Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Top 10: Παράξενες τοποθεσίες που έχουν εντοπιστεί στο Google Earth! (Video)

 Η Γνωστή υπηρεσία Google Earth, είναι ένα γνωστό πολύ καλό εργαλείο για όσους θέλουν να έχουν μια σφαιρική άποψη για τον πλανήτη μας,δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να επισκεφθεί εικονικά ακόμη και το πιο βαθύ σημείο της θάλασσας ή την πιο ψηλή βουνοκορφή.Υπάρχουν όμως και μέρη που δεν είναι χαρτογραφημένα και οι χρήστες έχουν ήδη ανακαλύψει.Θέλετε να δείτε και άλλα τέτοια μέρη;Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και μάθετε ποια είναι τα πιο παράξενα μέρη που έχουν ανακαλυφθεί μέσω του Google Earth.

Οι πιο πολυκατεβασμένες ταινίες του 2013 !

 Συγκεντρώνοντας στοιχεία από τους μεγαλύτερους ορατούς BitTorrent trackers, το TorrentFreak, το site που παρακολουθεί τα νέα της Torrent 'σκηνής', δημοσίευσε το ιδιαίτερα ενδιαφέρον Top-10 των πιο κατεβασμένων ταινιών για το 2013.

Στην πρώτη θέση της λίστας, βρίσκεται η ταινία The Hobbit: An Unexpected Journey με 8.400.000 downloads και με κέρδη στο διεθνές box office που ανήλθαν σε 1,017,003,568 δολάρια.

Ακολουθεί ολόκληρο το TOP-10:

Γέρων Παΐσιος:”Ο ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες δεν είναι πολιτικός”

 Ο ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και την Ελλάδα υπάρχει…Και δεν είναι πολιτικός! Οι συνθήκες θα επιτρέψουν στον κόσμο να τον αναδείξει πού γρήγορα.

Γέρων Παΐσιος Κρητικός ο Αγιορείτης

“Οποιος εχει την ευλογια να τον συναντησει θα καταλαβει πως προκειται για εναν πεφωτισμενο Γεροντα.
Μεσα απο 24ωρες παρακλησεις για κοσμικους αλλα κυριως για την Ελλαδα προσφερει υψιστο πνευματικο εργο,και μιλα για πρωτη φορα ,για την Ελλαδα,την κατασταση στην Χωρα και για το τι πρεπει να κανει ο Ελληνας για να λυτρωθει:

Ο Μιχάλης Μουρούτσος αποχώρησε από το Dancing

Ο Μιχάλης Μουρούτσος αποχώρησε από το Dancing Ο Μιχάλης Μουρούτσος αποχώρησε από το Dancing
Ο Mιχάλης Μουρούτσος αποχώρησε από το ενδέκατο live του «Dancing with the stars 4».
Ο Ολυμπιονίκης του ταεκβοντο δεν κατάφερε να μείνει στην τελική πεντάδα του χορευτικού σόου.
Τα δεύτερο ζευγάρι που περίμενε μέχρι το τέλος το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, μαζί με τον  Μιχάλη και την Άννα, ήταν η Κατερίνα και ο Ηλίας, που θα εμφανιστούν και την επόμενη Κυριακή.

Τι δηλώνει το σημείο που έχεις κάνει τατουάζ???

Τι δηλώνει το σημείο που έχεις κάνει τατουάζ??? Το τατουάζ αποτελεί για κάποιους τρόπο ζωής, ενώ για άλλους είναι απλώς… μόδα που τα τελευταία χρόνια πήρε τεράστιες διαστάσεις στο σύγχρονο κόσμο. Οι άνθρωποι διακοσμούν μόνιμα το δέρμα τους εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ένα τατουάζ μπορεί να είναι μια ανάμνηση, μια προσευχή, μια προειδοποίηση ή απλώς ένα καταπληκτικό έργο τέχνης, ενώ οι λόγοι της δημιουργίας του στο σώμα προσωπικοί, διακοσμητικοί ή προκλητικοί.

ICON Thriftmaster: η επαναφορά ενός θρύλου!!

ICON_Thriftmaster_F34_Shade_4_Web-1024x682Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας ταξιδέψει αμέσως στην Αμερική, είναι άλλωστε ένα από τα κλασικά αμερικανικά αυτοκίνητα που μεσουράνησαν όχι μόνο στους δρόμους αλλά και σε δεκάδες διαφημίσεις και τις ταινίες.