Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Εντυπωσιακά πορτρέτα με άμμο και κοχύλια!

perierga.gr - Θαλασσινά... έργα τέχνης με κοχύλια και άμμο!Η Svetlana Ivanchenko είναι μια ταλαντούχα Ουκρανή καλλιτέχνις που χρησιμοποιεί άμμο, κοχύλια, χαλαζία, ρίζες και φλοιό δέντρων για να δημιουργήσει υπέροχα ψηφιδωτά που μοιάζουν σχεδόν σαν να είναι ζωγραφισμένα στο χέρι.

Τελικά έτσι γεννιούνται τα παιδιά!

perierga.gr - ΤΤελικά έτσι γεννιούνται τα παιδιά!Στη σκέψη και μόνο της εγκυμοσύνης της γυναίκας του ο φωτογράφος Patrice Laroche… τρελάθηκε εντελώς! Τόσο πολύ, μάλιστα, που αποφάσισε να δημιουργήσει μια χιουμοριστική συλλογή με φωτογραφίες, παρουσιάζοντας την πορεία της εγκυμοσύνης της συζύγου του Sandra Denis μέχρι τη γέννηση της κόρης τους 

Οι βομβαρδισμοί του Λονδίνου σε έναν χάρτη!

Perierga.gr - Οι βομβαρδισμοί του Λονδίνου σε έναν χάρτη!Μια ιστοσελίδα που ταξιδεύει τους χρήστες του Διαδικτύου στο μένος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου δημιούργησαν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Πόρτσμουθσε συνεργασία με  ειδικούς των Εθνικών Αρχείων της Βρετανίας.

Μια σύγχρονη μυστηριώδης πόλη-φάντασμα!

perierga.gr - Μια παράξενη πόλη-φάντασμα!Η Nova Cidade de Kilamba ή απλά Kilamba είναι μια μεγάλη οικιστική ανάπτυξη 30 χιλιόμετρα από τη Λουάντα, την πρωτεύουσα της Αγκόλας, και ίσως ένα από τα μεγαλύτερα κατασκευαστικά έργα στην Αφρική, που όμως παραμένει ακατοίκητο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το Ιράκ θελει να μας δώσει 126 εκ.δολάρια,αλλά εμείς ...αδιαφορούμε!!!

Ερώτηση βόμβα προς τους Υπουργούς Οικονομικών Ιωάννη Στουρνάρα, Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο και Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο κατέθεσε ο...

Κολυμπώντας… παρέα με κροκόδειλους!

perierga.gr - Κολυμπώντας... παρέα με κροκόδειλους!











Ένα ασυνήθιστο θεματικό πάρκο… γεμάτο κροκόδειλους εξασφαλίζει τη διαφορά που επιζητούν όσοι στις διακοπές τους επιζητούν την αίσθηση του κινδύνου.

ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ MEGAN FOX ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ - ΠΙΟ SEXY ΑΠΟ ΠΟΤΕ

ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ MEGAN FOX ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ - ΠΙΟ SEXY ΑΠΟ ΠΟΤΕΕνάμιση μήνα μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, η Megan Fox έκανε εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και έκοψε την ανάσα με το εφαρμοστό της φόρεμα!

Ένα μουσείο αφιερωμένο στον «Τιτανικό»!

perierga.gr - Ένα μουσείο αφιερωμένο στον "Τιτανικό"!Το πλοίο του Τιτανικού συνέδεσε το όνομά του με ένα από τα συγκλονιστικότερα ναυάγια της ιστορίας, για τα οποία γράφτηκαν πολλά, ακούστηκαν περισσότερα, ενώ το θρυλικό ταξίδι μεταφέρθηκε πολλές φορές στη μεγάλη οθόνη.

Μια προβληματισμένη… ροζ ακρίδα!

perierga.gr - Μια προβληματισμένη... ροζ ακρίδα!Αυτή η ακρίδα δεν φαίνεται να μπορεί να κρύψει τη σύγχυσή της μόλις βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τη φωτογραφική μηχανή. Η ανεκτίμητη έκφραση του εντόμου καθώς έσπρωξε το κεφάλι του στα πλάι, μοιάζοντας να το στηρίζει με το πόδι της(!),