Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Δείτε "από μέσα' τον αντρικό και τον γυναικείο εγκέφαλο!!!

Η μέρα με τη νύχτα!

Τα μυστικά και τα μυστήρια του Ολύμπου!!!

Θα ετοιμαστούμε για να κάνουμε μαζί μια ανάβαση στο μυθικό αυτό βουνό και να ανακαλύψουμε τα μυστικά του. Ανεβαίνοντας το, θα διαπιστώσετε και εσείς, ότι οι θρύλοι το τυλίγουν από κάθε πλευρά.

Θεραπεία με πικρές τροφές για άσθμα και ΧΑΠ

asthma xap pikres trofesΌσοι πάσχουν από άσθμα, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) και άλλες αναπνευστικές διαταραχές χρειάζονται γρήγορη αντιμετώπιση όταν οι αεραγωγοί τους «κλείνουν». Η αντιμετώπιση αυτή παρέχεται με διάφορα βρογχοδιασταλτικά φάρμακα τα οποία όμως συνδέονται με παρενέργειες.

Αυτή η ξανθιά ξέρει από μπάλα!!!VIDEO

Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα

Γονίδιο οδηγεί σε νέα θεραπεία για την καρδιακή ανεπάρκεια

kardiakh aneparkeia gonidio mes1Αμέσως μόλις γεννιόμαστε η καρδιά μας έχει την ικανότητα να επουλώνει τις πληγές της μετά από τραυματισμό παράγοντας νέα καρδιακά κύτταρα. Ωστόσο σύντομα μετά τη γέννηση αυτή η μοναδική ικανότητα χάνεται.

Η πιο τρελή διαφήμιση για μπαταρία αυτοκινήτου (video)!!!

Δείτε το βίντεο…

Αυτός είναι ο πιο βρωμιάρης star του ΝΒΑ – Δες το σπίτι του! (pics)!!!

Με μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς, όλα δείχνουν ότι στον τραπεζικό του λογαριασμό πρέπει να έχει βάλει περίπου 15.5 εκατομμύρια ευρώ.
Ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να ζει μέσα στη βρώμα – και οι εικόνες από το σπίτι του το επιβεβαιώνουν.

Το ξερες αυτό για τα μυρμήγκια;??

Ακριβώς όπως και το φως, τα μυρμήγκια που κινούνται πάνω σε διαφορετικές επιφάνειες δεν επιλέγουν τη διαδρομή τους με βάση την απόσταση, αλλά με βάση την ταχύτητα με την οποία θα φτάσουν στον προορισμό τους.

Μαθητρια απο το Αργος κερδισε το πρωτο βραβειο της NASA!!!

Εναν άνθρωπο–ρομπότ στέλνει η NASA στο Διάστημα για να εντοπίσει νέους πλανήτες, «φιλικούς» στον άνθρωπο. Το διαστημόπλοιο περνά μέσα από γαλαξιακές… σκουληκότρυπες και τελικά φτάνει στον Αρη. Η είδηση δεν είναι – προς το παρόν – πραγματική. Αποτέλεσε όμως την ιστορία του κόμικς, το οποίο σχεδίασε η νεαρή Αντζέλικα - Μαρία Μέρου από το Αργος και της έδωσε το πρώτο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό της NASA

Στύβοντας ένα βρεγμένο πανί στο διάστημα!

perierga.gr - Στύβοντας ένα βρεγμένο πανί στο διάστημα!Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς μπορείτε στύψτε ένα πανί σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας; Ο Διοικητής του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού Chris Hadfield δείχνει τι συμβαίνει όταν το νερό δεν έχει βάρος. 

LADIES NIGHT ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ BOUDOIR CLUB ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ!!!

LADIES NIGHT ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ BOUDOIR CLUB ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ!!!

«Ένας 15χρονος είμαι ρε παιδιά» λέει ο εφευρέτης του φαρμάκου για τον καρκίνο.

enas-15xronos-eimai-re-paidia-leei-o-efeyretis-toy-farmakoy-gia-ton-karkino«Ενας 15χρονος είμαι ρε παιδιά. Δεν ήξερα που είναι το πάγκρεας και ποια είναι η λειτουργία του. Αν ένας 15χρονος έκανε κάτι τέτοιο, φανταστείτε τι μπορείτε να κάνετε εσείς ... ...». 

Πέντε νεκροί από επίθεση ενόπλου στη Ρωσία (Βίντεο)

Ένοπλος άνδρας πυροβόλησε καισκότωσε πέντε ανθρώπους στην πόλη Μπέλγκοροντ της δυτικής Ρωσίας τη Δευτέρα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο RIA Novosti.

Αδημοσίευτες εικόνες: Όταν ο Αντώνης Ρέμος χouφτωνε με μανία τη Ζέτα Μακρυπούλια!

Είναι εικόνες απο το μακρινό 2007..
Πάσχα στο Πήλιο. Μια εποχή που το ζευγάρι ήταν στα καλύτερά του και μάλιστα μοιραζόταν την χαρά του με πολύ κόσμο.

Και όμως είναι η… κόρη της Τάμτα!

Η κόρη της Τάμτα μεγάλωσε! Έγινε μία όμορφη δεσποινίδα και βγαίνει με την μανούλα της! Η Άννα είναι πια 16 χρονών και ...

Ορυχείο αλατιού πόλος έλξης τουριστών

Ορυχείο αλατιού πόλος έλξης τουριστώνΜέσα στις σήραγγες λειτουργεί και κλινική για το άσθμα!
Το ορυχείο αλατιού Khewra, το δεύτερο μεγαλύτερο του κόσμου, αποτελείται από δαιδαλώδη τούνελ, που διασχίζουν απόσταση 40 χιλιομέτρων στα έγκατα της Γης, όπου έχει κατασκευαστεί ένα τζαμί από ορυκτό αλάτι καθώς επίσης και μια κλινική για το άσθμα.