Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Τσιγκουνιά: Πού οφείλεται και πόσο εύκολο είναι να θεραπευτεί;

Τσιγκουνιά: Πού οφείλεται και πόσο εύκολο είναι να θεραπευτεί;Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός τσιγκούνη;

Ο τσιγκούνης άνθρωπος είναι ένας τύπος προσωπικότητας που διακατέχεται από έντονη ανάγκη για έλεγχο των χρημάτων του, σε τέτοιον βαθμό που όλη του η κοινωνική, επαγγελματική και προσωπική ζωή πάσχουν.

Οι ναρκομανείς και τα στέκια της Αθήνας -Εικόνες του φωτογράφου Δημήτρη Μπούρα που προκαλούν φόβο [εικόνες]

Οι ναρκομανείς και τα στέκια της Αθήνας -Εικόνες του φωτογράφου Δημήτρη Μπούρα που προκαλούν φόβο [εικόνες]Για όσους θεωρούν ότι τα ναρκωτικά είναι ροκ, «μαγκιά» και κουλτούρα, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δείχνουν τι ακριβώς είναι: Αίμα, άνθρωποι-φαντάσματα, σαπίλα...Ένα απίστευτο φωτογραφικό ντοκουμέντο που καταγράφει με ωμό τρόπο τις πιάτσες των ναρκωτικών.

Βίντεο από την ένοπλη επίθεση στο Νέο Ηράκλειο

Βίντεο από τη διπλή δολοφονία έδωσε η ΕΛΑΣ.
Διάρκεια: 00:00:18  Εμφανίσεις: 73  Άρεσε σε: 1 χρήστες του site.
Ημερ. Καταχώρησης: Σήμερα 19:05


LOLLIPOP PARTY Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ....!!!!

 BOUDOIR CLUB 

Αυτό είναι το βίντεο της διπλής εκτέλεσης

Στη γωνία αριστερά διακρίνεται ο εκτελεστής ενώ πυροβολεί εναντίον των θυμάτων τουΣτη δημοσιότητα έδωσε πριν από λίγο η ΕΛΑΣ το βίντεο της δολοφονικής επίθεσης εναντίον των δύο νεαρών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Mια ζωγραφιά η πόλη… Η τέχνη της ζωγραφικής δρόμου!!

diaforetiko.gr : assets LARGE t 420 53970257 600x437 Mια ζωγραφιά η πόλη... Η τέχνη της ζωγραφικής δρόμου!!Είχαν καλή τύχη αυτοί οι τοίχοι

2+2=5… Υπάρχει κάποιος άλλος που δεν κατάλαβε το σημερινό μάθημα; (βίντεο)

diaforetiko.gr : diaforetiko.gr 10 600x365 2+2=5... Υπάρχει κάποιος άλλος που δεν κατάλαβε το σημερινό μάθημα; (βίντεο)Το «Δύο & Δύο» είναι μια αλληγορική ταινία για το παράλογο της δικτατορίας, την τυραννία και την προσαρμοστικότητα του ανθρώπινου πνεύματος.
Η ταινία έρχεται από το Ιράν και διαδραματίζεται σε ένα σχολείο όπου κάποια μέρα οι κανόνες αλλάζουν και 2+2 κάνει πια 5 και κανείς δεν έχει δικαίωμα να το αμφισβητήσει.