Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Βρέθηκε εξωπλανήτης όμοιος με τη Γη (Βίντεο)

Έναν εξωπλανήτη που μοιάζει πάρα πολύ με τη Γη, αφού έχει περίπου το ίδιο μέγεθος και την ίδια μάζα, ενώ φαίνεται να είναι εξίσου βραχώδης και περιεκτικός σε σίδηρο ανακάλυψαν οι επιστήμονες. Μέχρι σήμερα οι επιστήμονες είχαν βρεί εξωπλανήτες που είτε 

Δείτε την πιο γρήγορη εκκίνηση της ζωής σας. Η μηχανή εκτοξεύεται και χάνετε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα


Δείτε την πιο γρήγορη εκκίνηση της ζωής σας. Η μηχανή εκτοξεύεται και χάνετε σε 
ελάχιστα δευτερόλεπτα
   

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γιατί αυτό το video έχει 6 εκατομμύρια views;

Η ταινία μικρού μήκους, διάρκειας μικρότερης των δυο λεπτών, με τίτλο «Late For Meeting», από τον David Lewandowski, είναι περίεργη. Πολύ.

Δεν χρειάστηκε πάνω από 3–4 μέρες για να συγκεντρώσει πάνω από 6.000.000 προβολές.
Ο ίδιος καλλιτέχνης πριν από δυο χρόνια είχε δημοσιεύσει ένα εξίσου αλλόκοτο βίντεο, στο ίδιο μοτίβο, το οποίο είχε σημειώσει 15 εκατομμύρια views.

Οι φακές αλλιώς: Μια εναλλακτική συνταγή με μπέικον που θα σας ξετρελάνει

Οι φακές αλλιώς: Μια εναλλακτική συνταγή με μπέικον που θα σας ξετρελάνει Όταν μια συνηθισμένη, παραδοσιακή συνταγή, γίνεται λαχταριστή λιχουδιά.
Ποτέ μην περιορίζετε τη φαντασία σας στη μαγειρική, όσο αταίριαστα κι αν μπορεί να σας φανούν μερικά υλικά. Δοκιμάστε την παρακάτω υπέροχη παραλλαγή στις φακές, και θα καταλάβετε τι εννοούμε.
Υλικά

Winner photo of the week με 187 like..κερδιζει το μπουκάλι για το αποψινο photography party!!!

 Winner photo of the week με 187 like..κερδιζει το μπουκάλι για το αποψινο photography party!!!

ΒΙΝΤΕΟ-Κρέμασε τον γιο της από το μπαλκόνι!

ΒΙΝΤΕΟ-Κρέμασε τον γιο της από το μπαλκόνιΣυνέβη στην Κίνα. Αυτή η μητέρα δεν μπορεί να αντέξει άλλο τον άτακτο γιο της. Αφού λοιπόν του δίνει ένα χέρι ξύλο, παθαίνει ότι έπαθε και ο Michael Jackson και τον κρεμά από το μπαλκόνι για να τον φοβίσει και να τον συνετίσει. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη μέθοδος.

Δείτε το βίντεο:

17 συμπτώματα του καρκίνου που συνήθως αγνοούμε

17 συμπτώματα του καρκίνου που συνήθως αγνοούμεΟ καρκίνος πλέον έχει γίνει μία από τις πιο κοινές «σιωπηλές» ασθένειες. Ωστόσο, σύμφωνα με το reader’s digest, το σώμα στέλνει «οιωνούς» που εμείς συχνά αγνοούμε.

Greeks Vs Greeks - Έλληνες εναντίον Ελλήνων: Το βίντεο που όλοι πρέπει να δουν

Μια αναζήτηση στους σκοτεινούς απόηχους της Ελληνικής ιστορίας, οι διαμάχες και οι δολοπλοκίες που πάντα μας έφερναν σε ρήξη πρέπει να λάβουν τέλος εδώ και τώρα!

Η αγάπη μεταξύ μας και η αλληλεγγύη με τον συνάνθρωπο μας θα δώσει τέλος στην τυραννία της Νέας Τάξης, το φως το Ελληνικό θα ξαναδοθεί στην Οικουμένη ζητώντας τίποτα ως αντάλλαγμα.

KΑΠΝΙΖΕΤΕ;;; Τουλάχιστον αποτοξινωθείτε! ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους τρόπους!!!

Είναι γνωστές οι βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος και για να τις αποφύγετε, θα πρέπει να κόψετε τελείως το κάπνισμα. Aν, ωστόσο, επιμένετε να καπνίζετε, τότε διαβάστε.... 
τις γραμμές που ακολουθούν. Yπάρχουν ορισμένες ήπιες μέθοδοι που μπορούν να σας βοηθήσουν να περιορίσετε κάπως τις επιπτώσεις του καπνίσματος στην υγεία σας, να συμβάλουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού σας από τον καπνό και να τον ενισχύσουν. H ρεφλεξολογία, το μασάζ, η πιεσομετρία και η αρωματοθεραπεία αποτελούν εναλλακτικές μεθόδους που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Όταν ακούσετε για τα 12 ναυτικά μίλια στην τηλεόραση, να ετοιμάζεστε..

Τον ρώτησαν : ¨Γέροντα , πως θα καταλάβω εγώ ότι θα είμαστε κοντά στον πόλεμο ;¨
¨Όταν¨, λέει, ¨θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια , για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης ) από 6 σε 12 μίλλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί.”

Για 22 λεπτά κάτω από το νερό με μια ανάσα

Το 2010 ο 40χρονος Δανός ελεύθερος δύτης Stig Severinsen πήδηξε σε μια πισίνα γεμάτη με καρχαρίες και κράτησε την αναπνοή του για 20 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα. 
Δύο χρόνια αργότερα, ο ατρόμητος Stig έκανε πάλι το θαύμα του, σπάζοντας το δικό του ρεκόρ, κρατώντας την αναπνοή του για 22 λεπτά! Με μια ανάσα κατάφερε να μπει στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, εντυπωσιάζοντας ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό! Ο Severinsen έχει διδακτορικό στην ιατρική και μεταπτυχιακό στη βιολογία και είναι γνωστός στη χώρα του –και όχι μόνο!-για τη συμμετοχή του στις πιο ακραίες προκλήσεις, όπως το κολύμπι σε παγωμένο νερό. Από εκεί ξεκίνησε άλλωστε να πειραματίζεται! 

Δείτε το πρώτο καρτούν-πορvό, γυρισμένο το 1924!

Ο τίτλος του ήταν «Εveready Harton in Buried Treasure» και δημιουργήθηκε από άγνωστους Αμερικανούς animators.