Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Σόκ!Δείτε ποιός πασίγνωστος Ηθοποιός επικής ταίνιας έχει πεθάνει εδώ κ” καίρο χωρίς να το πάρει είδηση κανείς…

Σόκ!Δείτε ποιός πασίγνωστος Ηθοποιός επικής ταίνιας έχει πεθάνει εδώ κ” καίρο χωρίς να το πάρει είδηση κανείς…Ο ηθοποιός Andy Whitfield…πρωταγωνιστής στην σειρά «Spartacus: Blood and Sand» έχει φύγει από την ζωή από το 2011. Έπασχε από non-Hodgkin λέμφωμα, δύσκολο καρκίνο του ανοσοποιητικού συστήματος. Η σύζυγός του είχε εξεδώσει δήλωση σύμφωνα με την οποία ο Andy, τον οποίο αποκαλούσε «όμορφο νεαρό πολεμιστή» «πέθανε ένα ηλιόλουστο πρωινό στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας στα χέρια της αγαπημένης του συζύγου».

Ιατρικό θαύμα:Ρώσοι χειρούργοι πραγματοποίησαν εγχείρηση καρδιάς σε μωρό, χωρίς νυστέρι!

Ιατρικό θαύμα:Ρώσοι χειρούργοι πραγματοποίησαν εγχείρηση καρδιάς σε μωρό, χωρίς νυστέρι! Μια μοναδική εγχείριση πραγματοποίησαν στην καρδιά ενός μωρού οι σιβηριανοί χειρουργοί.

Το απαγορευμένο και επικίνδυνο βιβλίο

Τι μπορεί να περιμένει κανείς από ένα βιβλίο που ξεκινάει κάπως έτσι....

Γιατί οι άνθρωποι έχουν μπλε μάτια και τι σημαίνει;

Χαρακτηριστικά των ανθρώπων με μπλε μάτια....
Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και δεν είναι απλά ένα κλισέ, αλλά μια απόλυτη πραγματικότητα. Τα κύρια γνωρίσματα του χαρακτήρα μπορούν να «διαβαστούν» στα μάτια των ανθρώπων, εφ 'όσον ξέρουμε το πώς...


Απίστευτο: «Έφτιαξε» τη γυναίκα των ονείρων του... και μετά την παντρεύτηκε!

Πρώτα ο πλαστικός χειρουργός David Matlock χρησιμοποίησε τις δεξιότητές του για να «φτιάξει» τη γυναίκα των ονείρων του. Στη συνέχεια, της έκανε πρόταση γάμου στο πρώτο τους ραντεβού!
Ο Matlock γνώρισε τη Veronica το 2007. Ήταν 18 κιλά βαρύτερη και τον είχε επισκεφθεί για να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση στα γεννητικά της όργανα μετά τη γέννηση της κόρης της...

8 προβλήματα ομορφιάς βρίσκουν λύση με λεμόνι...

Βάλε το λεμόνι στην καθημερινή beauty ρουτίνα σου για να λύσεις 8 βασικά θέματα ομορφιάς!!!

1 Βοηθάει στην καταπολέμηση της ακμής και την εξαφάνιση των σημαδιών: ...

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τρίψεις απαλά μια φέτα λεμονιού στο πρόσωπό σου. Άφησέ το για 5 λεπτά και ξέβγαλε με χλιαρό νερό.

2 Μειώνει τα μαύρα στίγματα:
Το λεμόνι λειτουργεί σαν φυσικό λευκαντικό της επιδερμίδας. Την κάνει πιο λαμπερή και βοηθάει στη μείωση των μαύρων στιγμάτων.

Οριστικά αυθαίρετο το The Mall Athens. Θα γκρεμιστεί;

Δικαίωσε μέσα στον Αύγουστο τις προσφυγές Μαρουσιωτών η Ολομέλεια του Συμβουλίου ...
της Επικρατείας, κρίνοντας ως παράνομη την ανέγερση του «The Mall Athnes», στο Ψαλίδι. Απίθανη θεωρείται η κατεδάφιση του εμπορικού κέντρου, αλλά είναι ανοιχτός ο δρόμος για επιβολή υψηλών προστίμων...

Το φαινόμενο deja vu

Το déjà vu είναι σπάνιο φαινόμενο, αλλά όταν συμβαίνει το καταλαβαίνουμε. Είναι αυτό που μπορεί να περπατάς σε μια πόλη την οποία επισκέπτεσαι πρώτη φορά και ξαφνικά γνώριμες εικόνες έρχονται στο μυαλό, σαν να φωνάζουν ότι έχεις ξανάρθει σε αυτό το μέρος. Όμως δεν έχεις ξαναπάει, άρα τι συμβαίνει; 

Παραλλαγές του καφέ ανά τον κόσμο!

Αποτελεί όχι μόνο το αγαπημένο ρόφημα ανά τον κόσμο αλλά είναι και μέρος της λαϊκής κουλτούρας και της κοινωνικής ζωής παγκοσμίως!
Ο καφές προέρχεται από την αραβική λέξη «qahwah» που σημαίνει «δύναμη». Άλλωστε αυτή είναι και η αποστολή του, η φύση του αν θέλετε. Να προσδώσει ενέργεια στο άτομο που τον καταναλώνει.