Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Τρελάθηκαν εντελώς τα κορίτσια στη Μύκονο!

Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι είναι χορεύτριες σε κλαμπ του νησιού.

Γιατί το Καλοκαίρι πέφτει πολύ Κέρατο;

Γιατί το καλοκαίρι είναι ο πρωταθλητής των διαζυγίων και των χωρισμών; Και για ποιους λόγους αυτην την περίοδο αυξάνουν τα φουντώματα;  Μια απλή εξήγηση είναι ότι βλέπουμε να περνούν από μπροστά μας γυναίκες....

Μερικές ακόμη hot φωτογραφίες της πανέμορφης τραγουδίστριας Μαρίας Ψιλοπούλου

Μερικές ακόμη hot φωτογραφίες της πανέμορφης τραγουδίστριας Μαρίας Ψιλοπούλου που ανιχνεύσαμε απ΄την προσωπική της σελίδα στο Facebook..
Απολαύστε την

Σπάνια δεκάρα αξίας 1,6 εκ. δολαρίων!

perierga.gr - Σπάνια δεκάρα αξίας 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων!Όταν «κόπηκε» στο Κάρσον Σίτι της Νεβάδα εν έτει 1873 ήταν απλώς μια συνηθισμένη πένα, από τις πολλές που κυκλοφόρησαν μέχρι το 1893 οπότε και έκλεισε το νομισματοκοπείο της πόλης. Από τότε μέχρι σήμερα η τιμή της δεκάρας αυτής πολλαπλασιάστηκε. Ο ανώνυμος συλλέκτης που την αγόρασε πριν από λίγες μέρες σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ έδωσε ούτε λίγο ούτε πολύ 1,6 εκατομμύρια δολάρια για μια δεκάρα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πωλείται… Ολυμπιακός αέρας Λονδίνου!

Μπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου να τελείωσαν , αν θέλεις, όμως, μπορείς να κρατήσεις την ανάμνηση για πάντα! Δεν χρειάζεται να πάρεις κάποιο σουβενίρ, ούτε να δεις ξανά και ξανά τους Αγώνες σε DVD: μπουκαλάκι με… αέρα από την βρετανική πρωτεύουσα θα πάρεις!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα αλλά το Red room τολμά να μας προσφέρει στιγμές δροσιάς!!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα αλλά το Red room τολμά να μας προσφέρει στιγμές δροσιάς με τον Golden Didos Hlias  

ΔΕΙΤΕ: Δεν πάει το μυαλό σας!

Δεν μπορείτε να τίποτα να φανταστείτε την συνέχεια της φωτογραφίας! Δείτε...


Ένας πύθωνας Βιρμανίας απειλεί την άγρια ζωή της Florida

Φωτογραφίες και βίντεο από το ερπετό 75 κιλών...

Xλιδάτες πισίνες σε όλο τον κόσμο! [photos]

Γνωστό site αρχιτεκτονικής συγκέντρωσε τις αγαπημένες του πισίνες για το 2012. Βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, Καλιφόρνια, Ισπανία, Μαλδίβες, Καραϊβική, Ταϊλάνδη.

«Τρίγωνο του Διαβόλου» υπάρχει και στο… Αιγαίο!

Γράφει ο Δρ. Γιάννης Ελευθερίου

ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ

Ψάχνεις γνωριμίες με γυναίκες ;.Χιλιάδες γυναίκες σε περιμένουν τώρα σε ένα blog που σου δίνει πρόσβαση στα πιο ενδιαφέροντα sites γνωριμιών με χιλιάδες γυναίκες που ψάχνονται για κάτι μοναδικό.

Αστείες φωτογραφίες από το Google Street View!

perierga.gr- Αστείες φωτογραφίες από το Google Street View!To Google Street View αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο σκηνές της καθημερινότητας, ανεπιτήδευτες και ειλικρινείς, όπως εκτυλίσσονται δίπλα μας σε διάφορα σημεία του πλανήτη, χωρίς «στήσιμο» ή «ποζάρισμα». Ο καλλιτέχνης Jon Rafman βρίσκεται πίσω από τις εικόνες που βλέπετε, 

Μια θαλάσσια δίνη μέσα στο σιντριβάνι!

perierga.gr- Μια θαλάσσια δίνη μέσα στο σιντριβάνι!Οι σειρήνες Χάρυβδη και Σκύλλα της ελληνικής μυθολογίας ενέπνευσαν τον γλύπτη William Pye προκειμένου να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σιντριβάνι στην είσοδο του ξενοδοχείου «Seaham Hall Hotel» στην ομώνυμη πόλη της Μεγάλης Βρετανίας.

«Πρώτη» με όνειρα και φιλοδοξίες για Καστοριά!

Την «πρώτη» επίσημη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική σεζόν πραγματοποίησε την Τρίτη (14/08) η ομάδα της Καστοριάς, η οποία ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες το νέο της... Γολγοθά.

Y Lan: Η γυναίκα που… παίζει με την άμμο!

perierga.gr - Y Lan: Η γυναίκα που παίζει με την άμμο!Με το ψευδώνυμο Y Lan, η Βιετναμέζα καλλιτέχνις Tran Thi Hoang Lan έγινε διάσημη σε ολόκληρη την Ασία, την Ευρώπη αλλά και την Αμερική, δημιουργώντας εκπληκτικά έργα τέχνης από άμμο.

Μελέτη – σοκ για την Αρκτική…

perierga.gr - Μελέτη-σοκ για την Αρκτική...Μια ακόμη μελέτη προστίθεται σε πολλές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια για τις επιπτώσεις που έχει η κλιματική αλλαγή στην Αρκτική.

"Ξεφυτρώνει" γκαράζ στην πόλη



Μια θαλάσσια δίνη μέσα στο σιντριβάνι!

perierga.gr- Μια θαλάσσια δίνη μέσα στο σιντριβάνι!Οι σειρήνες Χάρυβδη και Σκύλλα της ελληνικής μυθολογίας ενέπνευσαν τον γλύπτη William Pye προκειμένου να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σιντριβάνι στην είσοδο του ξενοδοχείου «Seaham Hall Hotel» στην ομώνυμη πόλη της Μεγάλης Βρετανίας.