Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Είσαι ανασφάλιστος; Εξασφάλισε τώρα δωρεάν περίθαλψη!!!

Αν είσαι ένας από τους εκατοντάδες χιλιάδες που έμειναν άνεργοι και απώλεσαν την ασφαλιστική τους ικανότητα ( άμεσα είτε έμμεσα ασφαλισμένος) μπορείς τώρα να αποκτήσεις δωρεάν πρόσβαση σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας καθώς και σε έλεγχο-παρακολούθηση κύησης.

Τα μεγαλύτερα fails σε βατήρες πισίνας (Video)

Η λαχτάρα μας για μια δροσερή βουτιά στην πισίνα πολλές φορές μπορεί να κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις…

Γιατί το κόκκινο κρασί δεν ταιριάζει με ψάρι;

Επιστήμονες ερεύνησαν και βρήκαν γιατί τα κόκκινα κρασιά δεν
συνδυάζονται με τα ψάρια και τα θαλασσινά. Διαπίστωσαν ότι ευθύνεται ο σίδηρος, ο οποίος εξηγεί την αισθητηριακή αλλεργία μας στον συνδυασμό αυτόν.

Δείτε τις πιο απίστευτες άμυνες του μεγάλου Mike Tyson σε επίσημους αγώνες

Τα πιο παράξενα μανιτάρια

 Τα πιο παράξενα μανιτάρια που είδατε ποτέ!Τα μανιτάρια δεν είναι μόνο για φάγωμα. Τουλάχιστον όχι όλα. Και αυτά που δεν τρώγονται, να ξέρετε, είναι τα ωραιότερα όλων, λες και η μητέρα φύση φρόντισε ώστε η ομορφιά τους να διατηρείται για πάντα! Στον κόσμο υπάρχουν πολλά είδη μανιταριών που εκπλήσσουν όχι μόνο με τη γεύση τους, αλλά πρωτίστως με την ιδιαίτερη εμφάνιση και τα παράδοξα χαρακτηριστικά τους. Η λίστα που ακολουθεί είναι πολύ κατατοπιστική…

Πώς εκρήγνυται ο γυναικείος εγκέφαλος κατά τον 0ργασμό. Παρακολουθείστε το βίντεο

Ερευνητές κατέγραψαν τι συμβαίνει στον εγκέφαλο μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια του οργασμού.Ουσιαστικά μιλάμε ότι γίνεται το «έλα να δεις», ένας μικρός πανικός, ένας γλυκός πόλεμος, μια πανδαισία χρωμάτων. Ίσως γιαυτό λένε πολλές γυναίκες ότι όταν έρχονται σε οργασμό βλέπουν αστεράκια.Φυσικά χαριτολογούμε, και για να σοβαρευτούμε σας...

Πέντε πράγματα για τα οποία μετανιώνουν οι ετοιμοθάνατοι...

Για πολλά χρόνια δούλεψα στην παρηγορητική φροντίδα ασθενών, κυρίως σε αυτούς που γυρνούσαν στα σπίτια τους για να πεθάνουν.

Έζησα ξεχωριστές στιγμές, όντας μαζί τους για τις τελευταίες 3 με 12 εβδομάδες της ζωής τους.

Συμπτώματα και θεραπεία από το «κακό μάτι»

Πάλι σε μάτιασαν; Βάλε χάντρα θαλασσιά!
Είστε έτοιμοι να πάτε σε μια συνάντηση το απόγευμα, ανανεωμένοι από έναν καλό ύπνο οκτώ ωρών, ικανοποιημένοι από ένα ελαφρύ και υγιεινό γεύμα και πρόθυμοι να συζητήσετε τα νέα σας σχέδια με τον προϊστάμενό σας. Τότε, συναντάτε την γειτόνισσα που σας κοιτάζει με μισό μάτι και σας λέει: «πως ομόρφυνες έτσι τελευταία;». Και ξαφνικά το κεφάλι σας πάει να σπάσει, η αναπνοή σας γίνεται γρήγορη, σας πιάνει ναυτία και χάνετε την αίσθηση της ισορροπίας.

Διατηρείται στα 90 της με 12ωρο σεξ...

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά
Ο κόσμος αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό κι ενίοτε με προκατάληψη τα ζευγάρια που τα χωρίζει μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Ωστόσο η 90χρονη Jeraldine Saunders και ο 46χρονος Donaldo Monroy κλείνουν τα αυτιά τους και απολαμβάνουν τον έρωτά τους.
Το ζευγάρι μίλησε σε επεισόδιο της σειράς «Extreme Cougar Wives» του δικτύου TLC για τη γνωριμία και τη σχέση του.

O Έλληνας υπεύθυνος σχεδιασμού της Ferrari στη F1

O Έλληνας υπεύθυνος σχεδιασμού της Ferrari στη F1
Ο Νικόλας Τομπάζης είναι μηχανικός εξειδικευμένος στην Αεροδυναμική και υπεύθυνος του σχεδιασμού του αγωνιστικού αυτοκινήτου της Φερράρι στη Formula 1. Γεννήθηκε στις 22 Απριλίου του 1968 στην Αθήνα. Πατέρας του είναι ένας από τους πιο σπουδαίους Έλληνες αρχιτέκτονες, ο Αλέξανδρος Τομπάζης.