Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Φρούτα και λαχανικά κατά καρκίνων, ανάλογα με το χρώμα τους

frouta laxanika xromaΟι αντικαρκινικές ιδιότητες των φρούτων και των λαχανικών σχετίζονται με το χρώμα τους. Πρέπει βέβαια να είναι κανείς προσεκτικός με τις πολλές υπερβολές και ανοησίες που λέγονται για τις τροφές και τον καρκίνο αλλά στην περίπτωση αυτή, πράγματι τα οφέλη από τα φρούτα και τα λαχανικά προκύπτουν από το χρώμα τους.
Ο λόγος είναι απλός: τα διάφορα φυτικά συστατικά που επηρεάζουν τη μεθυλίωση (καθιστά σιωπηλά ορισμένα γονίδια που παίζουν ρόλο στον καρκίνο) ή μας αποτοξινώνουν από τις καρκινικές ουσίες ή έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες είναι τα ίδια που προσδίδουν στα φρούτα και τα λαχανικά το χαρακτηριστικό τους χρώμα.

8 τροφές - φάρμακα!!!

Όταν οι επιστήμονες ανακάλυψαν αρχικά τη δύναμη των αντιοξειδωτικών να καταστρέφουν τις βλαβερές για τα κύτταρα ελεύθερες ρίζες, η «μάχη» ξεκίνησε!
Ήξεραν ότι αυτά τα συστατικά που εμποδίζουν τον καρκίνο και τις καρδιακές παθήσεις βρίσκονται στα πολύχρωμα φρούτα, τα λαχανικά και τους ξηρούς καρπούς, αλλά τώρα αποκαλύπτουν νέες τροφές που τα περιέχουν.

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! Δείτε τι κάνουν για να αποκτήσουν την πιο ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ γάτα στον ΚΟΣΜΟ!!

diaforetiko.gr : asheraSWNS 450x301 ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! Δείτε τι κάνουν για να αποκτήσουν την πιο ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ γάτα στον ΚΟΣΜΟ!!Αυτή η γάτα πωλείται για $22.000 διότι θεωρείται εξωτικό κατοικίδιο για μοντέρνους ιδιοκτήτες στην Αμερική!!
Οι γάτες αυτές της φυλής Ashera είναι τα πιο σπάνια και εξωτικά κατοικίδια στον κόσμο.
Είναι αποτέλεσμα της Αφρικανικής Surval και της ασιατικής Leopard γάτας.
Αυτό το σπάνιο ζώο είναι ιδαίτερα δημοφιλές καθώς οι υποψήφιοι-ιδιοκτήτες πληρώνουν για να μπουν σε αναμονή για την αγορά της.

41o PHOTOGRAPHY PARTY KANE LIKE>>>>>>>>












41o PHOTOGRAPHY PARTY KANE LIKE>>>>>>>>



Το μωρό νίντζα με τα 40 εκατομμύρια κλικ ΥouΤube! [βίντεο]

Το μωρό νίντζα με τα 40 εκατομμύρια κλικ ΥouΤube! [βίντεο]Πόσο αστείο μπορεί να γίνει ένα μωρό όταν αρχίζει και κάνει τις πρώτες του γκριμάτσες; 

Όσο και αν δεν μπορείτε να κρατηθείτε θα γελάσετε.

Πόσο μάλλον αν ένα μωρό κάνει τον νίντζα!Ένα βίντεο που έχει σπάσει τα τελευταία χρόνια τα κοντέρ στο youtube και σκορπίζει...
άφθονο γέλιο, είναι αυτό με το μωρό νίντζα! Θα παρακολουθήσετε τις κινήσεις και τις γκριμάτσες που κάνει, και σίγουρα θα σας κάνει να γελάσετε με την καρδιά σας.

Δείτε εδώ την καίνουρια εκπομπή του Μπάμπη Μπατσάρα "ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ" (Βίντεο)















Ο ταλαντούχος παρουσιαστής  Μπάμπης Μπατσαρας γνωστός ως (ΤΡΑΛΑΛΑ) σας παρουσιάζει την καινούρια του εκπομπή       "ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ"

Τα πάντα… Minions! ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

minion brokeback
Αυτό εδώ το περίεργο πλάσμα ευθύνεται για τη μεγαλύτερη υστερία που έχει χτυπήσει την pop κουλτούρα και προήλθε από το σινεμά εδώ και δεκαετίες! Εξαιτίας των Minions, το «Εγώ ο Απαισιότατος 2» είναι η #2 μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στον πλανήτη για το 2013. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ονειρεύονται να τα έβλεπαν όλα… Minions!