Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Apple: Συμμετοχή στις έρευνες μετά την καταγγελία για θάνατο λόγω... iPhone

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια γυναίκα στην Κίνα πέθανε από ηλεκτροπληξία ενώ μιλούσε στο iPhone όταν το φόρτιζε, γεγονός που οδήγησε... την Apple να ανακοινώσει ότι θα συνεργαστεί με τις αρχές στις έρευνες για το συμβάν.

Δείτε στο βίντεο τι έγινε όταν ο Τούρκος Gurkan Uzkan τόλμησε να πει στον Μιχάλη Ζαμπίδη οτι οι Έλληνες είναι γκέι!!!VIDEO

Του εξήγησε τι θα πει να είσαι Έλληνας


Οι μαγκιές πληρώνονται. Ο Τούρκος Gurkan Uzkan θέλοντας να κάνει σόου τα έβαλε με λάθος άνθρωπο… τον Μιχάλη Ζαμπίδη λέγοντας του ότι οι Έλληνες είναι GAY.

7 θεραπευτικές «ικανότητες» του γέλιου

 7 θεραπευτικές "ικανότητες" του γέλιου!Εκτός από το γεγονός ότι φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά και λειτουργεί λυτρωτικά για την ψυχοσύνθεση και την ευφορία του κάθε ανθρώπου, το γέλιο είναι ικανό να μειώσει την αρτηριακή πίεση, το στρες, να βελτιώσει την καρδιακή υγεία, να προσφέρει μακροζωία. Όπως πολύ εύστοχα έχει επισημάνει και ο αμερικανός ακτιβιστής Michael Pritchard «Δε σταματάς να γελάς επειδή γερνάς. Γερνάς επειδή σταματάς να γελάς». Γελάτε λοιπόν γιατί είναι θεραπευτικό και για του λόγου το αληθές, το γέλιο…

Καινοτόμες θεραπείες σηματοδοτούν νέα εποχή στην αντιμετώπιση του καρκίνου

Νέα, σημαντικά δεδομένα από κλινικές δοκιμές σε αρκετά υπό έρευνα και εγκεκριμένα αντικαρκινικά φάρμακα, παρουσίασαν ερευνητές απ’ όλο τον κόσμο στο πλαίσιο του Ετήσιου Συνεδρίου της Αμερικανικής Εταιρείας Κλινικής Ογκολογίας (ASCO), που διεξήχθη πρόσφατα στο Σικάγο των ΗΠΑ.

Επικίνδυνα φίδια στην Ελλάδα - Τι να κάνουμε εάν μας τσιμπήσουν!!!

Το δηλητήριο των φιδιών είναι ένα χημικό σύνθετο μείγμα πρωτεϊνών με πιο σημαντικές τη νευροτοξίνη, κυτταροτοξίνη και την αιματοτοξίνη. 
Περιέχει ακόμα και ένα μείγμα πρωτεολυτικών ή υδρολυτικών ενζύμων και υαλουρονιδάση. Προκαλούν κυρίως τοπικές αντιδράσεις αλλά και κυτταρικές βλάβες στο τοίχωμα των αγγείων καθώς και συμπτώματα από το νευρικό και την καρδιά.

Οι 10 πιο κοινοί εφιάλτες που βλέπουμε στον ύπνο μας!

Οι αισθήσεις μας είναι η πηγή των περισσότερων ονείρων, είτε πρόκειται για εφιάλτες είτε όχι και αποτελούν σπουδαίο εσωτερικό σύμμαχο που
μας φέρνει πληρότητα και ισορροπία. Αρνητικά ή όχι τα όνειρα είναι μια συνήθης καθημερινότητα για όλους, ενώ 10 από αυτά
είναι κοινά για τους περισσότερους από εμάς.

Οι μεγαλύτερες σφαγές στην ιστορία της ανθρωπότητας

Perierga.gr - Οι 10 μεγαλύτερες σφαγές της ιστορίαςΓια περίπου τρεις αιώνες, η ανθρώπινη φύση αποτελεί ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ερευνητικά πεδία. Η θεωρία του «ευγενούς αγρίου», ότι ο άνθρωπος δηλαδή στις φυσικές του συνθήκες είναι ένα ειρηνικό ον, αποτέλεσε έναν από τους πυλώνες της αναγεννησιακής σκέψη και ήταν μια από τις βασικότερες επιρροές του Ζαν Ζακ Ρουσό όταν έγραφε το «Κοινωνικό Συμβόλαιο». Αποτέλεσε δε τη βάση σχεδιασμού σχεδόν όλων των κοινωνικών, πολιτικών και εκπαιδευτικών συστημάτων. 

Ελληνικό νόμισμα, καταγράφει ένα σπάνιο φαινόμενο στην αρχαιότητα.

Ένα σπάνιο αρχαίο ελληνικό νόµισµα αποκαλύπτει µια (σπανιότατη) έκλειψη που έγινε πριν από 2.132 χρόνια και ήταν ορατή στην τότε συριακή Αντιόχεια
Ήταν 17 Ιανουαρίου 121 π.Χ. Ακριβώς πριν από 2.132 χρόνια συµβαίνει ένα σπάνιο αστρονοµικό φαινόµενο: έκλειψη του ∆ία από τη Σελήνη. Λίγο αργότερα – περίπου το 120 π.Χ. – κυκλοφορεί ένα αργυρό τετράδραχµο που εµφανίζεται για µία φορά µόνο στην Ιστορία της αρχαίας Συρίας και εξαφανίζεται.

Αυτός είναι ο πιο πρωτότυπος φράχτης ενυδρείο στον κόσμο!

Έναν πρωτότυπο φράχτη – ενυδρείο μήκους 50 μέτρων, με χιλιάδες ψάρια και γεμάτο με θαλασσινό νερό αποφάσισε να δημιουργήσει ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης κατοικίας στην Τουρκία.

Δεινή κολυμβήτρια η μόλις 16 μηνών Elizabeth!

Αυτό το απίστευτο βίντεο, δημοσιεύτηκε από τους υπερήφανους γονείς της μόλις 16 μηνών Elizabeth και καταδεικνύει την ικανότητα των μικρών παιδιών να κολυμπούν μικρές αποστάσεις χωρίς βοήθεια.

Η μικρή Elizabeth, έχει εκπαιδευτεί από πιστοποιημένους εκπαιδευτές που μαθαίνουν κολύμπι σε βρέφη, δεν παρουσιάζει κανέναν δισταγμό και κολυμπάει σε όλο το μήκος της πισίνας των γονιών της.