Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Μειώνουν οι στατίνες τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο;

b91fc664statins-1020x612Οι στατίνες, τα φάρμακα που λαμβάνονται από εκατομμύρια άτομα την προστασία από τις καρδιακές προσβολές, συνδέονται με μείωση των θανάτων από καρκίνο, σύμφωνα με δύο αμερικανικές μελέτες αλλά πρόκειται προς το παρόν για μια στατιστική σχέση και όχι για μια σχέση αιτίας-αποτλέσματος.

Τεστ αίματος βρίσκει όλες τις μολύνσεις του παρελθόντος από ιούς

testblods5bllΑπό μια μόνο μόνο σταγόνα αίματος μπορούν φανούν όλες οι λοιμώξεις από ιούς που έχει περάσει κάποιος στο παρελθόν και φυσικά αυτές που έχει τώρα.
Η μέθοδος ονομάζεται VirScan και είναι η πρώτη φορά που επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο. Αναπτύχθηκε από Αμερικανούς ερευνητές και αποτελεί μεγάλη πρόοδος σε σχέση με τις σημερινές διαγνωστικές τεχνικές, που εξετάσουν κάθε ιό ξεχωριστά.

Το επαναστατικό συστατικό είναι Botox-χωρίς τις βελόνες

 Instantly Ageless™ είναι ένα ισχυρό αντι-ρυτίδων microcream που λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά για να μειώσει τα ορατά σημάδια της γήρανσης. Το επαναστατικό συστατικό είναι argireline: ένα πεπτίδιο που λειτουργεί σαν Botox-χωρίς τις βελόνες. Instantly Ageless ™ αναζωογονεί την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των πόρων για ένα άψογο φινίρισμα.

Έρχεται Σύντομα.