Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Έσπασε κάθε ρεκόρ η Ειρήνη Παρίση: Δείτε την φωτογραφία που ξεπέρασε τα 3000 like!

Η Ειρήνη Παρίση είναι μια τραγουδίστρια που…ζαλίζει τα social media με τις φωτογραφίες της! Ό,τι ανεβάζει κάνει…χαμό! Η τραγουδίστρια από την Πάτρα που ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στα “Αστέρια” σήμερα το βράδυ , βλέπει τις απίστευτες αντιδράσεις γύρω από το προφίλ της και ευχαριστεί όσους την ακολουθούν…!

Xαμός με το παιδί θαύμα στην Καμπότζη - Λαϊκό προσκύνημα με αντίτιμο ένα δολάριο το θαύμα!

Xαμός με το παιδί θαύμα στην Καμπότζη - Λαϊκό προσκύνημα με αντίτιμο ένα δολάριο το θαύμα!Εκατοντάδες άνθρωποι, πολλοί εκ των οποίων σε αναπηρικά αμαξίδια ή γονείς που κρατούν στην αγκαλιά τους παιδιά με παραμορφωμένα άκρα, περιμένουν υπομονετικά στην ουρά, κατά μήκος ενός χωματόδρομου που οδηγεί σε ένα ξύλινο, υπερυψωμένο σπίτι...

Ο Άρειος Πάγος δέχτηκε την μήνυση για εσχάτη προδοσία!

Μνημόνιο!!!
Ποιός ξέρει κάτι γι’ αυτό;

Ο Αρειος Πάγος αποδέχτηκε και έκρινε βάσιμη την μήνυση πολίτη – Απίστευτη (για την Ελλάδα) εξέλιξη είχε το ζήτημα της μήνυσης του Ιατρού από την Χαλκίδα κ.Αντωνίου.

ΣΟΚ! Πέθανε ο Νίκος Φώσκολος..

Απεβίωσε την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου, στις 7.00 το πρωί, σε ηλικία 88 ετών, ο Έλληνας σκηνοθέτης και σεναριογράφος Νίκος Φώσκολος. Είχε πλήρη διαύγεια, ωστόσο τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα..

Αφρικανικό σχέδιο μόδας σε Technopolis στην Αθήνα....

Χθες το βράδυ στην Technopolis ενωμένη αφρικανική οργάνωση γυναικών οργάνωσε μια αρχική εκδήλωση, πλήρη της μόδας, του χορού και της μουσικής.

Οι σχεδιαστές Gloria και Julliana παρουσίασαν ταπαραδοσιακά αφρικανικά φορέματα και σχέδια με τα ζωηρόχρωμα εξαρτήματα.



Από θύμα… θύτης! Ζαργάνα τρόμαξε τον ψαρά που βούτηξε στο νερό να σωθεί!

Στο συγκεκριμένο βίντεο θα δείτε τρεις ψαράδες σε ένα σκάφος με τα καλάμια ανά χείρας, στα ανοιχτά του Ατλαντικού ωκεανού…
Ένας εκ των τριών, «παλεύει» με μια Βασιλική ζαργάνα τεραστίων διαστάσεων, η οποία αν και έχει αγκιστρωθεί από το καλάμι, αρνείται πεισματικά να ανέβει στο κατάστρωμα του σκάφους! 

Και όμως! Ο πύργος της Πίζας ισιώνει!

Αναφορά για τη σταθερότητα του πύργου της Πίζα αποκαλύπτει πως ο πύργος έρχεται... στα ίσα του, καθώς έχει χάσει ολόκληρα 2,5 εκατοστά από την κλίση που είχε το 2001 (pics
Επιασαν τόπο οι εργασίες αποκατάστασης στον πύργο της Πίζα. Ο πύργος έχασε 2,5 εκατοστά από την κλίση που είχε το 2001, εργασίες οι οποίες κράτησαν 11 χρόνια και ολοκληρώθηκαν εκείνη τη χρονιά. 

Ασφαλές σeξ χωρίς προφuλακτικό; Τώρα ΓΙΝΕΤΑΙ! Δείτε πως!

Κι ενώ ο ρομαντισμός μπορεί να έχει πεθάνει και τα λουλούδια να προσφέρονται πλέον μόνο σε κηδείες, το σeξ, η “φάση”, η “αρπαχτή”, συμβαίνουν παντού γύρω μας.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να βρείτε αυτούς που σας καλούν με ..απόκρυψη!!!

imageΣ’αυτές τις περιπτώσεις αν δεν ξέρεις τα στοιχεία του, εκείνο που μπορείς να κάνει είναι να μάθεις ποιος νούμερο σε καλεί ως εξής:

Δεν τους γνωρίσαμε με το πραγματικό τους όνομα...

Πόσα δήλωσαν γνωστοί τραγουδιστές στην εφορία. Η "φτωχή" Βίσση και το "καλύτερο παιδί" των δηλώσεωνΉταν και είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του ο καθένας. Δεν είναι όμως τα πραγματικά τους, ούτε αυτά που άκουγαν στο σχολείο, όταν τους καλούσε ο καθηγητής στον πίνακα ή τους φώναζαν οι συμμαθητές τους.
Ποια είναι στην πραγματικότητα τα ονόματα (και επώνυμα) που κουβαλούσαν οι μεγαλύτεροι αστέρες του πενταγράμμου από τη γέννησή τους, αλλά απαρνήθηκαν για την καριέρα..;

ΧΡΥΣΑ ΛΙΔΟΥ - ΚΑΤΑΔΙΚΗ...ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...ΝΕΑ ΦΩΝΗ

Η Χρύσα Λίδου κάνει την είσοδο της στο χώρο της μουσικής με ενα υπέροχο τραγούδι που ακούει στο όνομα ΚΑΤΑΔΙΚΗ .Σε στίχους  και Μουσική Μαρίας Μιχαήλ και ενορχήστρωση του Παναγιώτη Μπρακούλια , η πολλά υποσχόμενη Χρύσα Λίδου κάνει αισθητή την παρουσία της  και είμαστε σίγουροι πως θα αφήσει την δική της πινελιά στο Ελληνικό πεντάγραμμο ..ΚΑΤΑΔΙΚΗ λοιπόν και Καλη Ακροάση !!! 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτή η γυναίκα καταζητείται για δολοφονία στην Ελλάδα [ΦΩΤΟ]

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 81χρονου ημεδαπού που βρέθηκε δολοφονημένος την 18-7-2012 μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην οδό Πάτμου στον Άγιο Παντελεήμονα...

Δημήτρης Σκαρμούτσος: "Είναι θέμα τύχης που είμαι ακόμη ζωντανός"

Λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής του, “Χωρίς Συνταγή”, στο Mega, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εξηγεί γιατί ο τίτλος είναι βγαλμένος από τη ζωή του.

Έκθεση Αυτοκινήτου από 2-10 Νοεμβρίου στην Αθήνα


Το «Athens Motor Show 2013» ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του από τις 2 έως 10 Νοεμβρίου στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, με συμμετοχές πολλών εταιρειών και χορηγό επικοινωνίας το Auto Τρίτη.