Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ιππασία: Το άλογο τρελάθηκε! (photos+video)

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ιππασία: Το άλογο τρελάθηκε! (photos+video)Επικίνδυνη πτώση, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί, είχε ο αθλητής του μοντέρνου πεντάθλου Γουγίν Χουάνγκ από τη Νότιο Κορέα.

Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή τη φωτογραφία…



















Για να δούμε λίγο καλύτερα…

Ποια Ελληνίδα μας δείχνει το υπέροχο τοπίο από τις διακοπές της;;

Θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι πρόκειται για νεαρή καλλονή, μάλλον μοντέλο που κάνει διακοπές σε κάποιο όμορφο νησί της χώρας μας και είπε να μας δείξει στιγμιότυπα από τις διακοπές της.Και όμως, δεν πρόκειται ούτε για νεαρή, ούτε για μοντέλο! Είναι...

Γάτες στα πιο παράξενα μέρη..!



Κόβει φρούτα και λαχανικά με… τραπουλόχαρτα!

perierga.gr - Κόβει φρούτα και λαχανικά με... τραπουλόχαρτα!Ο Ye Tongxin είναι ένας 48χρονος από Nanjing της Κίνας, ο οποίος έχει ένα μοναδικό ταλέντο: Κόβει σε φέτες ακριβείας φρούτα και λαχανικά χρησιμοποιώντας πλαστικά 

Αυτό είναι σίγουρα το πιο περίεργο γαμήλιο όχημα!



Lady Gaga αλά Michael

Κάποια ζήλεψε τον αείμνηστο Μάικλ Τζάκσον.
Η Lady Gaga επισκέφτηκε τη Σόφια, τη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της.

O Μέσσι δηλώνει φανατικός λάτρης της οικογένειας Μητσοτάκη



Φλιτζάνια του καφέ για ξεχωριστούς τύπους!

perierga.gr - Φλιτζάνια καφέ για ξεχωριστούς τύπους!

Οι 10 πιο παράξενοι δρόμοι στον κόσμο!

perierga.gr - Οι 10 πιο παράξενοι δρόμοι στον κόσμο!Είναι συντομότερος, στενότερος, μεγαλύτερος, φαρδύτερος… Καθένας από τους 10 δρόμους που φιγουράρουν στη λίστα με τους πιο παράξενους του κόσμου έχει τη δική του «πονεμένη» ιστορία. Καλό θα ήταν να τη μάθετε και εσείς σε περίπτωση που κάποια στιγμή βρεθείτε στο οδόστρωμα, να ξέρετε -βρε αδελφέ- πώς θα… ξεφύγετε!

Με ροζ καπέλο και ύφος σταρ! Ποια είναι;

Φόρεσε το ωραίο μαγιουδάκι της, την ροζ καπελαδούρα της και πέρα δώθε πέρα δώθε στην παραλία με ύφος χιλίων καρδιναλίων..

Φυλακές Αλκατράζ: Σαν σήμερα 78 χρόνια μετά…

perierga.gr - Φυλακές Αλκατράζ: Σαν σήμερα 78 χρόνια μετά...Η λέξη «Αλκατράζ» προέρχεται από την ισπανική λέξη για το θαλασσοπούλι. Έτσι ονόμασε ο Ισπανός εξερευνητής Χουάν Μανουέλ ντ’ Αγιάλα τη μία από τις τρεις βραχονησίδες που 

Λεμπέσης: Έκανα προπόνηση στο χωράφι και δεν είχα χρήματα να βάλω ούτε βενζίνη

Την ωμή πραγματικότητα που βίωσαν οι Έλληνες αθλητές κατά την διάρκεια της προετοιμασία τους για τους 

Μόνιμη κατοικία για μία αράχνη το αφτί μιας γυναίκας

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να την αφαιρέσουν

Δεν θα πιστέψετε που οδηγεί αυτή η καταπακτή... (pics)

Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί όταν άνοιξαν την καταπακτή που βλέπετε στις εικόνες, σε μια φάρμα σε χωριό της Ουαλίας. Δείτε γιατί...

Πως να προσελκύσετε ερωτικά κάποιον σύμφωνα με το ζώδιο του!!

ΚΡΙΟΣ

Κλοπές στις παραλίες - Οδηγός επιβίωσης

Κλοπές στις παραλίες - Οδηγός επιβίωσηςΑλωνίζουν, όπως κάθε καλοκαίρι, οι επιτήδιοι που εκμεταλλεύονται την πρόσκαιρη απουσία των πολιτών για μια βουτιά στη θάλασσα και "λεηλατούν" τα προσωπικά τους αντικείμενα. Ενόψει της μεγάλης εξόδου του15αύγουστου, διαβάστε παρακάτω μερικά tips για να μην σας βγει η βουτιά... ξινή

Θανάσιμη επίθεση σε Ιρακινό στο κέντρο της Αθήνας

Άγνωστοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα νεαρό αλλοδαπό από το Ιράκ στην οδό Αναξαγόρα 17 στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα, περί τις 4:37.
Ο Ιρακινός έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο -πιθανόν μαχαίρι- και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου την 13.15 ώρα κατέληξε, σύμφωνα με την αστυνομία.
press-gr.blogspot.com

Γιαζιτζίδου: Δεν έχω δουλειά, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω την κωπηλασία

Γιαζιτζίδου: Δεν έχω δουλειά, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω την κωπηλασίαΕνα από τα δύο κορίτσια που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου και κέρδισαν χάλκινο μετάλλιο στην κωπηλασία, προκαλώντας έκπληξη και γεμίζοντας με εθνική υπερηφάνεια όλους τους Ελληνες, νοιώθει αβέβαιη για το μέλλον και βγάζει κραυγή αγωνίας.

Η σύγχρονη «Κιβωτός του Νώε»

Φωτογραφίες από την εφεύρεση που έχει στόχο να σώσει ζωές

Φανοποιείο... ναρκωτικών

Σε χώρο κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών όπως φαίνεται είχε μετατραπεί ένα φανοποιείο αυτοκινήτων στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης.

Κατέθεσε διαφημιστικό και του πίστωσαν 95.000 δολάρια!

Ο Patrick Combs αποφάσισε να κάνει ένα αστείο.
Το οποίο του απέφερε αρκετές χιλιάδες δολάρια στο λογαριασμό του.«Έλαβα στο spam του μέιλ μου μια διαφημιστική επιταγή, από αυτές που σου στέλνουν ως διαφημιστικό τρικ, ξέρετε… Και αποφάσισα να κάνω πλάκα να την καταθέσω στην τράπεζα» αφηγείται την ιστορία του στους Financial Times.

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Κυριακή 12/8;














Τα Ζώδια Σήμερα 12 Αυγούστου 2012


Μπύρα αξίας… 750 ευρώ!

Η ακριβότερη μπύρα του κόσμου με κόστος 750 ευρώ το μπουκάλι έκανε την εμφάνιση της σε περιορισμένο αριθμό των…

«Καυτή έδρα η Τούμπα»

Την προσοχή των συμπατριωτών του εφίστησε ο Ρομάν Βάλνερ για το πρώτο παιχνίδι της Ραπίντ με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως η Τούμπα είναι μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης.

Δεν θα πιστεύεις πως κάνει γυμναστική η Μαρία Μενούνος!

Όλο το χειμώνα γυμναζόταν εντατικά.. 
χορεύοντας στη σκηνή του αμερικανικού Dancing with the stars.

Μέλλουσα Ελληνίδα Νυφούλα μας δείχνει το βρακάκι της (2)

«Έχεις μεγάλο ταλέντο στα χείλη» τραγουδάει η Έλλη Κοκκίνου αλλά η Εύα Λάσκαρη έχει μεγάλο ταλέντο στο να το…δείχνει!

Ο πακιστανικός δράκος μας επιβεβαίωσε αυτά που ήδη ξέραμε και φοβόμασταν!

 Ο πακιστανικός δράκος μας επιβεβαίωσε αυτά που ήδη ξέραμε και φοβόμασταν!Του Στρατή Μαζίδη.
Ο 21χρονος δράκος λαθρομετανάστης από το Πακιστάν μας επιβεβαίωσε αυτά που ήδη γνωρίζαμε και που δυστυχώς αναμένουμε να συμβούν αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά.

Όργια στην ξαπλώστρα! Ποιες είναι;

Όργια στην ξαπλώστρα! Ποιες είναι;Καλέ της ξαπλώστρας γίνεται εκεί! Όχι δεν τις πιάσαμε σε... ρομαντική στάση, δυστυχώς(!), απλά τα κορίτσια παίζουν στην ίδια ξαπλώστρα.

Πολλές δόσεις αντί για σύλληψη για τα χρωστούμενα στην εφορία

Σχέδιο το οποίο θα καταργεί την προσωποκράτηση και τα  εξοντωτικά πρόστιμα, για οφειλές των φορολογουμένων επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών . Αντί των προστίμων ο φορολογούμενος θα έχει τη δυνατότητα να διακανονίζει τις οφειλές του σε πολλές δόσεις οι οποίες θα είναι απαλλαγμένες  από χρηματικά πρόστιμα και προσαυξήσεις.

Δείτε τα νέα μπλουζάκια για υδραυλικούς! [φωτο]



Δείτε το!!!



Δημιουργικοί τηλεφωνικοί θάλαμοι!

perierga.gr - Δημιουργικοί τηλεφωνικοί θάλαμοι στην πόλη!Με την επωνυμία «Call Parade» (σ.σ. «Παρέλαση Κλήσεων») η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Vivo, που εδρεύει στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, προωθεί ένα πρωτότυπο project με σκοπό να αλλάξει την εικόνα στους τηλεφωνικούς θαλάμους της πόλης.

Καυτά κορίτσια ποζάρουν με τα πιο sexy εσώρουχά τους!

Απολαύστε το δεύτερο μέρος αυτής της coolαριστής, συλλογής με κορίτσια να φοράνε τα πιο σέξι εσώρουχά τους και να ποζάρουν με νάζι στον φωτογραφικό φακό. Εξάλλου, τα εσώρουχα αποτελούν φετίχ για κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του. Μαύρα, μπλε, κόκκινα, καρώ, ζαρτιέρες, κορμάκια, ρομαντικά, πρόστυχα... η συλλογή περιλαμβάνει τα πάντα, κι αναμένεται και τρίτο μέρος...

Καυτό στριπτίζ στην εξοχή!

Καυτό στριπτίζ στην εξοχή!Η 21χρονη Janine Clarke έχει τον τρόπο της ώστε να ανεβάζει τη θερμοκρασία και το αποδεικνύει σε αυτή την καυτή φωτογράφιση για την ιστοσελίδα «this is glamour». 

Gamer κερδίζει 10.000 δολάρια μέσω του Diablo III

πό την πώληση εικονικών αντικειμένων στο παιχνίδι της Blizzard.
Το κατά πόσον θα μπορούσε κάποιος να κερδίσει κάποιο σοβαρό ποσό μέσα από το Real Money Auction House του Diablo III είναι ένα θέμα που συζητείται αρκετά από τους παίκτες του τίτλου.

Καυτά κορμιά στην παραλία.. [2]

Για όσους δεν μπορείτε να βρεθείτε σε κάποια παραλία για να δροσιστείτε και να κάνετε το οφθαλμόλουτρο σας.. σας δίνουμε εμείς την ευκαιρία για οφαλμόλουτρο τουλάχιστον με μερικά καυτά κορμιά στην παραλία..
Δείτε τo [2o μέρος]

ΛΟΝΔΙΝΟ 2012: Η νέα μη ανιχνεύσιμη «ντόπα» το …βιάγκρα;

«Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, υπάρχει η υποψία ότι κάποιοι αθλητές κάνουν χρήση Βιάγκρα. Δεν πρόκειται για απαγορευμένη ουσία, αλλά μπορεί να βελτιώσει τις αγωνιστικές επιδόσεις», γράφει η ιταλική εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρα. 

Τετράχρονος πέθανε για να σώσει ένα κοριτσάκι

Ιδιαίτερη συγκίνηση έχει προκαλέσει σε όλο τον κόσμο η ιστορία του 4χρονου Σάντερ Βέντο, ο οποίος θυσιάστηκε για να σώσει από πνιγμό ένα κοριτσάκι 3 ετών. 

Δηλητήριο μέλισσας το μυστικό ομορφιάς της Kate Middleton!

​Χάρη στο λεγόμενο «botox της φύσης» διατηρεί την λάμψη της η Kate Middleton, που μπορεί να μην την πήραν τα χρόνια, αλλά είναι Δούκισσα και πρέπει να προσέχει: το «μυστικό» της, λοιπόν, κρύβεται στο δηλητήριο μέλισσας!

VIDEO: Η Σέξυ Φάρσα Που Σαρώνει Το Διαδίκτυο!


Φάρσα από τις λίγες και τις πλέον πετυχημένες που έχουν παρουσιαστεί στην τηλεόραση, η οποία φυσικά κάνει θραύση και στο διαδίκτυο…


Διαβάστε Τι Θα Πάθαινε Αν Κάποιος Έκανε Το Έγκλημα Του Πακιστανού Στο Ισλαμαμπάντ

Η απάντηση είναι απλή..Και μας έρχεται από ταξιδιωτική οδηγία του Καναδά σε όσους σκέφτονται να πάνε στο Πακιστάν..
Ως νόμιμοι ταξιδιώτες και όχι ως παράνομοι μετανάστες…

ΣΟΚ: Ιερέας Δάγκωσε Πέος 20χρονου!

Ιερέας αφού χτύπησε τη μητέρα, προσπάθησε να κακοποιήσει την αδελφή, δάγκωσε το πέος του 20χρονου παιδιού της οικογένειας…