Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Τα πιο παράξενα και cool σταράκια!!! (pics)

Έχουν πάνω τους από συγκροτήματα μέχρι χαρακτήρες από video games!! Απολαύστε τα!!

Οι 10 πιο καυτές εμφανίσεις της Kim Kardashian (pics)

H διάσημη τηλεπερσόνα συγκέντρωσε τις 10 πιο h o t φωτογραφίες της, είτε προσωπικές είτε από επαγγελματικές φωτογραφίσεις, και μας τις παρουσιάζει. Απολαύστε τη ζουμερή Kim Kardashian στις εικόνες που ακολουθούν... 

Οι πιο παράξενοι φακοί επαφής που έχετε δει!!! (pics)

Έχουν διάφορα σχέδια και χρώματα και σίγουρα θα κάνουν εντύπωση στους γύρω σας!!!Απολαύστε τους!!

Εργάτες... 14 ετών παραδέχεται ότι απασχολεί η Foxconn στην Κίνα

Ακόμη και 14χρονα απασχολεί στο εργοστάσιό της η FoxconnΤην απασχόληση 14χρονων παιδιών στα εργοστάσιά της παραδέχτηκε ο όμιλος Foxconn... στην Κίνα που παράγει τα i-phone και τα i-pad για την εταιρεία Apple.

4 απλά χτενίσματα για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα!



Μαλλιά για όλα τα γούστα είδαμε στις.. 
πασαρέλες των μεγάλων οίκων μόδας και σου παρουσιάζουμε τα τέσσερα πιο απλά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου για να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Παιδί-θαύμα συνθέτει όπερα στα 7!

Perierga.gr - Παιδί-θαύμα συνθέτει όπερα στα 7!Η 7χρονη Άλμα Ντόϊτσερ από το Surrey της Αγγλίας έχει καταπλήξει τους πάντες με την ικανότητά της στο βιολί και στο πιάνο.

Γιατί η έλλειψη ύπνου οδηγεί σε αύξηση βάρους

Προηγούμενες μελέτες είχαν συνδέσει την αύξηση του σωματικού βάρους με την έλλειψη ύπνου, ωστόσο κανένας δεν γνώριζε τον μηχανισμό που υπάρχει πίσω από αυτή τη σχέση. Μια νέα μελέτη δείχνει πως όταν ο ύπνος είναι πολύ λιγότερος από τα φυσιολογικά επίπεδα τη νύχτα προκαλεί διαταραχή στον μηχανισμό  που καθορίζει την όρεξη και στον οποίο εμπλέκεται η ινσουλίνη και η λεπτίνη.

Είστε σίγουροι ότι πλένετε καλά τα χέρια σας;

Το πρώτο πράγμα που λένε οι γονείς στα παιδιά τους, όταν γυρνάνε από το σχολείο, ή την παιδική χαρά, είναι: “να πλύνεις αμέσως τα χέρια σου” και δεν έχουν άδικο. Εάν διαβάσετε το κείμενο παρακάτω, θα τρομοκρατηθείτε και θα φρίξετε, καθώς θα συνειδητοποιείσετε ότι τα άπλυτα χέρια, μεταφέρουν τόσα μικρόβια και βακτήρια, όσα βρίσκονται μέσα σε μια βρώμικη λεκάνη τουαλέτας...

Ο δείκτης νοημοσύνης “χτίζεται” στην παιδική ηλικία

Μια μελέτη διαπίστωσε ότι όσο περισσότερα πνευματικά ερεθίσματα έχει ένα παιδί στην ηλικία των τεσσάρων ετών τόσο καλύτερα ανεπτυγμένος είναι ο εγκέφαλός του στα 18 του χρόνια, χαρίζοντάς του υψηλότερη νοημοσύνη και καλύτερες γνωσιακές λειτουργίες. Τα ευρήματα αυτά έρχονται να υπογραμμίσουντην τεράστια σημασία που έχουν οι εμπειρίες της πρώτης παιδικής ηλικίας αργότερα στη ζωή.

Τρόμο προκαλεί φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σοκαριστικό βίντεο

πολύ καλή δουλειά του photoshop.

Ότι και να είναι αλήθεια η ψέματα μια και καμία πηγή δεν αναφέρει το που έχει τραβηχθεί αυτή η φωτογραφία, είναι σημάδι των καιρών.

Σε μια ανάλογη περίπτωση στην Ουκρανία που υπάρχει βίντεο μαθητών δείτε τι ακριβώς έγινε παρακάτω ....

Οι φίλοι βοηθούν στην ανάρρωση!

Οι επισκέψεις φίλων και κοντινών ανθρώπων στο νοσοκομείο συμβάλλουν στην επιτάχυνση της ανάρρωσης μετά από μια χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με τους νευροεπιστήμονες από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Ohio.

Σημάδι κατωτερότητας το χαμόγελο













Χαμογελάστε παρακαλώ! Λέγεται ότι οι άνθρωποι που χαμογελούν συχνά ζουν με ανοικτή καρδιά. Κάποιοι διδάσκουν το χαμόγελο σαν να είναι μια δεξιότητα που μπορεί να αποκτηθεί. Άλλοι μιλούν για το εσωτερικό χαμόγελο που φέρνει την ευτυχία. Όμως το χαμόγελο φαίνεται πως έχει και μια άλλη πλευρά, λιγότερη φωτεινή. Ερευνητές του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το χαμόγελο συχνά λειτουργεί ως ένα είδος μίμησης που δείχνει υπακοήπρος τον ανώτερο.

Ξεχάστε το χώμα σε καφέ χρώμα!-Επιστήμονες το έκαναν διάφανο!


Η επιστήμη συνεχώς εξελίσσεται και οι επιστήμονες μας αφήνουν άφωνους με τα νέες ανακαλύψεις τους. Το πρωτοποριακό βήμα στον τομέα της οικολογίας έκαναν πρόσφατα, δημιουργώντας για πρώτη φοράδιάφανο χώμα!

Οι χειρότερες καταρρεύσεις κτιρίων στην ιστορία

perierga.gr - Οι 10 χειρότερες καταρρεύσεις ψηλών κτιρίωνΗ ξαφνική, τρομακτική κατάρρευση τεράστιων κτιρίων έχει προκαλέσει αμέτρητες τραγωδίες σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας, τονίζοντας τη σημασία της ασφαλούς κατασκευής. Οι φαινομενικά στέρεες δομές σε όλο τον κόσμο έχουν «ραγίσει» και έχουν καταρρεύσει στο έδαφος, πολλές φορές μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, σκεπάξοντας με τα 

19χρονη ξύπνησε από κώμα την ώρα που θα της αφαιρούσαν τα όργανα - ΦΩΤΟ

Η 19χρονη Καρίνα μετά από ένα φοβερό αυτοκινητιστικό ατύχημα έπεσε σε κώμα και σύμφωνα με τους γιατρούς ήταν απίθανο να συνέλθει.

Το βαρύ ροχαλητό του πατέρα και ο άγρυπνος τρομαγμένος μπόμπιρας-VIDEO ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!

α δείτε πως αντιδρά ένας μικρούλης που κοιμάται με τον πατέρα του δίπλα, ο οποίος όμως ροχαλίζει. Και όταν λέμε ροχαλίζει, εννοούμε ροχαλίζει και μάλιστα δυνατά. Όμως το ροχαλητό...

Λύθηκε το μυστήριο του γιγαντιαίου ματιού που βρέθηκε...μαντεύετε από τί πλάσμα;

Τελικά δεν ανήκε σε κάποιον ιχθυόσαυρο ή άλλο 
θαλάσσιο τέρας: Ιχθυολόγοι εκτιμούν ότι το γιγάντιο γαλάζιο μάτι... που είχε βρεθεί προ ημερών σε παραλία της Φλόριντα είχε πεταχτεί από ψαρά που έπιασε έναν μεγάλο ξιφία.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΦΡΑΣΗ "ΕΦΑΓΑ ΧΥΛΟΠΙΤΑ"!!!!!

Γύρω στα 1815 υπήρχε κάποιος κομπογιαννίτης...ο Παρθένης Νένιμος, ο οποίος ισχυριζόταν πως είχε βρει το φάρμακο για τους βαρύτατα ερωτευμένους. Επρόκειτο για ένα παρασκεύασμα από σιταρένιο χυλό ψημένο στο φούρνο. Όσοι λοιπόν αγαπούσαν χωρίς ανταπόκριση, θα έλυναν το πρόβλημά τους τρώγοντας αυτή τη θαυματουργή πίτα και μάλιστα επί τρεις ημέρες, κάθε πρωί, τελείως νηστικοί.

8 τρόφιμα που μας βοηθούν να «χτίσουμε» μυς

Αν θέλετε να αποκτήσετε.. 
γραμμωμένους και καλοσχηματισμένους μυς, δεν αρκεί να περνάτε ατέλειωτες ώρες στο γυμναστήριο. Η σωστή διατροφή, με τροφές που ενισχύουν τους μυς, είναι επίσης απαραίτητη.

ΚΑΣΤΟΡΙΆ ΤΏΡΑ!!!!


Παιδικο σαντουιτς φατσουλα


Υλικά:για 4 φετες ψωμιου

Μίνι πλανητικό σύστημα προσφέρει συχνές αργίες και γενέθλια

Το Kepler έχει ανακαλύψει αρκετά συστήματα με πλανήτες που βρίσκονται ασυνήθιστα κοντά στα μητρικά τους άστρα (καλλιτεχνική απεικόνιση NASA/Kepler)Το Kepler έχει ανακαλύψει αρκετά συστήματα με πλανήτες που βρίσκονται ασυνήθιστα κοντά στα μητρικά τους άστρα (καλλιτεχνική απεικόνιση NASA/Kepler)  
ΠΗΓΗ:www.in.gr

Αυτοκτόνησε στα 101 γιατί δεν μπορούσε να συνεχίσει να αθλείται!

Μέχρι τα 89 του έτρεχε τα 100 μέτρα σε 16,5 δευτερόλεπτα. Στα 95 του ήταν εξαιρετικός στο ..
άλμα εις μήκος. Στα 101 του όταν πλεον το σώμα του δεν τον βοηθούσε αποφάσισε ότι έπρεπε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια.