Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Η δημοφιλέστερη συνταγή στον κόσμο έκανε 12 εκατ. κλικ -Λαζάνια με κιμά

Η δημοφιλέστερη συνταγή στον κόσμο έκανε 12 εκατ. κλικ -Λαζάνια με κιμάΔώδεκα εκατομμύρια άτομα έχουν διαβάσει μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια τη συνταγή με λαζάνια που έχει ανεβάσει αμερικανός στο portal μαγειρικής allrecipes.com.
Πόσο πρόθυμες είστε να ξοδέψετε πάνω από τρεις ώρες και δεκάδες υλικά για να φτιάξετε τα λαζάνια με λουκάνικο,

Μυστικά για γλυκά που αγαπούν τη γραμμή σας!

maffin kakaoΓράφει η Ηλιάνα Ηλιοπούλου, κλινικός διαιτολόγος διατροφολόγος
Ὀταν κάποιος προσέχει τη γραμμή του, δε χρειάζεται να στερείται το γλυκό! Το μυστικό είναι η κατανάλωση του γλυκού να μην είναι καθημερινή και η ποσότητα του να είναι σχετικά μικρή.

Ένας ψαράς έπιασε ένα ζωντανό πιράνχα και δοκιμάζει τα δόντια του ψαριού σε αυτό το video


Στην περίπτωση που αναρωτιέστε πόσο δυνατά μπορεί να δαγκώσει ένα πιράνχας 
το βίντεο που ακολουθεί θα σας λύσει όλες τις απορίες.

Εσείς ξέρετε τους κωδικούς των διπλωμάτων οδήγησης και την σημασία τους;

Εσείς ξέρετε τους κωδικούς των διπλωμάτων οδήγησης και την σημασία τους;Τα διπλώματα μερικές φορές έχουν κάποιον τριψήφιο αριθμό ο οποίος σημαίνει κάτι και δεν το γνωρίζουμε. Αυτό το κενό θα καλύψουμε με το παρόν άρθρο... 

Σοκαριστικό βίντεο: Δείχνει άνθρωπο πειραματόζωο ή κάτι άλλο; (Προσοχή σκληρές εικόνες)

Σοκαριστικό βίντεο: Δείχνει άνθρωπο πειραματόζωο ή κάτι άλλο; (Προσοχή σκληρές εικόνες)Το αρχείο που βρήκαμε στο youtube δείχνει έναν άνθρωπο σε αναπηρικό καροτσάκι που μοιάζει να έχει μια γεννητική ανωμαλία ή είναι κάποιο πείραμα ή ακόμα μπορούμε να πούμε εξωγήινο στον οποίο κάποιος του κάνει διάφορες ερωτήσεις.

Ελβετια: Πέταξαν 8 εκατομμύρια κέρματα έξω από τη Βουλή

Για πολλά χρόνια θεωρούνταν μία από τις πιο πλούσιες χώρες της Ευρώπης.

Και κρίνοντας από τις παρακάτω φωτογραφίες, μάλλον οι κάτοικοι της Βασιλείας στην Ελβετία, μάλλον έχουν λεφτά για… πέταμα, ικανά να γεμίσουν τους δρόμους με… χρυσάφι!

Η σόδα ως φάρμακο ακόμη και για τον καρκίνο!

Πως να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα με φυσικό τρόπο και να θεραπευτείτε από άπασες μορφές γρίπης, ίσως ακόμα και από τον καρκίνο!!

Δείτε τη γυναίκα που βρίσκετε πίσω από τη φωνή της Siri στα iPhones!

Η Susan Bennett ασχολείται από μικρή με τη φωνητική ηθοποιία..

Εξαιτίας της τεράστιας επιτυχίας της Apple και του marketing της δεν χρειάζεστε να είστε τακτικός χρήστης της φωνητικής υπηρεσίας του iOS, Siri, για να αναγνωρίσετε την φωνή της. Πριν δύο χρόνια σαν σήμερα η Siri έκανε την επίσημη εμφάνιση της δίπλα στο iPhone 4S και εκ τότε είναι η ψηφιακή βοηθός για πολλούς χρήστες.