Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Doda: Πώς η Αθηνά Ωνάση έκανε ευτυχισμένη την κόρη του - Η τραγική ιστορία της Viviene

Για τη σχέση της Αθηνάς Ωνάση με την κόρη του Viviene και πώς τη βοήθησε να ξεπεράσει το χαμό της μητέρας της Cibele Dorsa μίλησε ο Doda σε συνέντευξή του. Η ιστορία με την αυτοκτονία της Βραζιλιάνας καλλονής, το σημείωμα που άφησε και η καθημερινότητα της Αθηνάς με τα παιδιά του Doda.

Η Courtney Stodden ποζάρει στο twitter...!!!

Για να περνάει την ώρα της...

Ο “ΑΝΘΡΩΠΟΣ” Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Έκανε Χιλιάδες Φίλους Να Κλάψουν Και Να Σοκαριστούν

Χιλιάδες «φίλους» συγκίνησε στα social media η προσπάθεια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου… να συγκεντρωθούν χρήματα για έναν νέο άνθρωπο, ο οποίος σε ατύχημα με αμαξοστοιχία έχασε και τα δύο του πόδια.

Για σουτιέν... ούτε λόγος... (NEW photos)






Ένα ακόμη μέρος του αφιερώματος για τα κορίτσια που μισούν... το σουτιέν. Είναι βέβαιο πως και αυτό το "επεισόδιο" θα το τιμήσετε ιδιαιτέρως, μιας και αποτελεί μία από τις πιο coolαριστές συλλογές. Και φυσικά κρατείστε όρεξη γιατί το αφιέρωμα έχει πολλά, πολλά επεισόδια....

Tα 10 βήματα για να αποκτήσετε πρόγραμμα στη διατροφή σας

Είναι πάρα πολλές οι φορές που μ’ έχουν ρωτήσει «τι είναι η φυσιολογική διατροφή και πώς μπορώ να τρώω φυσιολογικά;» Η απάντηση σ’ αυτό το 

Μία εκκλησία για τρεις θρησκείες!

perierga.gr - Μία εκκλησία για τρεις θρησκείες!Ένας «Οίκος Προσευχής και Μαθητείας» για χριστιανούς, μουσουλμάνους και εβραίους πρόκειται να κατασκευαστεί στην πλατεία Petriplatz (πλατεία του Αγίου Πέτρου) του Βερολίνου. Τα σχέδια είναι έτοιμα και οι ελπίδες μεγάλες, «όμως ένα κτίριο από μόνο του δεν μπορεί να φέρει κοντά τους ανθρώπους αν δεν το επιθυμούν και οι ίδιοι», σημειώνει ο 

«Thatcher effect»: Μια παράξενη οφθαλμαπάτη!

perierga.gr - Thatcher effect: Μια παράξενη οφθαλμαπάτη!Το πρώτο πράγμα που σίγουρα κάνει εντύπωση είναι το όνομά του! Το «Thatcher effect» -ή σε απλά ελληνικά το… «εφέ της Θάτσερ»- δεν είναι τίποτα άλλο από μια εντυπωσιακή οφθαλμαπάτη που έλαβε το όνομα της «Σιδηράς Κυρίας» ακριβώς επειδή οι δημιουργοί της την εφάρμοσαν για πρώτη φορά στη φωτογραφία της Βρετανίδας πρωθυπουργού.

«Εκστασιασμένη» με το νέο της βίντεο κλιπ η Rihanna... A και χωρίς σουτιέν!

«Εκστασιασμένη» με το νέο της βίντεο κλιπ η Rihanna... A και χωρίς σουτιέν!Με... σηκωμένη διάθεση γύρισε το νέο της βίντεο κλιπ η Rihanna.

Πρωτότυπο ξενοδοχείο με θέμα το αυτοκίνητο!

perierga.gr - Πρωτότυπο ξενοδοχείο με θέμα το αυτοκίνητο!Το ξενοδοχείο «V8″ δεν μπορεί παρά να κινήσει το ενδιαφέρον επισκεπτών και περαστικών εξαιτίας της πρωτότυπης διακόσμησης που κοσμεί τους χώρους του, η οποία αφορά εξ ολοκλήρου στο… αυτοκίνητο.

Ελέφαντες «παράγουν» τον πιο γλυκό καφέ!

perierga.gr - Οι ελέφαντες "παράγουν" τον καλύτερο καφέ!Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε διαβάσει για καφέδες που παράγονται σε διάφορες χώρες του κόσμου όχι με τον κλασικό τρόπο της συλλογής των καρπών του καφεόδεντρου και της περαιτέρω επεξεργασίας του, αλλά με τη συμμετοχή των ζώων στη 

Βότανα και φάρμακα: Παρενέργειες από ταυτόχρονη λήψη

Η χρήση των βοτάτων και των διατροφικών συμπληρωμάτων έχει αυξηθεί σημαντικά τις δύο τελευταίες δεκαετίες καθώς ολοένα και περισσότεροι ασθενείς δοκιμάζουν φυσικές θεραπείες ή ακολουθούν την εναλλακτική Ιατρική. 

Τα εμβόλια θα γίνουν υπογλώσσια!

Στο μέλλον τα εμβόλια που θα γίνουν υπογλώσσια βασιζόμενα σε βακίλους και θα καταργήσουν την ένεση και την ψύξη όπως επίσης και το φόβο προς τις βελόνες.

«Αρμαγεδδών»: Μια νέα μπίρα… δυναμίτης!

perierga.gr - Αρμαγεδδών: Μια νέα μπίρα... δυναμίτης!Ο Lewis Shand ιδιοκτήτης της ζυθοποιίας Scottish Brewmeister στη Σκοτία μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έδωσε στην μπίρα του το ιδανικό όνομα! Η νεοεμφανιζόμενη μπίρα «Αρμαγεδδών» είναι πιθανόν να κάνει τους καταναλωτές της να αισθάνονται το επόμενο πρωί… σαν να έφτασε το τέλος του κόσμου!Για ποιο λόγο;

Η Κάτια Ζυγούλη πρώτο τραπέζι στον Σάκη! Δες φωτογραφίες

Παρέα με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, η Κάτια Ζυγούλη πήγε να ακούσει τον αγαπημένο της Σάκη Ρουβά παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

2012: Τέλος του Κόσμου ή Μία Νέα Αρχή;!!!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΙΑ;

Tα 9 πιο παράξενα και εντυπωσιακά κτήρια στον κόσμο!! (pics)

Δείτε τα 9 πιο αλλόκοτα και εντυπωσιακά κτήρια που υπάρχουν!!

AΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙ 150 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Μια συνταρακτική αποκάλυψη ενός Βρετανού επιστήμονα έρχεται να ταράξει τα νερά της σύγχρονης ιατρικής επιστήμης και ειδικότερα...
της Γενετικής Μηχανικής. 

Δείτε το πραγματικό πρόσωπο του... Φρανκενστάιν!

Ο Carel Struycken έγινε περισσότερο γνωστός ως.. 
ο μεγαλόσωμος μπάτλερ στην κωμωδία του 1991 «Οικογένεια Άνταμς».

Δεν θα πιστεύετε τι κάνουν οι άνδρες μετά το σεξ

Εάν είστε από εκείνα τα κορίτσια που μετά το σεξ το αγόρι σας χαμογελάει, κλείνει τα μάτια του και κουλουριάζεται στην αγκαλιά σας, τότε πείτε ευχαριστώ και μην ξαναγκρινιάξετε...

Εννέα πρόεδροι των ΗΠΑ και οι διάσημοι Χολιγουντιανοί φίλοι τους

Από τον JFK που τα έτσουζε με τον Sinatra, μέχρι τον Nixon που τα έλεγε με τον Elvis οι ηγέτες της Αμερικής είχαν αναπτύξει στενούς δεσμούς με τη βιομηχανία του θεάματος.

Αρχαία πόλη κάτω από το Τρίγωνο των Βερμούδων!

perierga.gr - Αρχαία πόλη κάτω από το Τρίγωνο των Βερμούδων!Στο βυθό του ωκεανού στην περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων μια ομάδα Καναδών επιστημόνων εντόπισε πρόσφατα μια χαμένη πόλη. Κοντά στις ακτές της Κούβας, ένα υποβρύχιο ρομπότ κατέγραψε ερείπια κτιρίων, τέσσερις γιγάντιες πυραμίδες και κάτι που μοιάζει με άγαλμα Σφίγγας.

Ποιος είπε πως τα ολόσωμα μαγιό δεν είναι σέξι...

Καλομάθατε στα μικροσκοπικά minikinis και χάσατε το μέτρο. Η παρακάτω  συλλογή αποδεικνύει πως και τα ολόσωμα μαγιό, φορεμένα από τα σωστά κορμιά είναι σέξι. Melissa Baker, Claudia Romani, Pamela David, Kelly Brook, Jennifer Lawrence και άλλες απογειώνουν τη φαντασία μας φορώντας καυτά ολόσωμα μαγιό..

Φωτογραφίες από extreme σπορ κόβουν την ανάσα!

perierga.gr - Extreme σπορ κόβουν την ανάσα!Δεν είναι μόνο η αδρεναλίνη που ανεβαίνει στα ύψη, ούτε η ικανοποίηση… του ύψους ή του βάθους που αισθάνονται όσοι ασχολούνται με διάφορα extreme σπορ, αυτό που πάνω από όλα διαφοροποιεί τους αθλητές αυτούς είναι η απουσία του φόβου!

Γκρικ Νάιτ!!! ΣΤΟ BOUDOIR CLUB..ΜΠΙΚΟΟΥΖ ΓΟΥΪ ΛΑΪΚ ΓΚΡΙΚ!!!

Γκρικ Νάιτ!!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 

ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ 

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ BOUDOIR CLUB..ΜΠΙΚΟΟΥΖ ΓΟΥΪ 

ΛΑΪΚ ΓΚΡΙΚ!!!  ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE ΕΔΩ

Η ΝΙΚΗ ΒΙΣΣΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΗΣ!!

Η ΝΙΚΗ ΒΙΣΣΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΗΣ!!Η πρεμιέρα της Άννας Βίσση θα μείνει σε όλους αξέχαστη. Δυστυχώς η γνωστή τραγουδίστρια ενώ βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε όπως μόνο αυτή ξέρει, η σκηνή άνοιξε στα δύο και η ίδια έπεσε στο κενό. Το αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ..

Σκάνδαλο: Πώς προωθούν φάρμακα που δε γιατρεύουν.

Ονομάζεται Μπεν Γκόλντεϊκρ, είναι γιατρός με ειδίκευση στην ψυχιατρική και συνεργάτης της βρετανικής εφημερίδας Guardian, όπου διατηρεί στήλη με θέματα που άπτονται της δημόσιας υγείας, της πολιτικής των φαρμακοβιομηχανιών και της κριτικής των φαρμακευτικών ουσιών.

9 ''απίθανες'' αντι-κλεπτικές εφευρέσεις!

Με την εγληματικότητα στα ύψη και τις ληστείες, οι εφευρέσεις που θα ..

Δείτε τα 7 καλύτερα Φθινοπωρινά χτενίσματα!

Όσο και αν μας αρέσει να είμαστε μέσα στη..
μόδα και να ακολουθούμε τα τελευταία trends, η εμφάνιση μας δεν θα είναι ολοκληρωμένη χωρίς ένα εντυπωσιακό χτένισμα και μακιγιάζ.

Ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου αναλύει πώς θα βγούμε από την κρίση

Σύνταξη στα 70, λιγότερο κράτος, εργασία 11 ωρών τρεις φορές την εβδομάδα...

Τα παραπανίσια κιλά πρέπει να χάνονται αμέσως

Απόγνωση φαίνεται να σπέρνει μια μελέτη σε όσους ελπίζουν ότι μπορούν να αδυνατίσουν. Η παχυσαρκία που παραμένει επί μακρόν μπορεί να επαναριθμήσει τον μηχανισμό του «φυσιολογικού»

ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ JAMES BOND...

ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ JAMES BOND...Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι η πρώτη ελληνίδα που πρωταγωνιστεί σε ταινία του James Bond και μας διηγείται πως είναι "στο κρεβάτι" ο Daniel Graig...

ΑΓΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ!

ΑΓΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ!Χαμός ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, μετά τις αγωγές και των δύο για απιστία και ζήλια.

Αγγελική Ηλιάδη : Δες την σέξι φωτογραφία που ανέβασε στο twitter της

Αγγελική Ηλιάδη : Δες την σέξι φωτογραφία που ανέβασε στο twitter τηςΚολλημένη με το twitter φαίνεται να είναι το τελευταίο διάστημα η Αγγελική Ηλιάδη, καθώς ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες της. Βέβαια αυτό δεν μας χαλάει καθόλου!

Ψυγείο αξίας $41.500!

Φωτογραφίες: Ψυγείο αξίας $41.500!

Διάσημα κινηματογραφικά φιλιά που άφησαν εποχή!

perierga.gr - Διάσημα κινηματογραφικά φιλιά που άφησαν εποχή!Κινηματογραφική ταινία χωρίς ρομάντζο δεν γίνεται και -το σημαντικότερο- χολιγουντιανό σινεμά χωρίς ρομαντικές σκηνές και αισθηματικά φιλιά δεν υπάρχει. Βέβαια, ο κατάλογος είναι μακρύς και η επιλογή δύσκολη καθώς πολλοί είναι οι 

Το κάπνισμα κόβει 10 χρόνια ζωής

Έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Lancet και διεξήχθη ανάμεσα σε 1,2 εκατομμύριο γυναίκες στη Βρετανία βρήκε ότι το ποσοστό θανάτων σε γυναίκες που καπνίζουν στη μέση 

ΗΠΑ: Ένας Έλληνας το "Νο 2" του FB

O Tζορτζ ΒενιζέλοςΈνας ελληνοαμερικανός προήχθη σε "νο 2" μιας από τις πιο ισχυρές υπηρεσίες πληροφοριών παγκοσμίως, του FBI (Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών).

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΚ

Αλλαγές στα πρόστιμα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ετοιμάζει το Υπουργείο 
Υποδομών που έχει ως στόχο την μείωση των χρηματικών ποινών στις παραβάσεις εκείνες που δεν αποτελούν εγκληματική ενέργεια, ενώ αυξάνονται τα πρόστιμα για...

Γελοιογραφίες για τον πόλεμο του 1940

Perierga.gr - Γελοιογραφίες από το έπος του 40Ακόμη και σε περιόδους δύσκολες όπως είναι ένας πόλεμος το χιούμορ δεν λείπει, για να μην πούμε ότι επιβάλλεται. Η πένα του σκιτσογράφου 

Ματαιώθηκε η παρέλαση στην Καστορια λόγω... καιρού

 Ματαιώθηκε η προγραμματισμένη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Καστορια, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Δείτε την καλύτερη σερβιτόρα στο κόσμο !!!

ΓΝΩΣΤH ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ : ''Μύθος'' τα καλογυμνασμένα οπίσθια της

Μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές εμφανίσεις, αλλά αυτή τη φορά το παράκανε λιγουλάκι...

Τζούλια Αλεξανδράτου: Μάθε τι κάνει αυτές τις ημέρες στη Βιέννη

Στη Βιέννη βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Τζούλια Αλεξανδράτου μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Κριστιάν Καρποζίλο.. 

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ!!!

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΡΥΦΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ!!!Στο κλαμπ των παντρεμένων ανήκει πλέον ο άσος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης.

Σκληρές εικόνες! Σκότωναν και έτρωγαν νεαρές γυναίκες!

Ένας άνδρας και δύο γυναίκες, ένα σατανικό ερωτικό τρίγωνο που έπεσε στα χέρια της..
Αστυνομίας τον Απρίλιο στο Ρεσίφε της Βραζιλίας, παρουσιάστηκαν την Πέμπτη στη Δικαιοσύνη να δικαστούν για κανιβαλισμό!

Πειράματα με νουτέλα

Το αν προτιμάς Nutella, Merenda ή κάποια homemade έκδοση δεν με αφορά και πάρα πολύ στο συγκεκριμένο θέμα.