Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ (συγγενείς, φίλους, γνωστούς, κλπ.) ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!! Οι Σκοπιανοαμερικάνοι πέτυχαν το σκοπό τους! Το "ΟΧΙ" έχει περάσει πλέον μπροστά & μάλιστα με 36.110ψήφους!!!

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! OI ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ!!! (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)ΟΙ Ελληνοαμερικάνοι μας παρακαλούν. Ψηφίστε!



Μάλλον έχει αντιστραφεί η κατάσταση που περιγράφεται παρακάτω.Κανείς εφησυχασμός.

  Ψ Η Φ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε   Κ Α Θ Ε  Μ Ε Ρ Α  



ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ (συγγενείς, φίλους, γνωστούς, κλπ.) ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!
Οι Σκοπιανοαμερικάνοι πέτυχαν το σκοπό τους!
Το "ΟΧΙ" έχει περάσει πλέον μπροστά & μάλιστα με 36.110ψήφους!!!

“Ποιος καλλιτέχνης θα πάρει τη θέση του Σάκη Μπουλά στην παρέα του ΓκαΓκαΝτίν”;

erotimatikoΟ Σάκης Μπουλάς είχε πει στους συνεργάτες του να μην σταματήσουν τις παραστάσεις στην γνωστή μουσική σκηνή σε περίπτωση που συνέβαινε το μοιραίο.
Έτσι, κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 7 Μαρτίου μέχρι και τις 12 Απριλίου, δίπλα στους “γενναίους της νύχτας” το Διονύση Σαββόπουλο, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Ζουγανέλη θα εμφανίζεται και ο Πάνος Μουζουράκης, συμμετέχοντας με την παρουσία του και τις εμπνεύσεις του στο εντελώς ανανεωμένο ψυχαγωγικό και παρεΐστικο “Γκαγκαντίν», που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό.

Αεροπορική σύνδεση ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ σε 25′ από την Sky Express με 29 ευρώ

Από τον ερχόμενο Απρίλιο η SKY EXPRESS ξεκινά αεροπορικά δρομολόγια από ΚΑΣΤΟΡΙΑ σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και φυσικά από το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ο πελάτης μπορεί να επιλέξει και άλλους προορισμούς με την ίδια η άλλη αεροπορική εταιρία.

Το μυστικό του 8χρονου που άφησε άφωνη τη δασκάλα του

Άφωνη άφησε δασκάλα σε Δημοτικό Σχολείο κοινότητας των Κοκκινοχωρίων, ένας οκτάχρονος μαθητής, όταν τυχαία, ανακάλυψε το «μυστικό» του πριν μερικούς μήνες. Μέχρι εκείνη τη μέρα, το υπέροχο μυστικό, μοιραζόταν ο οκτάχρονος με συνομήλικο συμμαθητή και φίλο του.

Αστεροειδής περνά σήμερα από τη Γη σε απόσταση αναπνοής (ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

 Δείτε φαντασμαγορικές φωτογραφίες αστεροειδών

Ένας αστεροειδής που διαγράφει την πορεία του στο σύμπαν θα περάσει σήμερα από τη Γη σε απόσταση πολύ κοντινότερη από αυτή όπου βρίσκεται το φεγγάρι. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η «HuffingtonPost» οι επιστήμονες εμφανίζονται άκρως καθησυχαστικοί για το πέρασμα του αστεροειδούς 2014 DX110 που ανακαλύφθηκε πολύ πρόσφατα.

Η Ελληνίδα που εντυπωσίασε στο αμερικανικό "The Voice" (VIDEO)

 Η Melissa Jiménez η οποία έχει ελληνικές ρίζες πήγε στο Αμερικανικό The Voice.
O πατέρας της είναι από το Μεξικό και η μητέρα της Ελληνίδα.
Η νεαρή κοπέλα ερμήνευσε το τραγούδι « If I Ain't Got You»της Alicia Keys και εντυπωσιάστηκαν δυο coaches η Shakira και ο Usher. Σε ποιανού την ομάδα όμως πήγε; Η Shakira την ήθελε πολύ... τόσο που και ελληνικά της μίλησε: «Όπα, ευχαριστώ» και η Melissa απάντησε: «Όπα, ευχαριστώ πολύ», αλλά τελικά αποφάσισε να πάει με την ομάδα του Usher. Καθώς τα videos του Αμερικανικού The Voice δεν είναι "ελεύθερα" για προβολή στην Ελλάδα, απολαύστε την όμορφη Melissa με την καταπληκτική φωνή σε ένα προσωπικό της video< στο οποίο τραγουδάει το "I will always live you" της αξέχαστης Whitney Houston.

iPhone 6C concept

iPhone 6CiPhone 6C: Ένα ενδιαφέρον concept από τον Joseph Farahi με οθόνη 4.7 ιντσών για το επόμενης γενιάς iPhone C.

Γιατί η μαύρη σοκολάτα κάνει καλό στην υγεία

Η μαύρη σοκολάτα κάνει καλό στην υγεία διότι εμποδίζει τα λευκά αιμοσφαίρια να εισέλθουν στα τοιχώματα των αγγείων και να προκαλέσουν αθηροσκλήρωση, αναφέρουν Ολλανδοί επιστήμονες στο επιστημονικό έντυπο The FASEB Journal.
Ως γνωστόν η αρχή της αθηροσκλήρωσης γίνεται με την είσοδο της κακής χοληστερίνης (LDL) στα τοιχώματα των αρτηριών αλλά η διαδικασία συνεχίζεται με τη συμμετοχή του ανοσοποιητικού συστήματος το οποίος προκαλεί μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται ως φλεγμονή με αποτέλεσμα να δημιουργείται η αθηρωματική πλάκα.

Αυτός είναι ο λαός που έχει... ανοσία στον καρκίνο. Τι κάνει;

 Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή Χούνζα, που ζει...
στο Πακιστάν και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Το φαινόμενο αυτό δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες. Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε στην περιοχή και μελέτησε τη διατροφή των Χούνζα.

Με έκπληξη διαπίστωσαν, ότι οι Χούνζα τρώνε πολλά.... βερίκοκα και τα κουκούτσια επίσης.... από τα βερίκοκα.

Δακρίζουν οι εικόνες σε Ρωσία και Ουκρανία-BINTEO

Δακρίζουν οι εικόνες σε Ρωσία και Ουκρανία-BINTEO Ένα αν μη τι άλλο παράδοξο φαινόμενο συντελείται τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε Ναούς της Ρωσίας και της Ουκρανίας, με δεκάδες εικόνες να… δακρύζουν ταυτόχρονα.

Όπως μεταδίδουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, σε πολλούς Ναούς τόσο της Ρωσίας όσο και της Ουκρανίας, πολλές ιερές εικόνες, του Χριστού, της Παναγίας αλλά και Αγίων, έχουν αρχίσει να δακρύζουν. 

Αρχαίος ιός, η ανάσταση!!!

Αρχαίος ιός, η ανάσταση!!! Μία ομάδα γάλλων επιστημόνων “ξύπνησε” έναν αρχαίο ιό μετά από 30.000 χρόνια αδράνειας στους πάγους της Σιβηρίας. 

“Είναι η πρώτη φορά που βρίσκουμε έναν ιό που παραμένει μολυσματικός μετά από τόσα χρόνια” δήλωσαν οι επιστήμονες, τονίζοντας ωστόσο ότι ο ιός δεν παρουσιάζει κανένα κίνδυνο για τον άνθρωπο ή τα ζώα. 

Ο δρ.ΧΑΜΕΡ βγηκε απο τη Φυλακη''ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΕΛΟΣ'' Η ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ...Το διάσημο βίντεο του Δρ. Χάμερ για τον Καρκίνο τώρα στα Ελληνικά. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ο δρ.ΧΑΜΕΡ βγηκε απο τη Φυλακη''ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΕΛΟΣ'' Η ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ...Το διάσημο βίντεο του Δρ. Χάμερ για τον Καρκίνο τώρα στα Ελληνικά. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Παρακολουθήστε τα 6 βίντεο που ακολουθούν και αφορούν στην πλήρη θεραπεία του καρκίνου και μίας σειράς άλλων σοβαρών και χρόνιων παθήσεων,που συγκαλύπτονται εδώ και δεκάδες έτη από τις φαρμακοβιομηχανίες, αλλά και από μία σειρά άλλων παραγόντων που βγάζουν εκατομμύρια χρημάτων στις πλάτες των ανθρώπων που δυστυχούν,εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την ανθρώπινη δυστυχία…

ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ : ”ΑΝ ΕΜΠΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!”

POutinaΜετά την έκκληση του πρωθυπουργού της Κριμαίας Sergey Aksyonov προς τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν “να συνδράμει στην εξασφάλιση της ειρήνης και της ηρεμίας”, άμεση ήταν η απάντηση του Κρεμλίνου που σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείo Ειδήσεων ανέφερε ότι η Ρωσία θα λάβει σοβαρά υπόψη το αίτημα του πρωθυπουργού για βοήθεια. Όπως δημοσιεύεται στο greekamericannewsagency.com, παράλληλα με την έκκληση για την συνδρομή της Ρωσίας, ο Aksyonov ανακοίνωσε ότι στις 30 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα για το μέλλον της Κριμαίας, σχεδόν δύο μήνες νωρίτερα από ό, τι είχε προηγουμένως προγραμματιστεί (25 Μαΐου).