Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Πώς μπορείς να κερδίσεις σε τυχερά παιχνίδια

Πώς μπορείς να κερδίσεις σε τυχερά παιχνίδιαΆρθρο περιγράφει τις τεχνικές με αφορμή τζακ-ποτ στις ΗΠΑ. Τζακ-ποτ έχει σημειωθεί στο…αμερικανικό τυχερό παιχνίδι Mega Millions, και πολλοί παίκτες ελπίζουν στην εύνοια της θεάς τύχης για τη σημερινή κλήρωση, που μπορεί να μοιράσει 400 εκατ. δολάρια!
Είναι όμως μόνο θέμα τύχης, ή οι διάφορες στρατηγικές που καταστρώνουν παίκτες έχουν κάποια βάση; Στο ερώτημα αυτό αποπειράται να δώσει απάντηση η ιστοσελίδα Yahoo με σχετικό δημοσίευμα.

Αυτή είναι η καλύτερη Ferrari όλων των εποχών



Το προφητικά μελαγχολικό τραγούδι από τον Παύλο Φύσσα που δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι


"Για όσους με πρόδωσαν με πίσω μαχαιριές θέλω να ξέρουν ότι σιγά μην κλάψω", τραγουδούσε ο KillahP ή αλλιώς, Παύλος Φύσσας, ο τραγουδιστής της hip hop που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα από το χέρι του 45χρονου Γιώργου Ρουπακιά στο Κερατσίνι.

Το τραγούδι, είναι διασκευή του "Σιγά μην κλάψω" του Γιάννη Αγγελάκα και ακούγοντάς το σε πλημμυρίζει η θλίψη και ακούγεται ανατριχιαστικά προφητικό. Ο Παύλος μαχαιρώθηκε στην καρδιά και πέθανε λίγα λεπτά αργότερα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ


Έφτιαξαν υλικό που επισκευάζεται μόνο του! Το ονόμασαν... Terminator (βίντεο)

Ένα υλικό που θυμίζει το ρομπότ T-1000 από την ταινία «Terminator 2» του 1991- αυτό που αυτό-επισκευαζόταν- έφτιαξαν Ισπανοί επιστήμονες. Είκοσι χρόνια μετά την ταινία, οι Ισπανοί ερευνητές έφτιαξαν ένα πολυμερές που μπορεί να κοπεί και από μόνο του να «επουλώσει» το κόψιμο- εξ ου και το όνομά του: «Terminator». 

H 13χρονη Rian με τα κινητικά προβλήματα που μάγεψε κοινό και επιτροπή

Η Rion Paige είναι το 13χρονο παιδί–θαύμα που μάγεψε κοινό και επιτροπή στη πρεμιέρα του αγγλικού X Factor για τη νέα σεζόν
Η Rion πάσχει από αρθρογρύπωση, ένα σύνδρομο που προκαλεί παράλυση στα χέρια της. Αυτό όμως δεν της στέρησε τη χαρά και την αισοδοξία!
Δείτε το ταλαντούχο κορίτσι!