Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Έχασαν την πτήση τους λόγω ενδυμασίας!

perierga.gr - Έχασαν την πτήση τους λόγω ενδυμασίας!Αρκετές αεροπορικές εταιρίες των ΗΠΑ απαγόρεψαν σε επιβάτες να μπουν στο αεροπλάνο λόγω των ρούχων που φορούσαν! Η επιλογή που τους δόθηκε ήταν να αλλάξουν την ενδυμασία τους ή να χάσουν την πτήση τους. Για παράδειγμα, μια γυναίκα απορρίφθηκε επειδή είχε 

Πόσα ξέρεις για το σεξ; Κάνε τώρα το τεστ...!!!!

Μπορεί κάποια τρόφιμα να αυξήσουν την ερωτική επιθυμία;  Έχει τελικά σημασία τι τρώει κανείς στον κίνδυνο που διατρέχει  να παρουσιάσει στυτική δυσλειτουργία;  Και πόσο ασφαλές είναι το στοματικό σεξ; 
Ειδικοί από την Κλινική Μάγιο, στο Ρότσεστερ της Μινεσότα, δημιούργησαν ένα μίνι κουϊζ  που ξεδιαλύνει τους μύθους από την πραγματικότητα γι' αυτά και για άλλα ερωτήματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: 10 συμβουλές σε γυναίκες οδηγούς!

1. Οι καθρέφτες του αυτοκινήτου δεν υπάρχουν για να φτιάχνετε το μακιγιάζ σας...

Ο Δήμος Αναστασιάδης γυμνός στο Naked City!

Ο Δήμος Αναστασιάδης γυμνός στο Naked City!Για τη Lifo και πιο συγκεκριμένα για την στήλη «Naked City» φωτογραφήθηκε ο γυμνός, ο τραγουδιστής Δήμος Αναστασιάδης!
Ο τραγουδιστής φωτογραφήθηκε στο σπίτι του στον Άλιμο, γυμνόςμε τον σκύλο του, καλύπτοντας φυσικά τα επίμαχα σημεία.

Μήπως σε απατά; Τα 9 σημάδια που θα σας ανοίξουν τα μάτια..

Όπως δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα έτσι και η απιστία συνοδεύεται από κάποια πολύ τρανταχτά σημάδια. Αν υποπτεύεστε ότι ο σύντροφός σας σας απατά τα παρακάτω..
θα σας φανούν χρήσιμα:
Τα σημάδια της απιστίας

Μετά από αυτό θα ξαναπετάξεις τσίχλα στον δρόμο;

Πρόκειται για μια πολύ κακιά και συνηθισμένη συνήθεια των Ελλήνων. Πολλοί δρόμοι και πεζοδρόμια είναι γεμάτα τσίκλες αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο αισθητικό.
Δείτε την φωτογραφία που κυκλοφορεί στο Facebook και ξανασκεφτείτε την επόμενη φορά που θα θέλετε να πετάξετε την τσίκλα σας στον δρόμο.

Η Bar Refaeli αναστατώνει τη Μύκονο

Τις διακοπές της (μετά εργασίας) στη Μύκονο απολαμβάνει η πανέμορφη Bar Refaeli και φροντίζει να μας ενημερώνει γι αυτό tweetάροντας.
«Καλημέρα. Σήμερα περπατάω στο νερό. Εσείς τι κάνετε;» έγραψε το διάσημο μοντέλο από το Ισραήλ περιγράφοντας το κόνσεπτ της νέας της φωτογράφησης, η οποία πραγματοποιείται στο ελληνικό νησί.

Αυτό είναι το κελί του Νορβηγού κατά συρροή δολοφόνου Breivik

Δείτε φωτογραφίες από το κελί που κρατείται ο κατά συρροή δολοφόνος Anders Breivik στην φυλακή «Ila Detention and Security Prison» της Νορβηγίας, ο οποίος ομολόγησε την δολοφονία 77 ανθρώπων στις 22 Ιουλίου του 2011. 

Γεύμα μέσα σε… φωλιά πουλιού

Γεύμα μέσα σε… φωλιά πουλιού

Σας σερβίρουν «ιπτάμενοι» σερβιτόροι

Με 356 ευρώ για ένα γεύμα δύο ατόμων το συγκεκριμένο εστιατόριο θα έλεγε κανείς ότι είναι… λιγάκι ακριβό!

Δείτε πως φτιάχνεται ένα τρισδιάστατο σχέδιο (Βήμα - Βήμα)

Δείτε βήμα βήμα πως ο καλλιτέχνης δημιουργεί ένα τρισδιάστατο πορτραίτο του δημοφιλή χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων, "zoidberg"...

Ζώα… ολόιδια η μαμά τους!

perierga.gr - Ζώα... ολόιδια η μαμά τους!Αποτελούν μια πιστή… μικρογραφία της μαμάς τους σε κάθε περίπτωση. Ίδιο χρώμα στο τρίχωμα, ίδιες βούλες στη ράχη και στα πόδια, ίδια μάτια, παρόμοια έκφραση… αποδεικνύουν και με το παραπάνω ότι τα ζώα που θα δείτε στη συνέχεια είναι… ο γιος (ή η κόρη) της μαμάς τους! Γάτες, σκύλοι αλλά και άγρια ζώα έχουν εντυπωσιακές ομοιότητες με τη μητέρα τους, τόσο πολύ μάλιστα που ο πατέρας συχνά αναρωτιέται: «Είναι δικό μου το παιδί, γυναίκα;»…

Καυτή ελληνική χυμώδης ξανθιά παρουσία παρουσιάζει τα προσόντα της γυμνά!

Καυτή ελληνική χυμώδης ξανθιά παρουσία παρουσιάζει τα προσόντα της γυμνά!Η αυτοαποκαλούμενη Pamela της Ελλάδος..
ποζάρει ναζιάρικα στο φακό και αποδεικνύει γιατί θέλει αυτό τον τίτλο.. Και να ήθελε να τα κρύψει δηλαδή δε θα τα κατάφερνε.. Απολαλυστε την Ρία Τσίγκα σε αισθησιακές πόζες σκέτη κόλαση!

Δείτε το “ιδανικό” μέγεθος του άνδρα – Γιατί οι γυναίκες έχουν και άλλους “φίλους”

Δείτε το ιδανικό μέγεθος του άνδρα - Γιατί οι γυναίκες έχουν και άλλους φίλουςΆλλοτε σαν φαντασίωση, άλλοτε πάλι επειδή απλά θέλουν να ικανοποιούνται πιο πολύ, όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να “στολίσουν” την σεξουαλική τους ζωή, με ερωτικά βοηθήματα (δονητές), είτε έχουν είτε όχι, ερωτικό σύντροφο…

House N: Σπίτι χωρίς πόρτες και παράθυρα;

perierga.gr - House N: Σπίτι χωρίς πόρτες και παράθυρα;Οι περαστικοί κοντοστέκονται και οι επισκέπτες παραξενεύονται στην πρώτη θέα του σπιτιού! Μόνο οι ιδιοκτήτες (και ένας σκύλος!) απολαμβάνουν την παράξενη κατοικία που δημιουργήθηκε πρόσφατα διά χειρός του αρχιτεκτονικού γραφείου Sou Fujimoto στην πόλη Oita της Ιαπωνίας.

Σε μαγνητίζει με το βλέμμα της

Σε μαγνητίζει με το βλέμμα τηςΤα απίστευτα χαρακτηριστικά προσώπου της σε καθηλώνουν   ,τα σαρκώδη χείλη της και το χαμόγελο της το ίδιο.Όλο αυτο φυσικά δένει ταίνια με το σώμα της που κάνει μπάμ πως είναι μια γνήσια Λατίνα. Με 2 λέξεις ,Eva Mendes.

ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΤΑΞΊΔΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΣΟΥ...

Ο δρόμος του Ατλαντικού (Atlantic Road) έχει απότομες στροφές, επαναλαμβανόμενες ανηφόρες και κατηφόρες και πολύ συχνά τα κύματα σκεπάζουν τα αυτοκίνητα που τον διασχίζουν. 
ΠΗΓΗ:http://pistepseto.blogspot.gr 

Απίθανα φωτογραφικά «παιχνίδια»!

perierga.gr - Απίθανα φωτογραφικά "παιχνίδια"!Ή πιο συγκεκριμένα να αλλοιώσετε την αντικειμενική πραγματικότητα, ξεγελώντας το οπτικό σύστημα του θεατή. Αυτό δημιουργεί μια επιτυχημένη συλλογή οπτικών ψευδαισθήσεων, καθώς οι πληροφορίες που συγκεντρώνουν τα μάτια στέλνουν στον εγκέφαλο «λάθος» μήνυμα, που δεν συμπίπτει με αυτό που πραγματικά έχουμε δει. Οι θεατές μπορεί να βλέπουν κάτι που δεν υπάρχει ή να βγάζουν από τις εικόνες συμπεράσματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τις εικόνες που θα δείτε στη συνέχεια όπου ο φωτογραφικός φακός παίζει απίθανα παιχνίδια!

Δείτε πως είναι σήμερα ο Νικόλας από το ''Κωνσταντίνου και Ελένης''

Ο οινοχόος, ο μπάρμαν, ο easy rider. Καλό παιδί και καλός ηθοποιός. Ας τον θυμηθούμε...

Υπάρχουν και πιο γεμάτα ντεκολτέ?

Απολαυστικά, γεμάτα, ζουμερά ντεκολτέ που είναι βέβαιο πως αξίζουν μια ίσως και παραπάνω ματιές. Ακόμη ένα επεισόδιο στο αφιέρωμα που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας. Φυσικά, δεν είναι το τελευταίο... έρχονται κι άλλα πιο μεγάλα...

Έξυπνο πουλί πηγαίνει για… ψάρεμα!

perierga.gr - Έξυπνο πουλί πηγαίνει για... ψάρεμα!«Όλο ψωμί, ψωμί… θα τρώω», σκέφτηκε το πουλί που θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο και προσπάθησε να βρει τρόπο να αλλάξει το… μενού! Ακόνισε το μυαλό του, σκέφτηκε από εδώ, σκέφτηκε από εκεί και εν τέλει μια φαεινή ιδέα του ήρθε!

Η Όλγα Φαρμάκη έβαλε «φωτιά» στην πίστα

«Μαγνήτης» το καυτό σορτς

Η επιστροφή της Όλγας Φαρμάκη στις πίστες ήταν, ομολογουμένως, εντυπωσιακή. 

Ο μοναδικός κάτοικος της Φουκουσίμα!

perierga.gr - Ο μοναδικός κάτοικος στη Φουκουσίμα!Η ιστορία του Naoto Matsumura προκαλεί εντύπωση από την αρχή της κιόλας, καθώς είναι ο μοναδικός από τους 80.000 κατοίκους της Φουκουσίμα, που έμεινε στην πόλη όταν η περιοχή εκκενώθηκε το Μάρτιο του 2011, μετά το τσουνάμι που χτύπησε την Ιαπωνία.

Sylvester Stallone: Έχασε και την αδελφή του!

Sylvester Stallone: Έχασε και την αδελφή του!Θανατικό έχει πέσει στην οικογένεια του ηθοποιού Sylvester Stallone, αφού πέθανε και η ετεροθαλής αδελφή του!
Μετά το χαμό του γιου του, έφυγε και η 48χρονη αδελφή του Toni Ann Filiti, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. Άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της μητέρας τους,Jackie Stallone. Τι να πούμε; Ας προσέχει ο έρμος για καλό και για κακό!
athensbar.gr

Για σουτιέν... ούτε λόγος... (NEW photos)

Ένα ακόμη μέρος του αφιερώματος για τα κορίτσια που μισούν... το σουτιέν. Είναι βέβαιο πως και αυτό το "επεισόδιο" θα το τιμήσετε ιδιαιτέρως, μιας και αποτελεί μία από τις πιο καυτές συλλογές. Και φυσικά κρατείστε όρεξη γιατί το αφιέρωμα έχει πολλά, πολλά επεισόδια....

Κάμερα 16MP για το Galaxy S III φαίνεται πως ετοιμάζει η Samsung

Κάμερα 16MP για το Galaxy S III φαίνεται πως ετοιμάζει η SamsungΑν πράγματι ισχύει η πληροφορία, τότε σίγουρα πρόκειται για την απόλυτη συσκευή κινητής τηλεφωνίας. Σύμφωνα με φήμες λοιπόν η Samsung πρόκειται να διαθέσει στο εμπόριο την GALAXY S Camera.

10 παράξενες ιατρικές θεραπείες με… ζώα!

perierga.gr - 10 παράξενες θεραπείες με... ζώα!Από τους αρχαίους χρόνους οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν, για παράδειγμα, τα έντερα των προβάτων για να ράψουν μια πληγή, ενώ μέχρι και σήμερα αρκετοί λαοί της Αφρικής πίνουν ούρα βοοειδών προκειμένου να διατηρήσουν την καλή υγεία τους! Στο πλαίσιο αυτό, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου επιλέγονται ζώα και έντομα για να θεραπεύσουν διάφορες ασθένειες. Κι αν εσείς το βρίσκεται αυτό… αηδιαστικό, η δεκάδα που ακολουθεί συμπεριλαμβάνει θεραπείες για… γερά νεύρα!

Η σκληρή αλήθεια για… το αντρικό μέγεθος!

Μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τη National Academy of Surgery στη Γαλλία αποκάλυψε τη σκληρή αλήθεια για το μέσο όρο μεγέθους του ανδρικού μορίου.

Στο σφυρί ένα από τα πρωθυπουργικά αεροσκάφη!

Στο σφυρί ένα από τα πρωθυπουργικά αεροσκάφη!Καιρός ήταν να κάνει περικοπές και στις «διευκολύνσεις» της κυβέρνησης ο Αντώνης Σαμαράς!

Έγκυος η Shakira;

Έγκυος η Shakira;Τις τελευταίες μέρες έχει κατακλυστεί το Διαδίκτυο με άρθρα που δημοσιεύουν υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της Shakira!
Σύμφωνα με τις φήμες, η τραγουδίστρια είναι πέντε μηνώνέγκυος και λίγους μήνες περιμένει τον Pique junior. Αν ισχύει, με το καλό το όμορφο μωρό, γιατί θα είναι σίγουρα όμορφο με τέτοιους γονείς!
athensbar.gr

Η Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει στην ενημέρωση;

Η Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει στην ενημέρωση;Μάλλον αφήνει πίσω το concept «προσπαθώ να γίνω η ελληνίδα Oprah» και κάνει στροφή στην ενημέρωση.

Κι άλλο ZOOM... Κι άλλο ZOOM... Φωτογράφε κάνε ΖΟΟΜ...

Ένα ΟΛΟΦΡΕΣΚΟ επεισόδιο στο μεγάλο αφιέρωμα με θέμα τα μεγάλα ZΟΟΜαρίσματα. Το θέμα του περιγράφεται πολύ εύκολα με μία εικόνα, κι αυτή που ήδη βλέπετε είναι χαρακτηριστική. Απολαύστε και τις υπόλοιπες...

Η Κατερίνα νυφούλα.

Η σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά είναι στην καλύτερή φάση της και η ίδια έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία να βρεί τον κατάλληλο για να κάνει το μεγάλο βήμα. 

Η πιο εκλεκτή σαμπάνια στον κόσμο στον βυθό της Φινλανδίας

Alex DawsonΣτο βυθό της θάλασσας, κοντά στα νησιά Άλαντ της Φινλανδίας βρέθηκε η παλαιότερη σαμπάνια του κόσμου. Δεκάδες καλοδιατηρημένα μπουκάλια αποτελούν σήμερα παγκόσμιο πολιτιστικό αγαθό. 

Απίστευτη φώτο: Το πρωινό ενός Έλληνα, ενός Άγγλου και ενός Γερμανού



116 ετών...

H Besse Cooper έπρεπε να σβήσει πολλά κεράκια στην τούρτα της την περασμένη Κυριακή, καθώς έκλεισε τα 116. Έτσι έγινε η γηραιότερη γυναίκα εν ζωή, σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες.

10 από τα πιο όμορφα κτίρια του κόσμου που αξίζει να δεις (έστω και σε φωτογραφία)

Όταν οι αρχιτέκτονες έχουν κέφια δημιουργούν κτίρια αριστουργήματα. Πάρε μια γεύση...
 Sagrada Familia, Ισπανία

VIDEO: Το κορίτσι με το τατουάζ στον πρωκτό...

Επεσε και το τελευταίο οχυρό... 
Η Maria Louise Del Rosario είναι το πρόσωπο των ημερών αφού τόλμησε να κάνει τατουάζ όχι απλώς στα οπίσθιά της άλλα στον πρωκτό της...

72χρονη ετοιμάζεται να… αποκτήσει παιδί με τον …26χρονο εγγονό της!

Ανήκουστο και όμως αληθινό. Μία 72χρονη ετοιμάζεται να… αποκτήσει παιδί με τον 26χρονο εγγονό της! Οι Pearl Carter και Phil Bailey πλήρωσαν μία παρένθετη μητέρα 20.000 λίρες για να φέρει στον κόσμο τον καρπό του «έρωτά» τους.

Δείτε:Είναι Αδύνατο Να Βρεις Νυφικό Με ΤΕΤΟΙΑ Προσόντα!!

Φανταζόμαστε την έκφραση της πεθεράς μόλις είδε τη νύφη στο γάμο…

Εδώ μιλάμε για τρελό γέλιο!!!! Βιντεο!



Δείτε:Ενας Ιπποπόταμος Με Τρελά Κέφια!!(Video)

Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πάθος…

Δεν παίρνει τα χέρια του από τις... καμπύλες της (pics)

Οικογενειακές διακοπές στο Σίδνεϊ κάνει η Mel B με την ικανοποίηση να είναι έκδηλη στο πρόσωπό της αφού όλα βαίνουν καλώς. Η πρώην Spice girl απολαμβάνει τη δόξα που της χάρισε η τελευταία επανεμφάνισή της με τις Spice Girls στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες έχει έναν πιστό θαυμαστή που δεν είναι άλλος από τον σύζυγό της.