Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Κίνα: Μυστηριώδες αφρός βγαίνει από το έδαφος!

Στην Κίνα, σε μία πόλη που ονομάζεται Νανκίνγκ, συνέβη κάτι πολύ ιδιαίτερο: Ρωγμές σχηματίζονται στο έδαφος μέσα σε πράσινα λιβάδια και από μέσα τους βγαίνει μια περίεργη άγνωστη ουσία που θυμίζει αφρό. Οι τομείς του ρυζιού στην Κίνα είναι ένας τεράστιος κόσμος πόρων, αλλά ποτέ οι γεωργοί δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ότι θα ήταν σε θέση να αντικρύσουν ένα τέτοιο φαινόμενο στις καλλιέργειές τους.

Αλλεργία στο σπέρμα έχει μια στις 10 γυναίκες

sperma allergia gynaikesΒρετανός ειδικός στην αναπαραγωγική Ιατρική υποστηρίζει ότι ποσοστό έως 12% των γυναικών έχουν αλλεργία στο σπέρμα, που τους προκαλεί ερεθισμό, φαγούρα, πόνο στην ούρηση και έκζεμα. Εκτιμά μάλιστα ότι η αλλεργική αντίδραση προκαλείται από το σπερματικό υγρό και όχι από τα σπερματοζωάρια. 

Ελληνίδα μαθήτρια δημοτικού με μεταθανάτια εμπειρία πήγε στην κόλαση και ζωγράφισε αυτό που είδε!!! (Φωτος + video)

Η 9 χρονη Μαρία Αντωνίου είχε μια μεταθανάτια εμπειρία μετά από τρακάρισμα πέρσι στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας .
Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο απεβίωσε. Οι γιατροί δήλωσαν οτι ήταν νεκρή για 11 λεπτά μέχρι που η καρδιά της άρχισε να χτυπάει ξανά. Όταν συνήλθε μετά απο μέρες ζωγράφισε αυτά που είδε ...

Τέλος τα χαμογελαστά μωρά από τις συσκευασίες βρεφικού γάλακτος

Οι φωτογραφίες των χαμογελαστών μωρών θα εξαφανιστούν από τις συσκευασίες βρεφικού γάλακτος σε σκόνη στην ΕΕ αφού το Ευρωκοινοβούλιο υιοθέτησε σήμερα νέους κανονισμούς για... την ενθάρρυνση του θηλασμού.

Μισθολόγιο ΕΡΤ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ – ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Δημοσιεύθηκε στο ΦΙΜΩΤΡΟ και στοΤΡΩΚΤΙΚΟ, πριν από λίγους μήνες . Είναι το μισθολόγιο της ΕΡΤ πριν δύο χρόνια!


Είστε έτοιμοι;;; Δείτε 22 πopνoστάp χωρίς μακιγιάζ!

Η make up artist Melissa Murphy συνεχίζει το project με το ΠΡΙΝ (μακιγιάζ) και το ΜΕΤΑ των πopνoσταp.
Η επιτυχία της πρώτης παρουσίασης ήταν τόσο μεγάλη που και η ίδια δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Μετά τη δημοσιότητα που πήρε δέχτηκε προτάσεις για δουλειά όχι μόνο από γυναίκες της adυlt βιομηχανίας αλλά και από γυναίκες που ήθελαν να τις μακιγιάρει για το γάμο τους ή για κάποια άλλη εκδήλωση.

Απίστευτο application για όσους έχουν κατοικίδια

Οι λάτρεις των σκύλων και των γάτων θα μπορούν να διασφαλίζουν ότι τα κατοικίδιά τους ασκούνται και διατρέφονται σωστά χάρη σε μία νέα εφαρμογή για το κινητό τηλέφωνο που θα εντοπίζει πόση ώρα το ζώο παίζει, τρέχει, κοιμάται και τρώει.

Δείτε πως θα λέγεται το ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ - Αν δε περάσει πάμε σε ΕΚΛΟΓΕΣ!

Διαβάστε τι περιλαμβάνουν τα άρθρα του νομοσχεδίου για την νέα ΕΡΤμε τίτλο... ''ΝΕΡΙΤ''. Τίθεται σε δημόσια διαβούλευση
Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το νομοσχέδιο για τη Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση. Η κυβέρνηση έχει αφήσει να διαρρεύσει πως σε περίπτωση που δεν περάσει θα οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές.

DARBUKA LIVE SENSO CLUB!!

 ΣΗΜΕΡΑ 12/06 ΤΟ SENSO CLUB ΜΕ ΤΗΝ Δ.Α.Π ΝΔΦΚ ΔΙΟΡΓΑΝΏΝΕΙ ΕΝΑ ΠΆΡΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ DARBYKA LIVE!!!!!!
                                                             
                                                         ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

Απορριμματοφόρο συνθλίβει και καταπίνει ολόκληρο αυτοκίνητο [Video]

Μπορεί ένα απορριμματοφόρο να συνθλίψει ένα αυτοκίνητο;
Δείτε το πείραμα στα πλαίσια του βίντεο παρουσίασης ενός νέου απορριμματοφόρου, του New Way Cobra Magnum.

ΠΑΟΚ: Νέο λογότυπο, νέα εποχή για τον «Δικέφαλο»

Παρουσιάστηκε το μεσημέρι το νέο λογότυπο του ΠΑΟΚ, με το οποίο θα «ντυθεί» τη νέα αγωνιστική περίοδο κάθε έντυπο ή άλλο υλικό της ομάδας.
Στη διάρκεια της παρουσίασης έγινε μία μικρή ιστορική αναδρομή από τον καλλιτέχνη Διογένη Δασκάλου, ενώ ακολούθως οι εκπρόσωποι της εταιρείας που ανέλαβε το σχεδιασμό του, Γιάννης Χαραλαμπόπουλος και Αλέξης Νίκου, ανέλυσαν τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τη δημιουργία του λογοτύπου.

Tα εικονίδια του iOS 7 σε σύγκριση με αυτά του iOS 6

Τα καινούργια εικονίδια του iOS 7 έχουν διχάσει αρκετά τους φαν της Apple. Σχεδόν όλα τα εικονίδια του λειτουργικού έχουν δεχθεί κάποιο ανασχεδιασμό και αυτός είναι εντελώς διαφορετικός απ’ αυτόν του iOS 6.

Απίστευτοι νόμοι περί γάμου στις ΗΠΑ!

Θεωρείται παράπτωμα για έναν άνδρα άνω των 16 ετών να κάνει πρόταση γάμου σε μια γυναίκα για να την... αποπλανήσει χωρίς να θέλει πραγματικά να την παντρευτεί.
Πραγματικά τρελοί νόμοι που ισχύουν σε πολιτείες και πόλεις των ΗΠΑ. Ο νομοθέτης μάλλον είχε κάτι διαφορετικό στο μυαλό του από αυτό που εμείς σήμερα μπορούμε να κατανοήσουμε…
Οι παρακάτω απίθανοι νόμοι μάλλον το χαμόγελο και την ειρωνία προκαλούν, παρά ρυθμίζουν την ομαλότητα του έγγαμου βίου.