Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Πως επιδρά η κοκαΐνη και το χασίς στον εγκέφαλο

Στα 2 βίντεο του BBC, που σας παρουσιάζουμε θα μπορέσετε να δείτε πως η κοκαΐνη αλλά και το χασίς, επιδρά στον εγκέφαλο και στο νευρικό μας σύστημα και πως αλλάζει τις λειτουργίες του.

Το φυτό που παράγει τον ανανά δεν είναι δέντρο!

Perierga.gr - Το φυτό που παράγει τον ανανά δεν είναι δέντρο!Ίσως κάποιοι να το γνωρίζουν αλλά μας φάνηκε πολύ παράξενο όταν διαπιστώσαμε τη μορφή που έχει το φυτό που παράγει τον ανανά.

Ζούμε περισσότερο αλλά είμαστε πιο άρρωστοι

Tο συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει η μεγαλύτερη μελέτη που έχει γίνει ποτέ σε παγκόσμιο επίπεδο για την υγεία είναι ότι το γεγονός 

Εικόνες που αψηφούν τους νόμους της φύσης

Οι περισσότερες (αν όχι όλες) κρύβουν μια λογική εξήγηση…

Η μητέρα “κληρονομεί” την ομοφυλοφιλία στο γιο

Μια θεωρία για το ποιος κληρονομείται η ομοφυλοφιλία στο παιδί με βάση πορίσματα της επιγενετικής ανέπτυξαν αμερικανοί ειδικοί του Εθνικού Ινστιτούτου Μαθηματικής και Βιολογικής Σύνθεσης. Η μελέτη δημοσιεύθηκε στο 

Τα μυστικά των αυτοεκπληρούμενων προφητειών

Ο Πυγμαλίων, στην Μυθολογία, ήταν ένας εξαίρετος γλύπτης. Αν και ήταν μισογύνης, έφτιαξε ένα γυναικείο άγαλμα, το οποίο ήταν εξαιρετικά όμορφο. Το κοίταζε συνεχώς. Του άρεσε πολύ. Στο τέλος ερωτεύτηκε το άγαλμα και το ωνόμασε Γαλάτεια.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ Καθημερινά ακούμε και για κάποιο καινούριο πρόσωπο της showbiz που ανοίγει δικιά του επιχείρηση και τώρα τελευταία μέσα στην καρδιά της κρίσης τα πρόσωπα αυτά όλο και πληθαίνουν.

ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ VIDEO CLIP ΤΗΣ MADONNA

ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ VIDEO CLIP ΤΗΣ MADONNAΔεν ξέρουμε ακόμα ποιο θα είναι το τραγούδι αλλά έχουμε την πρώτη φωτογραφία από το νέο video που ετοιμάζει η Madonna

Σαλατα κοτοπουλου με παρμεζανα


Υλικά:για 6 ατομα

Ελένη Χατζίδου (backstage στο νέο της video clip): Το γεγονός ότι ο Παντελής Παντελίδης έγινε αυτό που είναι σήμερα εννοείται ότι βοήθησε και εμένα ακόμα περισσότερο!

xatzidoyΗ γλυκιά Ελένη Χατζίδου πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες τα γυρίσματα για το πρώτο της video clip, στο τραγούδι «Χειρότερα» που φέρει την υπογραφή του Παντελή Παντελίδη!

Βρέθηκε σκελετός στην... Σελήνη;

Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το Apollo 11, όταν το διαστημόπλοιο προσγειώθηκε στο φεγγάρι το 1969.Το δημοσίευσε ο κινέζικος Δρ 

“Λιποθύμησε” από την ταραχή της η Ελένη Μενεγάκη! Έχασε την γη κάτω από τα πόδια της όταν… (video)

Σήμερα το πλατό της Ελένης Μενεγάκη... θυμίζει κάτι από μεγάλο παζάρι με τόσα πολλά δώρα που μοιράζει η παρουσιάστρια στους τηλεθεατές της.

Η VICTORIA BECKHAM ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΧ ΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΚΟΥΝΤΕΣ ΑΡΝΙΩΝ

Η VICTORIA BECKHAM ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΧ ΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΚΟΥΝΤΕΣ ΑΡΝΙΩΝΊσως ο τίτλος σας φαίνεται αστείος αλλά είναι αλήθεια. Η σύζυγος του David Beckham,Victoria, μοιράστηκε μαζί μας το μυστικό του φρέσκου δέρματός της και της ομορφιάς της: οι πλακούντες αρνιών.

Αν οι γυναίκες ήταν άντρες

Αν οι γυναίκες ήταν άντρες

Άλλαξαν οι ρόλοι

ΗΠΑ: Απεβίωσε ο εφευρέτης του barcode

Απεβίωσε την Παρασκευή σε ηλικία 91 χρονών ο Νόρμαν Γούντλαντ, ένας από τους εφευρέτες του barcode (γραμμωτός κώδικας) στην πόλη Ετζγουότερ της πολιτείας Νιου Τζέρσει. Το θάνατό του επιβεβαίωσε η κόρη του. 

Κι όμως έτσι διαφημίζει οδοντόκρεμα

Με τέτοια εμφάνιση ποιος εστιάζει στα δόντια..

‘Όταν η Alessandra Ambrosio, το μοντέλο με τα ατελείωτα πόδια που σχεδόν ποτέ δεν τα κρύβει είναι το κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας οδοντόκρεμας… βάζεις τα χεράκια σου και βγάζεις τα ματάκια σου.


Συγκλονιστικό! ΒΡΟΧΗ ΑΙΜΑΤΟΣ έπεσε στη Σρι Λάνκα

Μερικούς μήνες μόνο μετά το σοκ της Κίνας που ο ποταμός Yangtze έγινε κόκκινοs του αίματος, στη Σρι Λάνκα στην Ασία έπεσε ΒΡΟΧΗ ΑΙΜΑΤΟΣ από τον ουρανό σε δύο εναλλασσόμενες ημέρες. 

Εκπληκτική τέχνη με… μαλλί της γριάς! (video)

Ένας Κινέζος που δεν πουλάει απλά μαλλί της γριάς, κάνει με αυτό πραγματικά έργα τέχνης…

Τα εγκλήματα που σημάδεψαν τη χρονιά

Άλλη μια βίαιη χρονιά φτάνει στο τέλος της

Τι ετοιμάζει ο Νίκος Ζωιδάκης;

nikos zoidakisΤι δήλωσε ο αγαπημένος Κρητικός καλλιτέχνης σε ραδιοφωνική εκπομπή;

Φωτογραφίες και ΒΙΝΤΕΟ από το - BIRTHDAY PARTY- 24 years !!! στο CLUB ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


Φωτογραφία: Χρόνια πολλά Καστοριά

21 Δεκεμβρίου 2012: Αγρότης κατασκεύασε... κιβωτό-μπάλα!

Ένας Κινέζος αγρότης, ενόψει και της 12ης Δεκεμβρίου, αποφάσισε να φτιάξει μια... 

Συλλήψεις για "στημένα" στη Βουλγαρία

Δώδεκα πρώην και εν ενέργεια ποδοσφαιριστές των ομάδων Chernomorets και Neftochimik συνέλαβε σήμερα η εθνική υπηρεσία δίωξης του οργανωμένου εγκλήματος της Βουλγαρίας. 

Το συγκλονιστικό σχολείο της… γέφυρας!

perierga.gr - Το συγκλονιστικό σχολείο της... γέφυρας!Στο Νέο Δελχί, κάτω από μια γέφυρα του Μετρό, συντελείται καθημερινά ένα μικρό θαύμα. Γύρω στα 70 παιδιά από τις γειτονικές 

Δείτε:Ποδοσφαιριστής Υπερπαραγωγή:Φοράει αθλητικά παπούτσια με Swarovski αξίας 3.000 ευρώ!!

Δεν είναι Έλληνας τραγουδιστής που εμφανίζεται σε πίστα είναι Γκαμπονέζος εκκεντρικός ποδοσφαιριστής, που στυλιστικά μπορεί να έκανε θραύση και στην Ελλάδα!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ SP LUXE OIL... LEFA HAIR IDEAS


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ SP LUXE OILΞεκινάει η κλήρωση!κάθε μέρα και ένας τυχερός!Συνεχίστε να κάνετε like στην ανακοίνωση της ημέρας μέχρι και την παραμονή της πρωτοχρονιας.good luck!!!
ΚΑΝΕ LIKE>>>

Στα άδυτα του σπηλαίου «Booming Ice Chasm»

Perierga.gr -  Στα άδυτα του σπηλαίου «Booming Ice Chasm»Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τους παγετώνες σε σπηλιά στα Βραχώδη Όρη!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - BIRTHDAY PARTY- 24 years !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - BIRTHDAY PARTY- 24 years !!!24 YEARS FULL OF MEMORIES

with DJ ALMAZA - FREDERICK - PEETEE - J.TIOULIS - SEXY CHICKS


‎24 xronia apokalipsi 
24 xronia anamniseis 
24 xronia mousiki 
24 xronia diaskedasi
24 xronia mazi sas......


Προσπαθούν να βιάσουν το παιδί σου και αντιδράς; Είσαι ρατσιστής! (Βίντεο)

Προσέξτε τον υπότιτλο του καναλιού: "Φαινόμενα ρατσισμού στο Βασιλικό.."-antipliroforisi

Βόλτα στην νυχτερινή Ρωσία

Βόλτα στην νυχτερινή Ρωσία

Νέες ρυθμίσεις απορρήτου από το Facebook

Νέες ρυθμίσεις απορρήτου από το FacebookΤο Facebook ανακοίνωσε την Τετάρτη μία ακόμα αλλαγή στις ρυθμίσεις απορρήτου των λογαριασμών...
Μετά από κάθε αλλαγή που κάνει το κοινωνικό δίκτυο, δημιουργείται σύγχυση και αναστάτωση στους χρήστες του μέχρι να καταλάβουν ακριβώς τι σημαίνουν και πως λειτουργούν οι νέες ρυθμίσεις.

Τα πιο διάσημα θέατρα όπερας στον κόσμο

Ποια είναι τα πιο διάσημα θέατρα στον κόσμο, πότε και γιατί κατασκευάστηκαν και ποιες σημαντικές παραστάσεις φιλοξένησαν; Ακολουθεί μια διαδρομή στα πιο φημισμένα θέατρα όπερας στον κόσμο, από τη διάσημη Scala στο Μιλάνο, μέχρι το θέατρο Bolshoi στη Μόσχα και το ιδιαίτερο κτήριο της όπερας στο Σίδνει της Αυστραλίας.