Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

"Πέθαναν" τον Σουμάχερ στο Facebook

 Βιασύνη, διαστροφή, λαχτάρα για πολλά κλικ, αρρωστημένη ανάγκη προβολής; Κανείς δε γνωρίζει τι ακριβώς οδήγησε πολλούς χρήστες του Facebook να δημιουργήσουν γκρουπ με τίτλο «R.I.P Michael Schumacher» («Αναπαύσου εν ειρήνη Μίκαελ Σουμάχερ»).
Μέσα σε λίγη ώρα από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο σοβαρός τραυματισμός του
επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, πολλοί έσπευσαν να τον… πεθάνουν.

ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ανατινάσσεται η μαύρη χήρα όπως κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας!

diaforetiko.gr : volgograd station bomb  600x450 ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ανατινάσσεται η μαύρη χήρα όπως κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας! Σοκ προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει την έκρηξη στο Βόλγκογκραντ που προκάλεσε το θάνατο 16 ατόμων, όπως κατεγράφη από εσωτερική κάμερα ασφαλείας του σταθμού.
Μάλιστα, στο εν λόγω βίντεο που δείχνει την είσοδο επιβατών στα σταθμό δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη διακρίνεται και ένας άνδρας που επιχειρεί να περάσει το μήνυμα ανίχνευσης μετάλλων, ενισχύοντας τα σενάρια που κυκλοφόρησαν από το απόγευμα της Κυριακής και θέλει πίσω από την έκρηξη να βρίσκονται ένας άνδρας και μια γυναίκα.

Η Δύναμη της Θέλησης


 Άρθρο της Μαριάννας Ιατρίδου

Μακρυά από τυμπανοκρουσίες και τα φώτα της δημοσιότητας, λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στην πόλη μας ένα πρωτότυπο κέντρο επανένταξης και ψυχολογικής υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων από ψυχότροπες ουσίες, που στηρίζεται στην εθελοντική εργασία και στην διάθεση για προσφορά ορισμένων νέων ανθρώπων.

Seeds of death: Η Monsanto "σπέρνει" καρκίνο

 Εχουμε γράψει και αναδημοσιεύσει δεκάδες άρθρα για την εταιρεία Monsanto η οποία έχει βαλθεί να βάλει σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων του πλανήτη με τα μεταλλαγμένα τρόφιμα που παράγει.

Το χειρότερο όμως είναι ότι προσπαθεί να επιβάλλει και έλεγχο της τροφής αφού προωθεί παγκοσμίως μόνο τις δικές της άρρωστες καλλιέργειες, και προσπαθεί να ανακηρύξει παράνομες όλες τις υπόλοιπες.'Έτσι όλοι θα είναι υποχρεωμένοι να φυτεύουν τους σπόρους αυτής της εταιρείας.

ΣΟΚ! Πλαστικός χειρούργος ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ τις κόρες του σε… ΚΟΥΚΛΕΣ από τις ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ! (PHOTOS)

ΣΟΚ! Πλαστικός χειρούργος ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ τις κόρες του σε… ΚΟΥΚΛΕΣ από τις ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ! (PHOTOS) Κινητή διαφήμιση του περήφανου πατέρα τους αποτελούν δυο αδερφές από την Καλιφόρνια. Πρόκειται για την Charm και Brittani Nicole, τις οποίες υιοθέτησε ο διάσημος πλαστικός χειρούργος των celebrities, Dr Michael Niccole και αποφάσισε να εξασκήσει την τέχνη του πάνω τους.

Οι Anonymous τάσσονται στο πλευρό των Ελλήνων και αποδοκιμάζουν τους Σκοπιανούς για το όνομα Μακεδονία (βίντεο)

diaforetiko.gr : Anonymous hacking 600x337 Οι Anonymous τάσσονται στο πλευρό των Ελλήνων και αποδοκιμάζουν τους Σκοπιανούς για το όνομα Μακεδονία (βίντεο) Άκόμα και οι Anonymoys πράττουν περισσότερα από τους Έλληνες πολιτικούς που ήδη άτυπα έχουν παραχωρήσει το όνομα Μακεδονία ως μέρος μια σύνθετης ονομασίας που προσβάλει την Ελληνική ιστορία και την ιστορία όλου του κόσμου.
Παρόλα αυτά οι εκάστοτε Ελληνικές κυβερνήσεις μετά την περίφημη φράση από τον αείμνηστο Καραμανλή «Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική» δεν έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αφήνοντας τους Σλάβους να καπηλεύονται τον Ελληνισμό.

Σε κώμα ο Μίκαελ Σουμάχερ


Εγκεφαλική αιμορραγία.

Όπως μεταδίδει αυτή την ώρα το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο το Γερμανικό και το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Μίκαελ Σουμάχερ έχει πέσει σε κώμα.