Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Περισσότερη λευκή και φαιά ουσία έχουν οι καλλιτέχνες

egefalos kallitexnesΕίναι γνωστό ότι οι καλλιτέχνες βλέπουν τον κόσμο διαφορετικά από τους υπόλοιπους ανθρώπους, αλλά η νέα έρευνα δείχνει ότι και ο εγκέφαλος τους είναι δομικά διαφορετικός. Φαίνεται πως το καλλιτεχνικό ταλέντο είναι, ως ένα βαθμό τουλάχιστον, έμφυτο. Ασφαλώς, η ανατροφή και η σκληρή δουλειά έχουν επίσης μεγάλη σημασία.

Εντυπωσιακό: Τι σημαίνει η μέρα που γεννηθήκατε; Πατήστε κλικ και θα σας αποκαλυφθούν όλα!

Εντυπωσιακό: Τι σημαίνει η μέρα που γεννηθήκατε; Πατήστε κλικ και θα σας αποκαλυφθούν όλα!Εδώ και χρόνια απευθυνόμαστε στα ζώδια κάθε φορά που θέλουμε να δούμε την προσωπικότητα κάποιου ανθρώπου. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να ανακαλύψει κάποιος την πορεία ενός ανθρώπου στη ζωή και στον έρωτα . Η ημερομηνία γέννησης ανάλογα με την ημέρα του μήνα, μπορεί να σας τα δείξει ….αυτά!
Ενας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να μάθετε για τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Δείτε τι κόλπο χρησιμοποιεί η Sofia Vergara για να μην κοιτούν το στήθος της

Η Sofia Vergara...
είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς και αυτό φαίνεται να το ξέρει πολύ καλά. "Συνήθως μου λένε πως φοράω το ίδιο στυλ ρούχων ειδικά όταν πρόκειται για φορέματα.

Απίστευτη φάρσα με Ρώσο εκτελεστή σε ασανσέρ (βίντεο)

2162Εσείς πως θα αντιδρούσατε εάν γινόσασταν μάρτυρες μιας δολοφονίας..; Δείτε πως αντέδρασαν μερικοί ανυποψίαστοι πολίτες, μόλις ήρθαν μούρη με μούρη με έναν Ρώσο εκτελεστή.