Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Dynamo Magic Η μαγεία του έχει εντυπωσιάσει τις TOP προσωπικότητες!

Ο μάγος στα αστέρια, DYNAMO, έχει τα ακροατες σε ολόκληρο το UK και ΗΠΑ. Και τώρα οι αυστραλιανοί θεατές οπου παίρνουν γλιστρούν κρυφοκοιτάζουν στα καταπληκτικα τεχνάσματά του.Η μαγεία του έχει εντυπωσιάσει τις TOP προσωπικότητες συμπεριλαμβανομένου του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Will Smith, ChrisMartin Dogg και Coldplay.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Φωτογραφίες μέσα απο το ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ της Αγιας Σοφιας πριν απο 2 μήνες!

Εμφανίζετε ενα φωτεινό παράθυρο με ενα προσωπο που εχει γενειάδα και στέμμα... Παιχνιδίσματα φωτός ή ...κάποιο θαύμα?


Δείτε τις φωτογραφίες:

Εικόνες από το νησί που αναδύθηκε μετά τον σεισμό στο Πακιστάν!

Εικόνες από το νησί που αναδύθηκε μετά τον σεισμό στο Πακιστάν!












Κάτοικοι των παράκτιων περιοχών της Γκουαντάρ τόλμησαν να εξερευνήσουν το νησί το οποίο αναδύθηκε ,χτες, μετά τον πολύ ισχυρό σεισμό 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που συγκλόνισε το Πακιστάν.

Οι κάτοικοι με βάρκες και με μικρά μηχανοκίνητα σκάφη έφτασαν στο νησί το οποίο αποτελείται κυρίως από λάσπη και ηφαιστειακά πετρώματα όπως μπορούμε να δούμε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Έρευνα ΣΟΚ!Τα κινητά που... στάζουν αίμα - Θέλεις καινούριο κινητό τηλέφωνο? Δες πρώτα αυτό το βίντεο ...

Έρευνα ΣΟΚ!Τα κινητά που... στάζουν αίμα - Θέλεις καινούριο κινητό τηλέφωνο? Δες πρώτα αυτό το βίντεο ...Τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να έχουν αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε, αλλά στην κεντρική Αφρική, η μεγαλύτερη κληρονομιά τους είναι ο πόλεμος… και η εξολόθρευση των υπό εξαφάνιση ζώων. Περισσότεροι από 4 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην κεντρική Αφρική σε έναν πόλεμο για την απόκτηση του κοβαλτίου, ένα ανθεκτικό στη θερμότητα ορυκτό μετάλλευμα που χρησιμοποιείται ευρέως στα κινητά τηλέφωνα, τους φορητούς υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά είδη.

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ: Έλληνας παντρεμένος ηθοποιός, έκανε σ*ξ με την τηλεοπτική κόρη του!!

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ: Έλληνας παντρεμένος ηθοποιός, έκανε σ*ξ με την τηλεοπτική κόρη του!!Εκείνος είναι…από τους πιο αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς. Ένας επαγγελματίας που σημειώνει τεράστια τηλεοπτική επιτυχία.Καλοκάγαθος,μετρημένος και φυσικά παντρεμένος! Δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα ενώ με τη σύζυγό του δείχνουν… φαίνονται ως ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του χώρου! Και είναι…χωρίς βεβαίως τις ερωτ*κές ατασθαλίες του. Κι αν νομίζετε πως αραιά και πού, κάνει καμία «κουτσουκέλα», κάνετε λάθος!

Θανατηφόρο ψάρι στα νερά του Αιγαίου!(ΦΩΤΟ)

Αλιεύθηκε στα νερά της Νάξου

Μεγάλη και "επικίνδυνη" ψαριά το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή του Απόλλωνα Νάξου! Ο λαγοκέφαλος (Lagocephalus sceleratus), που οι τοξίνες που έχει στο σώμα του μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και το θάνατο, βάρους 3,2 kg και μήκους 40 εκ., που αλιεύθηκε "τρόμαξε" κυριολεκτικά με το μέγεθός του, όχι μόνο τον ψαρά, αλλά και όλους όσοι τον είδαν. Στα νερά του παραλιακού οικισμού του Απόλλωνα Νάξου δεν αλιεύονται ψάρια τέτοιου είδους, γι’ αυτό το λόγο, απορίας άξιο είναι πώς κατεληξε να είναι τόσο μεγάλο.

ΒΙΝΤΕΟ-Τυλίγει τον ληστή σε χαλί

ΒΙΝΤΕΟ-Τυλίγει τον ληστή σε χαλίΒΙΝΤΕΟ-Τυλίγει τον ληστή σε χαλί

Ο ληστής μπαίνει στο κατάστημα με τα χαλιά και αρχικά παριστάνει τον πελάτη που κοιτάει αμέριμνα. Αποφασίζει όμως να φύγει με ένα μικρό χαλάκι χωρίς να το πληρώσει. Δεν υπολογίζει όμως σε δυο πράγματα.

Δέκα χρόνια φυλάκιση σε Ελληνίδα πoρνoστάp

Οι περισσότεροι γνώρισαν την Βίβιαν Ιωακείμ από την αισθησιακή ταινία του
Δημήτρη Σειρηνάκη που είχε πρωταγωνιστήσει. Σε ηλικία 16 χρονών… άρχισε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον….

H άμμος που δε στεγνώνει ποτέ!

Σουηδοί επιστήμονες δημιούργησαν την κινητική άμμο που από 98% άμμο και 2% διμεθικόνη...
Η συγκεκριμένη άμμος δεν στεγνώνει ποτέ και δεν αφήνει ποτέ κόκκους.