Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

O ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΗΡΕ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ" ΤΟΥ 2013

 Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο για το 2013. Ο Πορτογάλος σούπερσταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε σε ψήφους τους Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου) και Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα) και... 
κατέκτησε τη «Χρυσή Μπάλα» για δεύτερη φορά στην καριέρα του, μετά το 2008 όταν και αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Tο 2014 να σας βρει με το νέο τεύχος Beat For Speed να ζεσταίνει τα χέρια σας!!!! (VIDEO)

 Tο 2014 να σας βρει με το νέο τεύχος Beat For Speed να ζεσταίνει τα χέρια σας από το ξεφύλλισμα και να γεμίζει το DVD του την κενή θέση του player σας που νιώθει μοναξιές από τις online ταινίες!!!
ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ: Από αύριο 3 Ιανουαρίου σε όλα τα σημεία με περιοδικά στην Αθήνα και από 8 Ιανουαρίου και στην Επαρχία.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!!!!!!

Lotus Elan EYKAIΡΙΑΑΑΑ ΑΝΤΑΛΑΓΗ AUTO-MOTO '94 - € 4.200 EUR (Συζητήσιμη) Ε ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ LOTUS ΕLAN ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ( ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΝΩ ΛΟΓΩ ΕΦΟΡΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ) ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣΣ,,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΣΕ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ JUMBO ΓΙΑ ΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Η ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑΣ,,ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!! 

Έχουν κι οι κοντές τα προβλήματά τους! – ΔΕΙΤΕ το ξεκαρδιστικό βίντεο που σατιρίζει τα…”βάσανά” τους!

diaforetiko.gr : 10 problems only short girls understand 1 10872 1388416391 0 big 600x375 Έχουν κι οι κοντές τα προβλήματά τους!   ΔΕΙΤΕ το ξεκαρδιστικό βίντεο που σατιρίζει τα...βάσανά τους! Δέκα προβλήματα που καταλαβαίνουν μόνο οι κοντές σε ένα απολαυστικό βίντεο.
Δείτε το…

Νταήδες Τούρκοι τα βάζουν με έναν Έλληνα, αλλά δεν ξέρανε πως είναι μποξέρ (Βίντεο)

 Πλήθος Τούρκων στην Κωνσταντινούπολη τα βάζουν με Έλληνα, ο οποίος τύγχανε να είναι μποξέρ. 

Δείτε βίντεο:

Κάντε την τέλεια αποτοξίνωση σε μια μέρα με το πιο ευφάνταστο μενού

Κάντε την τέλεια αποτοξίνωση σε μια μέρα με το πιο ευφάνταστο μενού Βοήθηστε το σώμα σας με τις πιο υγιεινές τροφές.
Με το καλημέρα σας...Ετοιμάστε τα δύο αποτοξινωτικά ροφήματα, τον "Άρχοντα της αποτοξίνωσης" και το "Καθαρισμός στο συκώτι" που σε συνδυασμό θα είναι η τέλεια αποτοξίνωση για τα νεφρά και το συκώτι.
Ο Άρχοντας της ΑποτοξίνωσηςΧυμός ενός πορτοκαλιού900 γραμ. μεταλλικό νερό1 ½ κουταλάκι του γλυκού μέλι1 σκελίδα σκόρδου

Πληρώνετε πολλά στο ρεύμα; Δείτε πόσο καίει κάθε ηλεκτρική συσκευή!

diaforetiko.gr : p 009892 00 10h 600x401 Πληρώνετε πολλά στο ρεύμα; Δείτε πόσο καίει κάθε ηλεκτρική συσκευή! Την στιγμή που τα τιμολόγια της ΔΕΗ παίρνουν κάθε χρόνο την ανιούσα, δεν είναι λίγες οι φορές που καταλήγουμε να υπολογίζουμε ακόμα και το παραμικρό κόστος κατανάλωσης για τις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές…
Θέλοντας λοιπόν να μάθουμε πόσο «κοστίζουν» οι συσκευές που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση στο σπίτι, τα βάλαμε κάτω και με βάση το τρέχον τιμολόγιο της ΔΕΗ (θα το βρείτε στα Σχετικά Documents) και την ενδεικτική τους ισχύ, καταλήξαμε στο τελικό τους κόστος ανά ώρα λειτουργίας.

GoPro | Μια διαφήμιση μαγεία (video)


Ένα 5λεπτο video.

Όταν μιλάμε για διαφήμιση my men, σκεφτόμαστε πάντα κάποιο σενάριο, μια σκηνοθεσία, κάτι “τεχνητό” ας πούμε. Τι να πει κανείς όμως για τη διαφήμιση της GoPro; Μια διαφήμιση βγαλμένη κυριολεκτικά από τη ζωή, ένα 5λεπτο videoμε σκηνές που πολλοί από εμάς θα θέλαμε κι εμείς να είχαμε ζήσει.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!! Ασιάτης χορεύει με ταχύτητα αστραπής! (βίντεο)

diaforetiko.gr : b1fd4b54 600x418 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!! Ασιάτης χορεύει με ταχύτητα αστραπής! (βίντεο) Θα δυσκολευτείτε ακόμα και να παρακολουθήσετε τις κινήσεις του…

Ο κόκκινος θησαυρός που ονομάζεται κράνμπερι

diaforetiko.gr : cranberries t670x470 600x401 Ο κόκκινος θησαυρός που ονομάζεται κράνμπερι Nοστιμίζει γλυκά και φαγητά, τονίζει τη γεύση των ποτών, αλλά κυρίως, με τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και καταπολεμά τις λοιμώξεις.
Aν συμπεριλαμβάνεστε σε εκείνους που δεν έχουν ακούσει το παραμικρό γι’ αυτά τα κόκκινα φρούτα ή σε εκείνους που χρησιμοποιούν το χυμό τους μόνο για την παρασκευή κοκτέιλ, είναι καιρός να μάθετε ότι πίσω από τη στυφή, υπόξινη γεύση τους κρύβεται ένας «θησαυρός» θρεπτικών συστατικών, που προστατεύουν από τον καρκίνο, λειτουργούν ως αντιοξειδωτικά και αποτελούν «ασπίδα» για τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Mπορείτε, λοιπόν, να τα εντάξετε στη διατροφή σας με διάφορους τρόπους και να επωφεληθείτε πολλαπλά από την ευεργετική τους δράση

Θηριώδες τετρακίνητο φορτηγάκι 900 ίππων από την Red Bull οργώνει πίστα του σκι..

Θηριώδες τετρακίνητο 

φορτηγάκι 900 ίππων από την Red Bull οργώνει πίστα του σκι..

Προσφορές εξωτερικού Aegean από 85€

 Aegean προσφέρει έκπτωση από 20% έως 30% σε όλα τα αεροπορικά εισιτήρια εξωτερικού. Η διαθεσιμότητα φθηνών ναύλων δεν είναι μεγάλη, δεδομένου ότι τα δρομολόγια πωλούνται αρκετό καιρό και δεν είναι η πρώτη φορά που προωθούνται με προσφορά.

Το πιο συγκλονιστικό βίντεο για τον σχολικό εκφοβισμό…

bullying1 Τι θα γινόταν αν υπήρχε σχολικός εκφοβισμός ή bullying στο χώρο εργασίας;
Αυτό το ερώτημα θέτει το πρόσφατο anti-bullying video που κυκλοφόρησε στη Γαλλία… κι ίσως είναι από τα πιο δυνατά σχετικά με το θέμα. Γραμμένο και σκηνοθετημένο απο τον Vincent Lobelle των Les Télécréateurs, το βίντεο είναι για την προώθηση ενός ντοκιμαντέρ σχετικά τον σχολικό εκφοβισμό που μετέδωσε το κανάλι.