Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Και τι δεν έχουν δει αυτοί οι καθρέφτες..! (NEW photos)

Αυτό το φωτογραφικό αφιέρωμα περιέχει διπλή απόλαυση, αφού τα κορίτσια ποζάρουν με νάζι στον καθρέφτη τους με συνέπεια απ' όλες τις πλευρές που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Και τι δεν έχουν δει αυτοί οι καθρέφτες...

Η οφθαλμαπάτη που μόνο άντρες την βλέπουν!!

Βλέπετε κάτι παράξενο?


Εκπληκτικοί καταρράκτες στους παγετώνες


Ένα ασυνήθιστο θέαμα προσφέρει η μητέρα φύση στις κρύες ακτές του Svalbard, του αρχιπελάγους της Αρκτικής που αποτελεί το βορειότερο άκρο της Νορβηγίας καθώς και της Ευρώπης.
Οι εντυπωσιακές εικόνες που σχηματίζονται στον ορίζοντα με τους καταρράκτες να πέφτουν στη θάλασσα κλέβουν τα βλέμματα.

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ... ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΟΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

mystiria dasos2Ομάδα τουριστών, που επισκέφτηκε την τοποθεσία Γιουντόλα της Βουλγαρίας έκανε φωτογραφίες με κινητά τηλέφωνα.

Εστιατόριο El Diablo - Ψητά στη λάβα! (photos)

Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο φυσικό από ένα έχεις ένα μπάρμπεκιου πάρτι πάνω σ' ένα ηφαίστειο... εκτός βέβαια από τους προφανείς κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια. Αλλά αυτά δεν ανησυχούν τους σεφ στο εστιατόριο El Diablo, όπου μαγειρεύουν τα πιάτα τους με την θερμότητα που παράγεται από ένα ενεργό ηφαίστειο. Το εστιατόριο βρίσκεται πάνω στο ισπανικό νησί...

Ίσως το πιο kinky κορίτσι που πέρασε από την ελληνική τηλεόραση...

Είναι από τις πιο αισθησιακές παρουσίες...

Η Ναστάζια Μητροπούλου, ξέρει πολύ καλά πως να τραβά τα βλέμματα, και συνήθως προτιμά να το κάνει γυμνή... για την ακρίβεια ολόγυμνη.!

Αχ...αυτός ο εσωτερικός κόσμος και τα μυστικά του!

Θέλετε να μυηθείτε σε έναν κόσμο διαφορετικό και πιο αποκαλυπτικό.
Τα στήθη είναι εκεί που θα κοιτάξετε για να τα καταφέρετε. Και οι σέξι γυναίκες των παρακάτω φωτογραφίων έχουν κάθε πρόθεση να σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα...Είναι και μουντός ο καιρός και πρέπει να σας φτιάξουμε την διάθεση!!

Η καλύτερη δουλειά στον... κόσμο!!!

Ψάξαμε λίγο και βρήκαμε τηνκαλύτερη δουλειά που μπορεί να κάνει ένας άνδρας στον κόσμο!! Δείτε το βίντεο...

Perouges, μια μοναδική μεσαιωνική πόλη-φρούριο!

perierga.gr - Perouges, μια μοναδική μεσαιωνική πόλη-φρούριο!Το Perouges βρίσκεται 36 χιλιόμετρα βόρειο-ανατολικά της Λυών, στην κορυφή ενός λόφου με θέα στον κάμπο Rhône, και χρονολογείται από το 1226 μ.Χ., κρατώντας μέχρι και σήμερα στο ακέραιο όλα τα μεσαιωνικά χαρακτηριστικά του παρελθόντος.

Δυτικό Τείχος Ναού Σολομώντα - Υπόσκαφτο τούνελ(video)

Επίσκεψη στο Δυτικό Τείχος του Ναού του Σολομώντα.
Τούνελ κατά μήκος του Δυτικού Τείχους του Ναού του Σολομώντα, σκαμμένο χρόνια τώρα, πλέον επισκέψιμο.
ετοιμαζουν τον τριτο ναο του σωλομοντα και φυσικα ολοι ξερουμε ποιον θα εκλεξουν βασιλια εκει μεσα.....

20 σημαντικότερες καινοτομίες στον τομέα του φαγητού!

perierga.gr - 20 σημαντικότερες καινοτομίες στην ιστορία του φαγητούΗ λίστα περιλαμβάνει 20 καινούργιες ανακαλύψεις αλλά και πολύ παλιότερες που παίζουν σημαντικό ρόλο στο φαγητό, από τον τρόπο παρασκευής του και τα μαγειρικά σκεύη μέχρι τα μαχαιροπίρουνα και το δίχτυ ψαρέματος. Αρχικά μια επιτροπή από 

Η Πάολα μάς συστήνει την κόρη της

Η Πάολα μάς συστήνει την κόρη της

Δείτε τη φωτογραφία της τραγουδίστριας με τη μικρή Παολίνα

Η Πάολα πόζαρε για πρώτη φορά μαζί με την εννιάχρονη κόρη της, Παολίνα, στο περιοδικό ΟΚ. 

Ουρικό Οξύ: ποια είναι η κατάλληλη διατροφή για την αντιμετώπισή του;


Τα αυξημένα επίπεδα ουρικού οξέος στον οργανισμό πρέπει να αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη

προσοχή από τους ασθενείς. Όπλο στα χέρια των ασθενών ωστόσο, δεν είναι άλλο από την σωστή και ισορροπημένη διατροφή.


Νανά Καραγιάννη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του γιατρού της

Στο διάστημα που έμεινε στο ιδιωτικό ιατρικό 
κέντρο, η παρουσιάστρια που πάσχει από νευρική ανορεξία, κατάφερε και πήρε πέντε κιλά, όμως ο γιατρός της συνεχίζει να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Μάλιστα, μίλησε στην εκπομπή της 

Το μυστήριο της Αrea 51

Η μυθική περιοχή «Area 51» στις ΗΠΑ εξακολουθεί να ηλεκτρίζει τους λάτρεις των εξωγήινων και των θεωριών συνωμοσίας. Τα UFO, τα ψέματα των αμερικανικών κυβερνήσεων και οι πτήσεις μυστήριο.

ΗΠΑ: Αιφνιδιαστικό κτύπημα δύο ωρών μέσα στον Οκτώβριο στο Ιράν ετοιμάζει ο Obama.!!

Μια ημέρα μετά τη σκληρή επίθεση του ρεπουμπλικάνου προεδρικού υποψηφίου Mitt Romney πως ο Barack Obama δεν έχει κανένα σχέδιο για το Ιράν, δημοσίευμα σε αμερικανικό περιοδικό που επικαλείται διαρροές από «ανώνυμη πηγή» αναφέρει..

Χάδια κι αγκαλιές για τα 12 ζώδια

Κριός: Ακουμπήστε το κεφάλι σας στο κεφάλι του απαλά, με τα μέτωπά σας να αγγίζονται. Μια οικεία συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο, κοιτάζοντας ο ένας στον άλλο στα μάτια είναι ο ιδανικός τρόπος γιανα αυξήσετε την τρυφερότητα μεταξύ σας.

Cosmopolis (2012) του David Cronenberg

Η κινηματογραφική μεταφορά ενός κειμένου του Don DeLillo αντιμετωπίζει πάντα ιδιαίτερες δυσκολίες, τόσο από άποψη μορφής (απουσία εμφανούς πλοκής, εσωτερικοί μονόλογοι γραμμένοι σε τρίτο πρόσωπο), όσο και από άποψη περιεχομένου (πιντερικοί διάλογοι που φαντάζουν αφύσικοι κατά την εκφορά τους). Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που το Cosmopolis αποτελεί την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά έργου του DeLillo.

Κατάστημα φτιαγμένο από εφημερίδες των «NY Times»!


perierga.gr - Κατάστημα φτιαγμένο από εφημερίδες "NY Times"!Ένα αυστραλιανό brand καλλυντικών κάνει εντυπωσιακή είσοδο στην αμερικανική αγορά κατασκευάζοντας το πρώτο της κατάστημα στη Νέα Υόρκη, στο εσωτερικό του σιδηροδρομικού σταθμού Grand Central Terminal, εξ ολοκλήρου από παλιές εφημερίδες των «New York Times»!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ...

Η Ελλάδα θα μπορούσε να ξεπεράσει τη Φινλανδία και να γίνει ως το 2016 η μεγαλύτερη χώρα παραγωγής χρυσού της Ευρώπης, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Bloomberg.

Βίντεο-ΣΟΚ: Η συγκλονιστική ιστορία του 42χρονου που δολοφονήθηκε και ξεψύχησε πλάι σε πατέρα και αδελφό!

«Θα σε σκοτώσω. Φύγε, μυρίζεις λιβάνι», φαίνεται να ήταν οι λέξεις που βγήκαν από το στόμα του 58χρονου δράστη...
που χθες το πρωί όπλισε το χέρι του και σκότωσε με κυνηγετικό όπλο, τον 42χρονο συγχωριανό του Μαρίνο Μακρή, κάτοικο Τριποταμιάς Αρκαδίας, αφού πρώτα είχε εμβολίσει το μηχανάκι του με το ΙΧ αυτοκίνητό του.

Στιγμιότυπα από τα πιο παράξενα αθλήματα που έχετε δει [pics]

















Μια χρεοκοπία όχι σαν όλες τις άλλες… Θα την αφήσουμε να γίνει;

Το επίπεδο μιας κοινωνίας ως πολιτισμός και ως ανθρωπιά αποδεικνύεται μέσω των πράξεων της απέναντι στους αναξιοπαθούντες και στους ανθρώπους με προβλήματα υγείας αλλά και στο μέλλον της , στα ίδια τα παιδιά και την νεολαία της.

Βρήκε δουλειά ως… ανθρώπινο σκιάχτρο!

perierga.gr - Βρήκε δουλειά σαν ανθρώπινο σκιάχτρο!Ο 22χρονος Jamie Fox μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Μουσική και τα Αγγλικά από το Πανεπιστήμιο Bangor και βρέθηκε στη λίστα όσων ψάχνουν για δουλειά. Αν και δεν ήθελε να εγκαταλείψει τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική, ο Jamie… χτύπησε διάφορες πόρτες. Και ο αγρότης William Youngs από το Norfolk του την άνοιξε.

Η τρίτη γενιά της Skoda Octavia

Η τρίτη γενιά της Octavia ισχυροποιεί την εξωτερική της εμφάνιση ακόμη περισσότερο μέσω της νέας της πλατφόρμας και έρχεται το 2013 για να κερδίσει σε όλους τους τομείς της υπόστασής της. 

Random Team & The GOLDEN Photography PARTY @ KANTO(karaoke)


Σας περιμένουμε όλους για μια βραδιά ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΑΟΚΕ.

Με πολύ μουσική,χορό και ποτό !

Σας ετοιμάσαμε ενα Event για πολλεεεεεες πόζες,

η φωτογραφία που θα έχει τα περισσότερα "Like" ,θα κερδίσει μια Φιάλη για το

επομενο κυριακατικο Party.

(Ετοιμαστείτε στολιστειτε βαφτειτε και ποζάρετε!)

Ψηφίστε τις φωτογραφίες σας στη σελίδα: https://www.facebook.com/

TheGoldenPhotographyParty


*Η ψηφοφορία θα διαρκέσει ολη την εβδομαδα.

Το Σάββατο θα ανακοινωνεται ο νικητής...
on Decks:

Dj Iver 'D' & Dj Kaza(Random Team*)

https://www.facebook.com/RT.RandomTeam
"Υποβρύχιο" 3€ !

Καλή Διασκέδαση σε Όλους...

Υποβρύχιες πυραμίδες στην Κούβα και η συγκάλυψη του ευρήματος

Το 2001, μια ομάδα ερευνητών που αποτελούν μέρος μιας καναδικής εταιρίας που εργαζόταν στη δυτική ακτή της Κούβας, ανακάλυψε τα ερείπια μιας βυθισμένης, για χιλιάδες χρόνια, πόλης. Η απίστευτη ανακάλυψη,έγινε χάρη στον εξελιγμένο εξοπλισμό σόναρ ικανό να ανιχνεύει πέτρινες κατασκευές μέχρι 650 μέτρα βάθος και προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην επιστημονική κοινότητα, η οποία ξεκίνησε έρευνα.

Νέο πρωτότυπο της Porsche

Στη διεθνή έκθεση  αυτοκινήτου στο Παρίσι πραγματοποιεί την πρώτη δημόσια εμφάνισή του ένα νέο concept από την Porsche, η Panamera Sport Turismo.Mπορεί να ξενίζει με την πρώτη ματιά, ωστόσο η συγκεκριμένη γερμανική δημιουργία δεν είναι η station wagon απόδοση της γνωστής μας Panamera, αλλά και ένα κινητό εργαστήριο που προσπαθεί να πάει την υβριδική τεχνολογία ένα βήμα παρακάτω.

Αδυνάτισμα μετά τον τοκετό...

Αδυνάτισμα μετά τον τοκετό«Κλειδί» η υιοθέτηση ισορροπημένων συνηθειών
Μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες μετά το πέρας ενός τοκετού για μια γυναίκα είναι να επιστρέψει στο βάρος που είχε πριν την εγκυμοσύνη, όσο το δυνατόν ταχύτερα.

2.930 λέξεις προειδοποιούσαν πριν τους Ολυμπιακούς: Θα βουλιάξει η οικονομία σας!

Τόσες περιείχε η ειδική έκθεση της SandP που ήρθε στην Ελλάδα 4 μόλις μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004. 

Πρόστιμα ύψους 390.000 ευρώ σε εισπρακτικές εταιρείες

Πρόστιμα συνολικού ύψους 390.000 ευρώ επέβαλε το Τμήμα Μητρώου Εταιρειών Ενημέρωσης της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης, για παραβάσεις του νόμου 3758/2009 περί εταιρειών ενημέρωσης ληξιπρόθεσμων οφειλών, γνωστές ως εισπρακτικές. 

Ελβετίδα έγραψε βιβλίο για να εξηγήσει το μίσος της προς τους Έλληνες

Μέσα από τους σελίδες ενός βιβλίου, με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» μία Ελβετίδα εξηγεί γιατί τόσο η ίδια, όσο και οι Ευρωπαίοι μισούν τους Έλληνες.

Οι ΗΠΑ αποκάλυψαν απόρρητα σχέδια ιπτάμενων δίσκων

Το Εθνικό Αρχείο των ΗΠΑ για πρώτη φορά δημοσίευσε απόρρητα σχέδια ιπτάμενου δίσκου, ο οποίος είχε σχεδιαστεί τη ...δεκαετία του 1950 για την αμερικανική Πολεμική Αεροπορία. Το σκάφος εκείνο είχε
ονομαστεί Project 1794.

Η χειρότερη δουλειά του κόσμου… Δεν θα το πιστεύετε!!!

Αν πιστεύετε ότι η δουλειά σας είναι η χειρότερη του κόσμου, δείτε τι μπορεί να κάνει αυτός ο εργαζόμενος σε ζωολογικό κήπο για μια από τις μαϊμούδες του όταν χρειάζεται βοήθεια.

Εμβόλιο για την κοιλιοκάκη

Εμβόλιο θεραπεύει τη δυσανεξία στη γλουτένη (gluten), την κύρια αιτία της κοιλιοκάκης από την οποία πάσχει το 1% του πληθυσμού. Τα άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη (celiac disease) δεν μπορούν να καταναλώσουν τροφές με γλουτένη, μια πρωτεΐνη που περιέχεται στα δημητριακά (στοσιτάρι, στο κριθάρι, στη σίκαλη και λιγότερο στη βρώμη). 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Κάμερες κατέγραψαν καλόγρια την ώρα που έκλεβε μπίρες!

Κάμερα ασφαλείας καταστήματος κατέγραψε καλόγρια να… σουφρώνει μπίρες, τις οποίες έκρυψε κάτω από τα ράσα της.
Στη συνέχεια φεύγει τρέχοντας για… τη μονή της. Δείτε το βίντεο!
 

Όταν ο Arnold θαύμαζε τον Hitler

Aυτή η φωτογραφία του Arnold Schwarzenegger είναι από τα τέλη της δεκαετίας του '70. Και η επιλογή δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού τότε έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις, όπως ότι θαύμαζε τον Χίτλερ.

«Κόκκινο τηλέφωνο» μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας

Τη δημιουργία μιας τηλεφωνικής «κόκκινης γραμμής» αποφάσισαν οι υπουργοί Άμυνας Ελλάδας Π. Παναγιωτόπουλος και Τουρκίας Ι. Γιλμάζ κατά τη μεταξύ τους συνάντηση στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ.

Δείτε τα χειρότερα χτενίσματα των σταρ!

Πολύ άσχημες μέρες για τα μαλλιά..


Η σημασία που δίνουν οι αγγλοσάξονες στην εικόνα της κώμης αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι έχουν ειδική φράση για τα καταστροφικά χτενίσματα: «Κακή ημέρα για τα μαλλιά» (bad hair day).

Σκλήρυνση κατά πλάκας: Η κάνναβη μειώνει τη μυική ακαμψία

Η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι μια αυτοάνοση νευρολογική ασθένεια που προσβάλλει τον κεντρικό νευρικό σύστημα (εγκέφαλο, οπτικό νεύρο και νωτιαίο μυελό). Αλλοιώνει τη μετάδοση των νευρικών παλμών και εκδηλώνεται κατά κύματα που καταλήγουν ύστερα από αρκετά χρόνια σε μια εξασθένηση του οργανισμού και αναπηρία.  Σχεδόν το 90% των ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας υποφέρουν από μυική ακαμψία σε μια δεδομένη στιγμή κατά την εξέλιξη της νόσου, σύμπτωμα που περιορίζει την κίνηση και την ποιότητα ζωής τους.

Δείτε:Δεν Θα Πιστέψετε Πως Έγινε Αυτή Η Σέξι Γυναίκα!!!

Η γυναίκα αυτή είχε ένα απόλυτα sexy σώμα…
Όμως από ότι φαίνεται αγαπούσε τόσο πολύ την γυμναστική που αποφάσισε να γίνει bobybuilder.
Τα συμπεράσματα δικά σας..

Πώς θα γλιτώσετε απ’ τη νόσο Αλτσχάιμερ;

Τα εντατικά μαθήματα εκμάθησης ξένων γλωσσών προκαλούν ανάπτυξη ορισμένων τμημάτων του εγκεφάλου, σύμφωνα με διεθνή μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο NeuroImage.

Κοτοπουλο λεμονατο στη σχαρα


Υλικά:για 6 ατομα

Επικοινωνιακό τρικ

Ήλθε, είδε και απήλθε η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, προσφέροντας την διακαώς αναμενόμενη στήριξη στον Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνησή του, ενώ επί της ουσίας το ελληνικό ζήτημα παραμένει στα χέρια της Τρόικας.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Έρχονται νέες συγχωνεύσεις σχολείων – ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

Υπουργείο Παιδείας προς δήμους » έχετε λεφτά για λειτουργικές δαπάνες και μεταφορά μαθητών» ;
Αν υπάρχουν λεφτά, κάντε εισηγήσεις για ιδρύσεις σχολείων, και αναστολές συγχωνεύσεων -Το υπουργείο παιδείας ζητά από τις υπηρεσίες Α’θμιας και Β’μιας εκπαίδευσης της χώρας να κοινοποιήσουν προτάσεις για μεταβολές,συγχωνεύσεις καταργήσεις σχολείων.
Προσέξτε τι λέει στην χθεσινή εγκύκλιο του του υπουργείο:

Βαριέστε εύκολα; Τι σημαίνει στην πραγματικότητα

Πώς θα καταπολεμήσετε την βαρεμάρα
Όλοι έχουμε νιώσει, κατά καιρούς, το αίσθημα της βαρεμάρας- και είναι απαίσιο. Αλλά τι ακριβώς σημαίνει;
Επιστήμονες του Πανεπιστημίου του York έκαναν έρευνα με σκοπό να ανακαλύψουν τι σημαίνει στην πραγματικότητα να βαριέσαι- και βρήκαν ότι η βαρεμάρα έχει άμεση σχέση με την προσοχή. Τα αποτελέσματα της έρευνάς τους, τα οποία δημοσιεύτηκαν σε επιστημονικό περιοδικό, συνοψίζονται σε μερικά σημεία: ...

"Εγκαταλείπω για πάντα την Ελλάδα για μια νέα ζωή"!

Όσο απολαύσατε τις ημέρες και κυρίως τα..
έργα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, απολαύσατε.

Ετοιμάζεται να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αυστρία , όπως μας ενημέρωσε η ίδια μέσω facebook.

Δείτε τι έγραψε στο facebook: ...

Συναγερμός στον Κορυδαλλό για να μην αυτοκτονήσει ο Άκης

Δεν πρόκειται περί πλάκας αλλά περί σοβαρής πληροφορίας που έχει περιέλθει στην Ασφάλεια και έχει μεταφερθεί στη διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού από υψηλόβαθμο ...

Επίσημος χαιρέτησε τη Μέρκελ λέγοντας, «Καλά είσαι;»


Διπλωματικός σύμβουλος είπε στην Μέρκελ: "Καλά είσαι;"
Ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς υποδέχθηκε σήμερα την Άνγκελα Μέρκελ, με όλες τις τιμές! Tην ώρα που ο πρωθυπουργός σύστηνε στην Άνγκελα Μέρκελ το επιτελείο του… Ο διπλωματικός σύμβουλος της είπε, «Καλά είσαι;;;» και εκείνη του κούνησε το κεφάλι.

H Fiat ετοιμάζει πρόταση για εξαγορά της Opel

Την αντεπίθεσή του ετοιμάζεται να κάνει το Fiat Group, μετά την άρνηση για πώληση της Alfa Romeo στον όμιλο της VW. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ιταλικής εταιρείας φέρεται να ορέγεται την Opel, περιμένοντας στη… γωνία, για να κάνει την κίνησή του.