Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Το “Love O’Clock” της Nicole Saravakou επιστρέφει με ένα άκρως χορευτικό Dance Remix!

Η Nicole Saravakou συστήνεται στο κοινό με το πρώτο της τραγούδι Love O’Clock ! To αγαπημένο τραγούδι κυκλοφορεί και στο νέο… Dance Remix!
Με δυναμικές επιρροές στη ζωή της, η χαρισματική Nicole ενηλικιώνεται μαζί με το ταλέντο της, την ευαισθησία μιας πραγματικής καλλιτέχνιδας και τη φρεσκάδα της γενιάς της, και μας παρουσιάζει το πρώτο δείγμα από την πρώτη δισκογραφική της δουλειά.

Τετάρτη έκδοση για το βιβλίο του Κανάκη

Συνεχίζει να συγκινεί τα πλήθη ο Αντώνης Κανάκης. Το βιβλίο «Μπαμπά... (μια κανονική ημέρα)», που έγραψε ο παρουσιαστής της σατιρικής εκπομπής «Ράδιο αρβύλα» λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα του, πηγαίνει τόσο καλά σε πωλήσεις ώστε ο Ιανός προχώρησε πρόσφατα στην τέταρτη έκδοσή του. Θυμίζουμε ότι τα έσοδα διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το δώρο του Σταμάτη Γονίδη στον Χρήστο Χολίδη


















Δούλεψαν μαζί για έναν ολόκληρο χρόνο. Ένας χρόνος πολύ πετυχημένος. Ένα χρόνος που μεγάλωσε πολύ τον Χρήστο Xολίδη. Μουσικά και καλλιτεχνικά. Για τον Σταμάτη ότι και να πούμε είναι λίγο. O όρος «λαϊκό είδωλο» του αρμόζει. Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολλά… έχει ζήσει δέκα ζωές… έχει παλέψει με τις αδυναμίες του… έχει δημιουργήσει.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα, γύρισαν τις καρέκλες τους… Μία έκπληξη τους περίμενε…

1436513433-053379bb0715aa40dbad3400d5b5756bΗ μικρή Solomia Lukyanets προσπάθησε πολύ σκληρά να κρύψει το άγχος στη σκηνή του Γερμανικού «The Voice«. Όταν άρχισε η μουσική πήρε μια βαθιά ανάσα και ξεκίνησε…