Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Η λειτουργία των hashtags έφτασε τώρα και στο Facebook!


Η λειτουργία των hashtags τώρα και στο Facebook!                                                                                              
Είναι πλέον γεγονός, η δημοφιλής λειτουργία των hashtags, έκανε την εμφάνισή της στο Facebook. Μετά από μήνες φημών ότι το κοινωνικό δίκτυο σκέφτεται να τα ενσωματώσει, η επιθυμία πολλών έγινε πράξη.

Σε αυτή τη μαγική πόλη ζει η πιο αθώα ιερόδουλη

Η Elena Satine έχει το παρουσιαστικό αγγέλου. Κι ας ανάβει κολάσιμες φωτιές σε κάθε επεισόδιο του Magic City.
Κάποιοι είπαν ότι μέχρι τον Ιούλιο δεν υπάρχει καμία σοβαρή πρεμιέρα σειράς. Λάθος κύριοι. Γιατί το Magic City μπήκε στη δεύτερη σεζόν του και όσο άτσαλο κι αν είναι σεναριακά, αποτελεί μία από τις καλύτερες παραγωγές που μπορείς να δεις αυτόν τον καιρό. Τους ανδρικούς λόγους για να το βλέπεις, σου τους είχαμε δώσει πριν λίγους μήνες. Σήμερα σου δίνουμε άλλον έναν.

11 αθλήματα που δε θα πιστέψεις ότι υπάρχουν

Το πιο αθλητικά άνυδρο καλοκαίρι των τελευταίων ετών μπορεί να μας κάνει να αναζητήσουμε απεγνωσμένες λύσεις.
Θα το έχεις συνειδητοποιήσει ήδη, αλλά αυτό το καλοκαίρι δεν έχει τίποτα. Ένα Ευρωμπάσκετ κι αυτό τον Σεπτέμβριο. Το Συνομοσπονδιών όσο κι αν μας λείψει η μπάλα δε μπορούμε να το πάρουμε σοβαρά ως διοργάνωση. Δεν έχει Ολυμπιάδα, δεν έχει παγκόσμια, δεν έχει Ευρωπαϊκά, δεν έχει τίποτα. Σκέτη θλίψη. Πολύ θέλει ο άνθρωπος να αρχίσει να πέφτει στα βαριά (αθλητικά);

Έφτιαξε νυφικό από… χαρτιά διαζυγίων!

Έφτιαξε νυφικό από χαρτιά διαζυγίων!Η 15χρονη μαθήτρια Demi Barnes από τη μικρή πόλη Crawley της Αγγλίας σκέφτηκε να δημιουργήσει το πιο… κυνικό νυφικό που έγινε ποτέ! Χρησιμοποιώντας πάνω από 1.500 διαζευκτήρια παρουσίασε το νυφικό που κατά την ίδια έχει συμβολικό χαρακτήρα: «Θέλησα να περάσω ένα μήνυμα στον κόσμο για το πόσο γρήγορα κάποιος αποφασίζει να παντρευτεί και μετά εξίσου γρήγορα χωρίζει. 

Μπλουζάκια με πολλά φαγώσιμα και λίγο… γούστο!

perierga.gr - Μπλουζάκια με πολλά φαγώσιμα και λίγο... γούστο!Το T-shirt είναι αξία ανεκτίμητη για το καλοκαίρι και όχι μόνο. Ευκολοφόρετο και ευκολοσυνδύαστο, οι επιλογές που έχει ο καταναλωτής είναι άπειρες, καθώς κυκλοφορεί σε πλήθος σχεδίων και χρωμάτων, ενώ τα logos και οι στάμπες δίνουν και παίρνουν. Βέβαια δεν είναι όλες οι προτάσεις πετυχημένες, ανάλογα και με τα γούστα του καθενός. Εσείς θα φορούσατε ένα μπλουζάκι με τυπωμένο ένα χάμπουργκερ, φέτες μπέικον ή άλλο φαγώσιμο;

Εκαναν σεξ στις γραμμές και τους πάτησε το τρένο - Τρεις απίστευτες ιστορίες θανάτου εν ώρα... δράσης

To σεξ είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής. Ωστόσο για ορισμένους στάθηκε η αφορμή για να... τελειώσει η ζωή τους. Κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας ιστορίες ανθρώπων που πέθαναν ενώ έκαναν έρωτα. Ορισμένους τους πρόδωσε η καρδιά τους, άλλοι, όμως, πλήρωσαν κάποιες... παράξενες συνήθειές τους. Ακολουθούν τρεις από τις πιο περίεργες ιστορίες.

Στο σπίτι του θα εκτίσει 77χρονος ποινή 14 μηνών για χρέη στο Δημόσιο!

Με μία πρωτοφανή για τα δικαστικά χρονικά απόφαση, τα μέλη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Πάτρας αποφάσισαν αντί να στείλουν στη φυλακή έναν 77χρονο, ο οποίος κατηγορείται για χρέη στο Δημόσιο, να διατάξουν τον κατ' οίκον περιορισμό του, ως εναλλακτική έκτιση ποινής.

Έφτιαξαν τον λεπτομερέστερο ψηφιακό εγκέφαλο!!!

Τον πρώτο τρισδιάστατο μοντέλο υψηλής ανάλυσης του ανθρώπινου εγκεφάλου ανέπτυξαν Γερμανοί και Καναδοί ερευνητές, στο πλαίσιο ερευνητικού προγράμματος που διήρκεσε δέκα χρόνια.

ΣΟΚ! ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ MICAHEL JACKSON! ΖΕΙ??? Δείχνει ενα φορτηγάκι του ιατροδικαστή να μπαίνει σε κτίριο και μετά να κατεβαίνει μια μορφή που μοιάζει με τον Michael Jackson!!!!

Κάποιοι πιστεύουν ότι ο Μάικλ Τζάκσον είναι ακόμα ζωντανός και ότι ο θάνατος του σκηνοθετήθηκε για να ξεφύγει από τα προβλήματα που τον βασάνιζαν....

ΣΟΚ - Δειτε το νέο φτηνό ναρκωτικό που κατατρώει τη σάρκα!

http://images.newsnow.gr/42/422457/stoixeia-sok-saronoun-ta-nea-narkotika-stin-Ellada-1-315x236.jpgΕίναι το νέο ναρκωτικό των φτωχών που ξεσκίζει τις σάρκες των ναρκομανών. Το ναρκωτικό διαδόθηκε στην Ρωσία το 2010 και εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Ονομάζεται Κροκοντίλ και είναι τρεις φορές ισχυρότερο από την ηρωίνη, είναι εύκολο στην παρασκευή του και πολύ πιο φτηνό.

20o PHOTOGRAPHY PARTY KANE LIKE>>>>>>












20o PHOTOGRAPHY PARTY KANE LIKE>>>>>>


O "Λάζαρος" στράφηκε στον Θεό

Είναι άνθρωπος που έκανε όλη την Ελλάδα να τον αγαπήσει, μέσα από τον ρόλο του Λάζαρου, στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Είσαι το ταίρι μου». Ο «χύμα» λόγος του, το χιούμορ του και η…
υπερβολική ανεμελιά του τηλεοπτικού Λάζαρου, φαίνεται πως έρχονται σε πλήρη αντιδιαστολή με την πραγματική εικόνα του Άρη Σερβετάλη.

Τρόποι αποτοξίνωσης από τα χημικά των αεροψεκασμών (Chemtrails)

Υπάρχουν τρόποι για να προστατεύσoυμε τον εαυτό μας από τα βαρέα μέταλλα των chemtrails και να απαλλαγούμε από αυτά. Μια αρκετά καλή μέθοδος αποτοξίνωσης του οργανισμού μας ακόμη και μείωσης της αθηρωματικης πλάκας, είναι η χηλιωση (απομεταλλωση).

Η ονομασία χηλιωση προέρχεται από τη λέξη «χηλη» που σημαίνει «νυχι ζωου».

Αρχαίο αιγυπτιακό άγαλμα του Όσιρι κινείται μόνο του!!!

Δείτε το παράξενο και ανεξήγητο βίντεο από το Μουσείο του Μάντσεστερ. Αγαλματίδιο του αιγυπτιακού Θεού του θανάτου άρχισε να κινείται (Vid).

ΩΝΑΣΗΣ: Ποιες ήταν οι απόρρητες δραστηριότητες του Έλληνα μεγιστάνα και η κρυφή σχέση του με τη CIA & το FBI;

Αριστοτέλης Ωνάσης: ο «ύποπτος» - Πώς τον παρουσίαζαν τα αρχεία του FBI* 800 σελίδες ανώνυμων πληροφοριών, εκθέσεων και κουτσομπολίστικων σημειωμάτων ...

* Γιατί τον υποπτεύονταν οι Αμερικανοί και πώς ξεγελούσε τις διωκτικές αρχές τους

ΕΚΤΑΚΤΟ. Δάκρυσε η προτομή του Ιπποκράτη !!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από τη ΚΩ, η προτομή του πατέρα της ιατρικής Ιπποκράτη δάκρυσε !!!

Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν ότι το γεγονός συνέβη ευθύς μετά την ανακοίνωση του νέου υπουργικού συμβουλίου από τον...
σφαγέα της ΕΡΤ, Σίμο Κεδίκογλου, και πιο ειδικά μετά την ανακοίνωση του ονόματος του νέου υπουργού Υγείας.

Συγκλονιστικό βίντεο! Χταπόδι καταβροχθίζει καρχαρία!

Τελικά ο καρχαρίας δεν είναι και το πιο..
επικίνδυνο θηλαστικό που υπάρχει στον βυθό της θάλασσας!

Γιατί μας τσιμπούν τα κουνούπια

kounoupiΣε αντίθεση με ό,τι πιστεύουμε τα κουνούπια δεν πίνουν το αίμα μας για να επιβιώσουν: τα θηλυκά κουνούπια (μόνο αυτά μας τσιμπούν, όχι τα αρσενικά) χρειάζονται το ανθρώπινο αίμα για να φτιάξουν γόνιμα αυγά. «Ένας στους 10 ανθρώπους είναι ιδιαίτερα ελκυστικός για τα κουνούπια, όχι για λόγους επιβίωσης, αλλά για λόγους αναπαραγωγής», λέει ο δρ Τζέρι Φ. Μπάτλερ, ομότιμος καθηγητής στο Τμήμα Εντομολογίας & Νηματολογίας του Πανεπιστημίου της Φλώριντα.

Τα 3 υπέροχα βίντεο του EWC για το world enduro 2013 στην Καστοριά!!

Τα επίσημα βίντεο του EWC για τους αγώνες του Σαββάτου & της Κυριακής και το τεστ της 
Παρασκευής απο τον αθλητή enduro Nicola Deparrois στην Καστοριά!!

Το ταχύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο παρουσίασε η Nissan! (Βίντεο)

Το ZEOD RC, το ταχύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο, παρουσίασε η Nissan. 
Η εταιρεία παρουσίασε το αγωνιστικό της αμάξι, μέγιστης ταχύτητας 300 χιλιομέτρων ανά ώρα, λίγο πριν την έναρξη της διάσημης κούρσας που λαμβάνει χώρα στο LeMans (LeMans 24 Hours), και έχει προσκληθεί να συμμετέχει με αυτό στον αγώνα το επόμενο έτος.