Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Η πιο υγιής τροφή για μεγάλη αντοχή και στη γυμναστική!

Δοκίμασε το συνδυασμό τεσσάρων θρεπτικών τροφών και γέμισε τις μπαταρίες σου με ενέργεια και αντοχή.
Αναρωτιέσαι, πώς μπορείς να βελτιώσεις τα επίπεδα αντοχής σου κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης; Υπάρχει ένας φυσικός τρόπος, που...
συνδυάζει τις θρεπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες τεσσάρων τροφών: ταχίνι, μέλι, κανέλα και λεμόνι.

Το ελληνικό πλοίο στα στενά της Μάλακα: Κανένα ίχνος από το μοιραίο Boeing

Ακαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό έστω και κάποιον αντικειμένων από τη μοιραία πτήση ΜΗ 370 της Malaysia Airlines, καθώς, και τα μέλη του ελληνικού πλοίου «ELKA Athina» που πέρασαν από τα στενά της Μάλακα δεν βρήκαν κανένα ίχνος από το εξαφανισμένο Boeing.
Νωρίτερα το ελληνικό πλοίο έλαβε μήνυμα για την ύπαρξη αντικειμένων στη θαλάσσια περιοχή των στενών της Μάλακα με ενδείξεις πως πρόκειται για ευρήματα (βαλίτσες;) από το μοιραίο αεροσκάφος.
Σε νεότερη επικοινωνία που είχε το iefimerda με τον ανθυποπλοίαρχο, Δημήτρη Καραγιάννη, δεν επιβεβαιώθηκαν αυτές οι ενδείξεις.

LIVE η Superleague

LIVE η Superleague | onsports.grΜε τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στη Superleague και το Onsports σας μεταφέρει Live την εξέλιξη των παρακάτω αναμετρήσεων: Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης, Πανιώνιος – Λεβαδειακός και Πλατανιάς – Καλλονή.
Σημαντικά είναι τα παιχνίδια που διεξάγονται στις 17:15 περισσότερο για τη «μάχη» της παραμονής. Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό με τους γηπεδούχους να θέλουν το τρίποντο για να… καθαρίσουν.

Ντι-τζει Sakis Theodoridis ιζ καμινγκ φορ ε σπέσιαλ γκρικ νάιτ δις σαντει! [BOUDOIR CLUB]

 Ντι-τζει Sakis Theodoridis ιζ 

καμινγκ φορ ε σπέσιαλ γκρικ νάιτ δις σαντει!

Παράξενη ιστορία: Αεροπλάνο εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε μετά από 35 χρόνια (Βίντεο)

Όλη αυτή η ιστορία με το χαμένο αεροπλάνο των μαλαισιακών αερογραμμών θυμίζει την ιστορία ενός αεροπλάνου που πραγματοποιούσε πτήση πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό.
Εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος στις 4 Σεπτεμβρίου του 1945.

Το γεγονός είχε προκαλέσει παγκόσμια αναστάτωση,όπως τώρα το μαλαισιανό αεροπλάνο.Μάταια όμως,το έψαχναν. 'Ολες οι έρευνες για την ανεύρεσή του απέβησαν άκαρπες και κάποια στιγμή σταμάτησαν κλείνοντας το φάκελο της υπόθεσης με το αεροσκάφος να θεωρείται οριστικά χαμμένο στα κρύα νερά του Ατλαντικού.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ: Δείτε πως ονόμασε την πιτσαρία του Έλληνας επιχειρηματίας

Θα μπορούσε κάλλιστα να κερδίσει το βραβείο της πιτσαρίας με το καλύτερο και πιο ευφάνταστο όνομα...


Αφού ηρεμήσαμε από τα γέλια βρήκαμε στο Google ότι η εν λόγω πιτσαρία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα είναι από τις γευστικότερες που υπάρχουν στη συμπρωτεύουσα!

Εκτός από το όνομα λοιπόν, βραβείο παίρνει και η γεύση, ενώ οι τιμές δείχνουν παραπάνω από ελκυστικές!

Δε θα πιστεύετε σε ποια τροφή βρήκαν το "κλειδί" του αδυνατίσματος

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Λουντ, στη Σουηδία φαίνεται πως εντόπισαν το κλειδί για την οριστική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.
Τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό το ποσοστό των παχύσαρκων παιδιών και εφήβων υπερβαίνει πλέον το 30%. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα στην Ελλάδα 600.000 παιδιά και έφηβοι είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι.

Oι ερευνητές διαπίστωσαν ότι μία ουσία που βρίσκεται στο σπανάκι και ανήκει στα θυλακοειδή, μειώνει τις λιγούρες που αισθάνεται κανείς ανάμεσα στα γεύματα, συμβάλλοντας καθοριστικά στην πρόληψη της παχυσαρκίας.