Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Τα Ειρηνοδικεία «κουρεύουν» δάνεια


Ολική διαγραφή χρέους 102.000 για νεαρή αγρότισσα στον Πόρο – «Κούρεμα» 44,5% για χρέος 135.000 ευρώ συνταξιούχου στρατιωτικού στη Λάρισα

Άλλες δύο ευνοϊκές αποφάσεις για το «κούρεμα» δανείων έλαβαν ειρηνοδικεία στον Πόρο και τη Λάρισα στα οποία προσέφυγαν δανειολήπτες ζητώντας την υπαγωγή τους στο γνωστό και ως «νόμο Κατσέλη».
Στη μια από τις δύο περιπτώσεις, δε, η ειρηνοδίκης Πόρου αποφάσισε την ολική διαγραφή χρέους ύψους 102.000 ευρώ αποδίδοντας στο σκεπτικό της «συνυπαιτιότητα των τραπεζικών ιδρυμάτων στην υπερχρέωση της, εφόσον τα εισοδήματά της δεν δικαιολογούσαν την παροχή-χορήγηση δανείων τέτοιου ύψους».

iPhone 6 3D Concept



Video: Ο Άγιος Βασίλης ξεκίνησε το ταξίδι του με τη Ferrari F138

Ferrari Santa Claus Video: Ο Άγιος Βασίλης ξεκίνησε το ταξίδι του με τη Ferrari F138Χθες, ο καθένας μας ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη το αυτοκίνητο που θα ήθελε να δει έξω από το σπίτι του το πρωί τής Πρωτοχρονιάς. Εμείς είχαμε δει τον Santa να προσπαθεί να προσαρμοστεί μέσα στη Ferrari F138, μονοθέσιο με το οποίο η Scuderia πήρε φέτος μέρος στο πρωτάθλημα τήςFormula 1, και τελικά, ξεκινήσει το ταξίδι που κάνει κάθε χρόνο.
Φυσικά, πρόκειται για το σποτάκι τής ιταλικής ομάδας, στο οποίο ο Marc Gene, δοκιμαστής τής ομάδας, έχει ντυθεί Άγιος Βασίλης και σέρνει με την F138 το έλκηθρο με τα δώρα.