Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΣΟΚ: Παιδόφιλος παρενοχλούσε μικρά κορίτσια στα βραβεία MAD. Έφαγε τις σφαλιάρες της ζωής του

ΣΟΚ: Ηλικιωμένος παρενοχλούσε μικρά κορίτσια στα βραβεία MADΕνας παιδόφιλος είχε παρεισφρήσει στην "αρένα" και πλησίαζε μέσα στο πλήθος κοριτσάκια, στα οποία έκανε άσεμνες χειρονομίες!

Ρόσγουελ: Η πιο διάσημη ιστορία ΑΤΙΑ

Στις 8 Ιουλίου του 1947 μία συντριβή ενός αστραφτερού αντικειμένου στην έρημο του Νέου Μεξικού έμελλε να μείνει προκαλέσει άνευ προηγουμένου αναστάτωση στην κοινωνία της εποχής. Το περιστατικό έμεινε στην ιστορία ως «υπόθεση Ρόσγουελ».

Έντεκα τροφές που βλάπτουν την εγκεφαλική λειτουργία

Υπάρχουν τροφές που είναι γνωστό ότι έχουν καταστροφικές συνέπειες για τη λειτουργία του εγκεφάλου μας. Ας δούμε μερικές από αυτές… Υπάρχουν πολλά είδη τροφών: οι λεγόμενες υπερτροφές που αποτελούν τους μεγαλύτερους συμμάχους μας για την υγεία και τη σιλουέτα μας και άλλες που τονώνουν τη νοητική λειτουργία μας και βελτιώνουν τη μνήμη μας.

Τα 10 ακριβότερα υγρά στον κόσμο!

perierga.gr - Τα 10 ακριβότερα υγρά στον κόσμο!Δεν είναι μόνο ο χρυσός και τα διαμάντια που έχουν αξία!
Υπάρχουν ορισμένα υγρά στον κόσμο που κοστίζουν περισσότερο από αυτό που μπορούμε να φανταστούμε. Και αν για μερικά, όπως ένα ακριβό άρωμα, έχουμε τις υποψίες μας κάποια άλλα, όπως το μελάνι του εκτυπωτή, δύσκολα θα μας ερχόταν στο νου. Στα παράξενα είναι ότι υπάρχει κοστολόγιο ακόμη και για το ανθρώπινο αίμα έστω κι αν δεν είναι αντικείμενο αγοραπωλησίας (η μήπως είναι;). Δείτε, λοιπόν, τη λίστα με τα ακριβότερα υγρά αφού σημειώσουμε ότι οι τιμές αφοροούν ποσότητα ενός γαλονιού, δηλάδή 4,546 λίτρων.

32 απ' τις πιο αστείες ελληνικές αυτόματες διορθώσεις σε συνομιλίες

Αχ αυτό το ότοκορεκτ!!!