Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Η ερωμένη του γαμπρού "εισβάλει" στον γάμο του (Βίντεο)

ΒΙΝΤΕΟ-Η ερωμένη του γαμπρού εισβάλει στον γάμο τουΣκηνικά απείρου κάλους έλαβαν χώρα στην μακρινή Κίνα κατά την διάρκεια δεξίωσης γάμου. Για τα μάτια του γαμπρού πιάστηκαν μαλλί με μαλλί η σύζυγός του και η έγκυος ερωμένη του, η οποία προσήλθε στην δεξίωση ακάλεστη και μάλιστα ντυμένη με νυφικό.

Νέο κόλπο ληστών για να αρπάζουν αυτοκίνητα

Νέο κόλπο ληστών για να αρπάζουν αυτοκίνηταΈνα χαρτάκι στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου είναι το νέο «όπλο» των ληστών για να κλέβουν αυτοκίνητα!...
Ήδη πολλοί πολίτες έχουν πέσει στη φάκα των ληστών, όπου «χτυπούν» με αυτό το κόλπο.

Eτσι ήταν η Αρχαία Αθήνα -Ενα βίντεο που συγκλονίζει [βίντεο]

Έτσι ήταν η Αρχαία Αθήνα - Ένα βίντεο που συγκλονίζει (βίντεο)Σε ένα video 2 λεπτών και 43 δευτερολέπτων μπορείτε να δείτε πως χτίστηκε ο Παρθενώνας και πως ήταν η αρχαία Αθήνα, γύρω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. 
Το εντυπωσιακό video δημιούργησε η ομάδα της εταιρίας πληροφορικής και τρισδιάστατων γραφικών Whiskytree.com. 
Το video παρουσιάστηκε πριν μερικές μέρες στο 40ο συνέδριο Νέων Τεχνολογιών Siggraph 2013. Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον συγκλονιστικό. 

Όταν ακούτε τη λέξη βελτίωση σε ένα αυτοκίνητο, τι ακριβώς έχετε κατά νου; Δύναμη ή κατανάλωση;


Υπάρχει ακόμη όρεξη για βελτίωση; Λόγος; Είναι τα άλογα ακόμη λίγα και πρέπει να τα αυξήσουμε ή μήπως η λέξη βελτίωση σήμερα έχει πάρει μια τελείως διαφορετική έννοια; Μήπως σήμερα η συνηθέστερη βελτίωση είναι στην κατανάλωση; Τι λέτε;

Διάσημοι που μας εξέπληξαν όταν μάθαμε πως είναι ομοφυλόφιλοι!

diaforetiko.gr : mckelan 2399184b Διάσημοι που μας εξέπληξαν όταν μάθαμε πως είναι ομοφυλόφιλοι!Αυτοί είναι οι διάσημοι που μας προκάλεσαν έκπληξη όταν μας ανακοίνωσαν πως είναι ομοφυλόφιλοι !!!

Οι μεγαλύτεροι φονιάδες του ανθρώπου!

Από τις απαρχές του χρόνου, η κορυφαία μεμονωμένη πράξη που μπορεί να παρατηρήσει κανείς είναι το θαύμα της ζωής. Συμβαίνει κάθε στιγμή, κάθε ώρα, με τον θαυμασμό που... προκαλεί να μπορεί να επισκιαστεί μόνο από τον φόβο και την απόγνωση που συνοδεύουν το τέλος της. Σε όλη την ανθρώπινη περιπέτεια στον πλανήτη, ο θάνατος έχει μεταχειριστεί πολυάριθμους τρόπους για να εκτελέσει την αποστολή του: το κόψιμο του νήματος της ζωής!

Oι περίεργες χρήσεις του αυγού!

imageΤα αυγά είναι απίστευτα ευέλικτα, αυτός είναι και ένας λόγος που οι χρήσεις τους και εκτός κουζίνας είναι αναρίθμητες!
1. Τρώτε το σφιχτό σας αυγό;  Περιμένετε! Μην πετάξετε το νερό που το βράσατε!Τα κελύφη τους περιέχουν μεγάλη ποσότητα ασβεστίου που τα φυτά λατρεύουν. Αφήστε το βραστό νερό να δροσίσει και ποτίστε με αυτό τα φυτά σας.
 2. Εάν είστε λίγο απρόσεχτος όταν χρησιμοποιείτε μαχαίρια ή ζεστά τηγάνια.