Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΣΟΥΣΑΜΙ - ΟΙ ΜΑΓΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΠΟΥ.... ΠΟΥ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ‏

Στις Χίλιες και Μια Νύχτες η μαγική φράση «Άνοιξε, σουσάμι» ήταν αρκετή για να ανοίξει η είσοδος της σπηλιάς για τον Αλί Μπαμπά και τους 40 κλέφτες. Πίσω από τις μυστικές δυνάμεις του σουσαμιού κάποιοι ισχυρίζονται ότι κρύβεται ο ήχος (κροτάλισμα) που κάνουν οι σπόροι του καθώς

Το απόλυτα φυσικό καμουφλάζ

Perierga.gr - Καμουφλάζ ζώων!Ο αγώνας για επιβίωση στην άγρια φύση δύο είναι οι βασικοί κανόνες, να μπορέις να φας και να αποφύγεις να σε φάνε. 

Ο Λουκάς Κρανιάς πρόεδρος της AVANTI FURS στην Κίνα μαζί με τον πρωθυπουργό και άλλους 72 επιχειρηματίες

Δείτε την λίστα των ονομάτων που θα βρίσκονται σε λίγες ώρες στην Κίνα μαζί με τον πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά

Να βάλω καπνά;

Συνεχίζεται η υλοποίηση της στρατηγικής ανάπτυξης της Συμβολαιακής Γεωργίας από τηνΤράπεζα Πειραιώς, με την εταιρεία MIΣΣΙΡΙΑΝ Α.Ε και περισσότερους από 1000καπνοκαλλιεργητές των Νομών Σερρών, Δράμας και Πιερίας.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ

Το πορτρέτο ενός δακρυσμένου αγοριού αναστάτωσε το 1985 από άκρη σ’ άκρη τη Μ. Βρετανία.
Από τότε, συνεχίζει να απασχολεί
τη μνήμη των ανθρώπων που παρακολούθησαν μέσω του Τύπου τις προσπάθειες να λυθεί το μυστήριο του πορτρέτου που δεν μπορεί να καεί.

Συγκλονιστικό βίντεο: Οι πραγματικοί ήρωες της ζωής

Οι πραγματικοί ήρωες της ζωήςΈσωσαν πολλές ψυχές..

Δείτε πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το τεστ αίματος που έσωσε την Α. Τζολί από τον καρκίνο!

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός και αφύπνισε..
πολλές γυναίκες.

Η Αντζελίνα Τζολί, έκανε προληπτική μαστεκτομή (προφυλακτική αμφοτερόπλευρη ματεκτομή) προκειμένου να μην παρουσιάσει καρκίνο του μαστού. 

Η μετάγγιση νεανικού αίματος αναστρέφει την καρδιακή ανεπάρκεια

kardia metaggish aimatosΕρευνητές του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και άλλων αμερικανικών ιδρυμάτων αναφέρουν ότι οι καρδιές γερασμένων ποντικών ξανανιώνουν με μεταγγίσεις νεανικού αίματος. Αυτό συμβαίνει διότι στο νεανικό αίμα υπάρχει ένας παράγοντας (πρωτεΐνη) που επαναφέρει την ελαστικότητα της καρδιάς.

Περισσότερα γκολ με καφεΐνη!

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι οι υδατάνθρακες και η καφεΐνη μπορούν να βελτιώσουν ορισμένες πτυχές της αθλητικής απόδοσης.
Ωστόσο, αυτό που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό είναι το κατά πόσο εκδηλώνουν αντίστοιχη αποτελεσματικότητα όταν καταναλώνονται μαζί στα πλαίσια της αναπλήρωσης υγρών και υδατανθράκων κατά την άσκηση.

Βρέθηκε Κρασί 6.500 ετών στην Καβάλα.Αυτό το εντυπωσιακό και ασυνήθιστο εύρημα είναι ενδεχομένως η πιο παλιά μέχρι στιγμής ένδειξη οινοποίησης στην Ευρώπη!!!

Η αρχαιολογική σκαπάνη δικαιώνει την φιλοσοφία του ΗΛΕΣΙΟΝ και την αναγέννηση των Αρχαιοελληνικών Οίνων (Ακρατου και Κεκραμμένου), χωρίς πρόσθετα θειώδη και άλλα χημικά.
Οι πιο παλιοί οινοποιοί στην Ευρώπη ζούσαν στο αρχαιότερο χωριό των γεωργοκτηνοτρόφων στη Μακεδονία, έναν προϊστορικό οικισμό στην περιοχή Ντικιλί Τας, μόλις 2 χιλιόμετρα από την αρχαία πόλη των Φιλίππων Καβάλας.

Αφεντικά και δούλοι... Βίντεο-ΣΟΚ: Δείτε πως τιμώρησε εργοδότης τους υπαλλήλους του (Δεν απέχει πολύ από το δικό μας αύριο!) !!!VIDEO

Σοκάρει η κίνηση του αφεντικού κινεζικής εταιρείας καλλυντικών στο Τσονγκίνγκ της Κίνας,

ο οποίος πρόσφατα ανάγκασε τους υπαλλήλους του να συρθούν στα γόνατά τους σε πολυσύχναστη εμπορική πλατεία ενώπιον εκατοντάδων

ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ- Ο ανεξερεύνητος μύθος για την λευκή πυραμίαδα!!!VIDEO

Βαθιά μέσα Κίνα κοντά στην αρχαία πρωτεύουσα του Ξιάν βρίσκεται μια σειρά από αναχώματα πυραμίδων σχεδόν άγνωστα εκτός της χώρας.
Περιπλέκοντας την πραγματικότητα αυτών των απομακρυσμένων τάφων, βρίσκεται ένας θρύλος μιας ακόμα μεγαλύτερης πυραμίδας. 

Συγκλονιστική ιστορία: Η θυσία της μάνας

Αληθινή ή μη, η παρακάτω ιστορία είναι ενδεικτική της αστείρευτης και ανιδιοτελούς μητρικής αγάπης...
Η μητέρα του είχε μόνο ένα μάτι. Ντρεπόταν γι αυτήν κι ώρες- ώρες την μισούσε. Δούλευε ως μαγείρισσα στη φοιτητική λέσχη. Μαγείρευε για τους φοιτητές και τους καθηγητές για να βγάζει τα έξοδά τους. Δεν ήθελε να του μιλάει, για να μην μαθαίνουν ότι είναι παιδί μιας μητέρας με ένα μάτι, μονόφθαλμης.

Στυγερή… δολοφονία στην πλάτη της Φαίης Σκορδά!

stygeri dolofonia 300x224 Στυγερή... δολοφονία στην πλάτη της Φαίης Σκορδά!Απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του Πρωινό mou! Η εκπομπή βγήκε σήμερα στην εξοχή, αλλά το κακό παραμόνευε στη γωνία
Η παρέα της εκπομπής καθόταν αμέριμνη στο τραπέζι συζητώντας για τα νέα από τη showbiz, όταν ξαφνικά διαπίστωσαν πως στο βάθος του κήπου, ένας σκύλος άρπαζε ένα σπουργιτάκι!

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΟΚ ΠΕΡΙ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μακαριστός Επίσκοπος Σιατίστης Αντώνιος: " Όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε!"
«Μας έλεγε, συνέχεια και πολλές φορές με στενοχώρια, τον καιρό της ευδαιμονίας:
"μεγάλη πείνα θα πέσει στην Ελλάδα, παιδί μου, μεγάλη πείνα..."κι εμείς δυσκολευόμασταν να τον πιστέψουμε...

ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Σ'ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ PHOTOGRAPHY PARTY ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ..COME AND SMILE @ THE BEST CLUB IN TOWN!!!

Αυτές είναι οι χώρες που περνάνε στον τελικό της Eurovision

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός για την φετινή Eurovision στο Μάλμο της Σουηδίας. 

Το γήπεδο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων!

Το γήπεδο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων!Η έδρα της αμερικανικής ομάδας μπέιζμπολ Minnesota Vikings
Αν υπάρχουν φίλοι του αμερικανικού ποδοσφαίρου εκεί έξω που από τη μία είναι κλειστοφοβικοί και από την άλλη δεν μπορούν να είναι εκτεθειμένοι στη βροχή όταν παρακολουθούν το αγαπημένο τους άθλημα, είναι σίγουρο πως θα ανακουφιστούν με αυτήν την είδηση.

Ο 14χρονος αυτιστικός που απειλεί τον Αϊνστάιν και πάει για Νόμπελ

Στα δύο του χρόνια, ο Jacob Barnett διαγνώστηκε με Σύνδρομο Asperger. Οι γιατροί είχαν ανακοινώσει ότι δεν θα μπορεί να δέσει ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του μόνος του. Και έπεσαν πέρα για πέρα έξω.

Η Samsung επενδύει 1 τρισ. ευρώ σε ίδρυμα για την προώθηση της τεχνολογίας

Η κορεατική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Samsung Group θα επενδύσει συνολικά 1,5 τρισ. γουόν, πάνω από 1 τρισ. ευρώ, για την ίδρυση και τη λειτουργία ιδρύματος για την προώθηση της τεχνολογίας.