Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Τέσσερις Έλληνες πήγαν εκεί που δεν είχε ξαναπάει άνθρωπος

Σε τρεις κορυφές των Ιμαλαΐων που ποτέ άλλοτε δεν πάτησε άνθρωπος ανέβηκαν τέσσερις Έλληνες. Οι Γιώργος Βουτυρόπουλος, Νίκος Λαζανάς, Νίκος Κρουπής και Πάνος Αθανασιάδης αναχώρησαν...

ΣΟΚ: Δείτε που καταλήγουν το 88% των φωτογραφιών που ανεβάζετε στο internet...

Τι έδειξε πρόσφατη έρευνα του Internet Watch Foundation

Η Jessica White με εσώρουχα σε Halloween party στην Νέα Υόρκη

Η Jessica White εμφανίστηκε μόνο με τα εσώρουχα της σε Halloween party στην Νέα Υόρκη..
Δείτε την

Τα διασημότερα ηφαίστεια του πλανήτη!

Perierga.gr - Τα διασημότερα ηφαίστεια του πλανήτη!Όταν ξυπνάνε οι κοιμισμένοι γίγαντες, τα πράγματα στον κόσμο γίνονται εφιαλτικά.
Όπως με το ηφαίστειο Sinabung της Ινδονησίας, όπου έπειτα από 400 χρόνια «νάρκης» αποφάσισε να ξυπνήσει το 2010 και να αναγκάσει 30.000 ανθρώπους να ψάξουν για νέο σπίτι.

Camel-ccino, καπουτσίνο με γάλα καμήλας!

perierga.gr - Ξεχάστε τον καπουτσίνο! Έρχεται ο camel-ccino!Μια νεόκοπη καφετέρια στο Ντουμπάι προσπαθεί να δώσει μια σύγχρονη πινελιά σε μια παλιά παράδοση των Βεδουίνων, που συνήθιζαν να πίνουν γάλα καμήλας αλλά και να το χρησιμοποιούν σε γλυκά και ροφήματα.

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ: ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!! {ΒΙΝΤΕΟ}

Καλείται «αποτρόπαιο» και ένα «έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα.»" Καταγγελίες για αναγκαστική αφαίρεση οργάνων στην...
Κίνα, που βγήκε στην επιφάνεια το 2006. Από τότε, όλο και περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αληθινοί-και ακόμη χειρότερα από ότι αρχικά ύποπτοι.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Κλειστά όλα τα σχολεία του νομού Καστοριάς την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου

Στις 7 Νοεμβρίου οι εκλογές των εκπαιδευτικών. Και πάλι κλείνουν τα σχολεία.
Εκλογική διαδικασία εν ώρα μαθήματος. Θα γίνουν και πάλι οι εκλογές και δεν ενδιαφέρει ( το Υπουργείο πάνω από όλα) κανέναν προφανώς ότι θα χαθούν εντελώς αναίτια διδακτικές ώρες.
Το πρόβλημα μερικών τελικά ήταν οι συμμετοχές στα συλλαλητήρια για την τιμή του πετρελαίου.

Τα 8 πιο cool και παράξενα λαπτοπ που κυκλοφορούν!!!

Δείτε τα πιο αλλόκοτα και εντυπωσιακά λαπτοπ που κυκλοφορούν!!Θα σας αφήσουν άφωνους!!

Επτάχρονος: Σκότωσα τον πατέρα μου, ενώ προσπαθούσε να με σώσει

Ένα τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στην Βρετανία προκαλεί σοκ. Ένα 7χρονο αγόρι σκότωσε κατά λάθος τον 48χρονο πατέρα του με το αυτοκίνητο!

Επιστρέφει ως Conan ο Arnold Schwarzenegger!!!

Ο γνωστός ηθοποιός Arnold Schwarzenegger πρόκειται να ...
επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη ως ο Conan ο βάρβαρος, στην επανέκδοση της κλασικής ταινίας που τον έκανε διάσημο, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Λιποδιαλύτες: Οι «μύθοι» των φαρμακείων

του Νικόλα Γεωργιακώδη 

Κάνοντας μια ολιγόλεπτη περιήγηση στις βιτρίνες των φαρμακείων, παρατηρούμε ότι τα ειδικά συμπληρώματα λιποδιαλυτών που υπόσχονται "άμεσα αποτελέσματα" έχουν πάρει τα... πάνω τους. Λίγο το γεγονός ότι το καλοκαίρι πλησιάζει, λίγο το ότι τα "σωσίβια" δεν λένε να φύγουν, 

Άστεγος ζούσε πλουσιοπάροχα επί 20 χρόνια – Πώς το κατάφερε

Επί 20 ολόκληρα χρόνια, ο 49χρονος σήμερα Τζέφρι Χόκινςταξίδευε από Πολιτεία σε Πολιτεία στις ΗΠΑ, διέμενε σε πολυτελή ξενοδοχεία και ζούσε τη μεγάλη ζωή, αν και ήταν άστεγος.

Η… μπανιέρα σας τονώνει την καρδιά;

Την επόμενη φορά που θα χαλαρώσετε στη μπανιέρα μέσα στις σαπουνάδες, προσθέστε μια – δυο κούπες άλατα Epsom.

Σοκαριστικό: Δασκάλα στην Κίνα χτυπάει μαθητή μέχρι θανάτου!

Δείτε το βίντεο με τη δασκάλα τέρας....
η οποία ρίχνει το μικρό μαθητή στο πάτωμα με το κεφάλι και τον αφήνει αναίσθητο!

Είναι αυτός ο μυστηριώδης πιθηκάνθρωπος του Αμαζονίου;!!!

Αποτελούν αυτές οι φωτογραφίες από τη δεκαετία του 1930, απόδειξη για τον περιζήτητο χαμένο κρίκο μεταξύ πιθήκου και ...
ανθρώπου;

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σε μια εντυπωσιακή δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, αναφορικά με την ελληνική οικονομική κρίση μιλώντας στο γνωστό forum του Διεθνούς Ομίλου "Βαλντάι", που έχει χαρακτηριστεί και Νταβός της Ρωσίας. 

Οι κλέφτες τον κατήγγειλαν (!) ότι τους έδιωξε με μπαλωθιές

Το φυσάει και δεν κρυώνει ένας 30χρονος που 
προσπάθησε να προστατεύσει με μπαλωθιές τα... λάχανα και τα μαρούλια που καλλιεργούσε, όταν είδε ύποπτες κινήσεις μέσα στο περιβόλι που διατηρεί έξω από το σπίτι του στα Τρίκαλα.

10+1 μύθοι για τη σοκολάτα

perierga.gr - 10+1 μύθοι για τη σοκολάτα!Η σοκολάτα αποτελεί την αγαπημένη τροφή μικρών και μεγάλων σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ τα τελευταία χρόνια ανακαλύπτονται πολλά οφέλη για την υγεία τα οποία προκύπτουν από την καθημερινή κατανάλωσή της. Ωστόσο, πολλοί είναι και οι μύθοι που υπάρχουν σχετικά με αυτήν, που αξίζει αν μη τι άλλο να τους γνωρίζουμε σε μια προσπάθεια… απενοχοποίησης του ολοένα και αυξανόμενου «ερωτά» μας προς αυτήν!

Ίχνη μαριχουάνας και κοκαΐνης στον αέρα της Ιταλίας

Ίχνη μαριχουάνας και κοκαΐνης στον αέρα της ΙταλίαςΟι πόλεις που αποπνέουν άρωμα ναρκωτικών είναι η Μπολόνια, η Φλωρεντία, το Μιλάνο, η Νάπολη, το Παλέρμο, η Ρώμη το Τορίνο και η Βερόνα.

Party...Βραβεια - Λαμε Γοβα,Λαδι Πασουμι......

Party: Βραβεία - Λαμέ γόβα, λαδί πασούμιΠάρτυ στο Boudoir!!!Διαγωνισμός ντυσίματος!!!Ντυθείτε 

καταλλήλως η επιτροπή μας τα βλέπει όλα!!Ο παρουσιαστής μας δε, τα σχολιάζει όλααα!Λαμέ 

γόβα ή λαδί πασούμι, πως θα σας κρίνει η επιτροπή...???Βραβείο για τον νικητή!!!

  31/10    FACEBOOK

8 μυστικά για να αποτρέψετε φέτος τις ιώσεις

flu

Ποιος είναι επιρρεπής στις ιώσεις; Σχεδόν όλοι. Είναι πολύ πιο συνηθισμένο όταν ζείτε ή εργάζεστε και κινείστε σε πολυσύχναστα μέρη. Μάλιστα τα παιδιά μεταδίδουν γρήγορα το κρυολόγημα στους δασκάλους τους. Δείτε πως μπορείτε να τις αποτρέψετε.





Okunoshima: Το «νησί των κουνελιών»!

perierga.gr - Okunoshima: Το "νησί των κουνελιών"!Αν και κάποτε φιλοξενούσε εργοστάσια για την παραγωγή δηλητηριωδών αερίων κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το μικρό νησί της Ιαπωνίας Okunoshima προσφέρει σήμερα «κατοικία» σε εκατοντάδες κουνέλια.

Γυναικείος οργασμός: Ένα μυστήριο!

Χρόνια διαμάχης ανάμεσα στους επιστήμονες και στις γυναίκες κατέληξαν στο (αυτονόητο) συμπέρασμα πως...
ναι, ο γυναικείος οργασμός υφίσταται...

Αλλά… 

Αυτοκίνητα – διαμάντια που βρέθηκαν παρατημένα…

perierga.gr - Η εντυπωσιακή "μεταμόρφωση" 5 παλαιών αυτοκινήτων!Τα αυτοκίνητα του παρελθόντος έχουν διαφορετικό DNA από τα οχήματα που παράγονται σήμερα. Αποτελούνταν εξ ολοκλήρου από μέταλλο και απέχουν κατά πολύ από τα «πλαστικά» οχήματα που μετακινούνται σήμερα στους δρόμους.

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ :ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ "ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ"?

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ :ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ "ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ"?«Μπα; Έτσι έλεγαν; Δεν έφτασε στα αυτιά μου κάτι τέτοιο

Αύξηση των απαγωγών "βλέπει" η ΕΛ.ΑΣ. και προειδοποιεί τους γονείς!!!

Επίσημη προειδοποίηση της ΕΛΑΣ έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. για την αύξηση των περιπτώσεων απαγωγών στην χώρα μας τον τελευταίο χρόνο. Όπως...

Χρυσός σε διάφορα χρώματα!

perierga.gr - Χρυσός σε όλα τα χρώματα!Όλοι μας είμαστε εξοικειωμένοι με το χαρακτηριστικό χρώμα του χρυσού και πιθανότατα οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν αλλάζει, ωστόσο, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Southampton βρήκαν έναν τρόπο για να αλλάξουν το χρώμα του χρυσού (και άλλων μετάλλων)!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΕΙΝΑΙ 46 ΧΡΟΝΩΝ!!!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΕΙΝΑΙ 46 ΧΡΟΝΩΝ!!!Το γνωστό μοντέλο σε μια φωτογράφηση για το για το αγγλικό περιοδικό Centrefold,αποδεικνύει πως ακόμα το χει!

Νόμιζαν ότι είναι παχύσαρκη και είχε όγκο 28 κιλών

Γερμανοί γιατροί στη Δρέσδη, αφαίρεσαν από 60χρονη ασθενή, η οποία είχε διαγνωσθεί ως παχύσαρκη, έναν όγκο μεγέθους 60 επί 50 εκατοστών και βάρους 28 κιλών!

Ποιοι εφευρέτες σκοτώθηκαν από τις ίδιες τις..... εφευρέσεις τους;

Οτιδήποτε απολαμβάνουμε σήμερα, αποτελεί μία εφεύρεση κάποιου. Μερικοί όμως εφευρέτες δεν στάθηκαν τυχεροί... Ας δούμε κάποιους από αυτούς! 

Οι βιταμίνες της… ομορφιάς

altΕίναι γνωστό ότι η εμφάνισή μας αντικατοπτρίζει την κατάσταση της υγείας μας. Όλοι ξέρουμε ότι, για να μείνουν υγιή τα μάτια, καθαρό το δέρμα και λαμπερά τα μαλλιά, θα πρέπει η διατροφή μας να περιέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες. Ποιες είναι όμως οι βιταμίνες της ομορφιάς και πού μπορούμε να τις βρούμε;

Θέρετρο πέντε αστέρων… κρεμασμένο στα δέντρα!

perierga.gr - Ένα θέρετρο πέντε αστέρων... κρέμεται στα δέντρα!«Το E’Terra Samara σχεδιάστηκε ώστε να λειτουργεί σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό τοπίο και να αγκαλιάζει το δέντρο και όχι να καρφωθεί στον κορμό. Άλλωστε το δάσος Bruce Peninsula στον Καναδά ανήκει στην Παγκόσμια Βιόσφαιρα της UNESCO, και οφείλαμε -το λιγότερο- να το σεβαστούμε αυτό», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της αρχιτεκτονικής εταιρείας Farrow που ανέλαβε την κατασκευή του ξενοδοχείου.

Δείτε πως φαίνεται η Θεσσαλονίκη μέσα απο ένα f-16!! Απίστευτες εικόνες..

Με αφορμή τον τριήμερο εορτασμό στην Θεσσαλονίκη, για τα 100 χρόνια απο την απελευθέρωση της και της εθνικής επετείου. Ένα f-16 κατέγραψε μέσα απο την καμπίνα του, μοναδικές εικόνες!! Απολαύστε το  βίντεο...

Ο νόμος του Μέρφυ στους άντρες

Έχετε ακούσει το νόμο του Μέρφυ ή τους νόμους του Μέρφυ; Σύμφωνα λοιπόν με τους νόμους του Μέρφυ, η φέτα ψωμί που μόλις αλείψατε με μαρμελάδα πέφτει πάντοτε στο καινούριο ή στο καθαρό χαλί και πάντοτε από την μεριά της μαρμελάδας.

Καταγγελία για την Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς από την τοπική κοινότητα Λιθιάς

Σήμερα , 28 Οκτωβρίου σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αποδόθηκε φόρος τιμής σ’ εκείνα τα παλικάρια που θυσιάστηκαν με αυταπάρνηση για να μπορούμε όλοι εμείς να αναπνέουμε ελεύθεροι.