο χαδιάρα και επίμονη γάτα



Δεν τις αποκαλούν τυχαία πονηρές!

Γιατί δεν πρέπει να τρώμε με τους πρώην μας













Το φαγητό με έναν πρώην ερωτικό σύντροφο προκαλεί περισσότερη ζήλεια στον νυν απ’ ό,τι μία συνάντηση για καφέ – και όσο πιο αργά είναι το ραντεβού...

τόσο το χειρότερο, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Οι γυναίκες… εξυπνότερες από τους άντρες!


perierga.gr - Οι γυναίκες είναι εξυπνότερες από τους άντρες!

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα του διεθνούς φήμης ψυχολόγου James Flynn και της ομάδας του, οι γυναίκες εμφανίζονται εξυπνότερες από τους άντρες, ενώ έναν αιώνα πριν το «ασθενές» φύλο ήταν κατά πέντε μονάδες λιγότερο έξυπνες από τους άνδρες! Τα αποτελέσματα, μάλιστα, ήταν επαναλαμβανόμενα και πανομοιότυπα σε διαφορετικές γωνιές του πλανήτη, γεγονός που ενισχύει την άποψη αυτή.