Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Aeolus: Ένα μουσικό γλυπτό… τραγουδά τον άνεμο!

Aeolus: Ένα μουσικό γλυπτό... τραγουδάει τον άνεμο!Ο Αίολος, στην ελληνική μυθολογία, ήταν ο διορισμένος από το Δία «ταμίας των ανέμων», αυτός που κρατούσε τους αέρηδες κλεισμένους στον ασκό του και τους άφηνε κατ’ εντολή του αρχηγού των Θεών.

Θα πονέσετε μαζί τους, αν δείτε το βίντεο!

Ατυχήματα που πολλά από αυτά ξεκινούν υπό συνθήκες...
πλάκας ή επίδειξης ικανοτήτων και καταλήγουν σε σοβαρούς τραυματισμούς στη χειρότερη των περιπτώσεων καταγράφονται στο βίντεο που ακολουθεί.

Στους 27 βαθμούς θα σκαρφαλώσει αύριο ο υδράργυρος

Στους 27 βαθμούς θα σκαρφαλώσει αύριο ο υδράργυροςΑραιές νεφώσεις θα κάνουν αύριο την εμφανισή τους, ενώ θα σημειωθούν αρκετά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Ανάσταινε νεκρούς ο Ασκληπιός;??

Ο Ασκληπιός ανάσταινε τόσο πολλούς νεκρούς, που το βασίλειο του Άδη άδειασε, αφού κανείς δεν πέθαινε. Ο Άδης, που δεν είχε πια υπηκόους, διαμαρτυρήθηκε στον αδερφό του το Δία και ο Δίας έριξε έναν κεραυνό και σκότωσε τον Ασκληπιό..Έτσι λέει η Μυθολογία και δύο εκδοχές υπάρχουν; Ή η Μυθολογία λέει παραμύθια, ή ο Ασκληπιός ανάσταινε νεκρούς πραγματικά. Η λογική μου λέει ότι , αν ο Ασκληπιός , γιατί δεν ανασταίνουν και οι γιατροί νεκρούς σήμερα; 

Μια συγκινητική ιστορία αγάπης καρέ-καρέ…!!!

Ένα συνηθισμένο ζευγάρι. Μια ιστορία αγάπης σαν όλες τις άλλες. Ένας πόλεμος που έμελλε να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους. Μια δύναμη ψυχής που δεν τους άφησε ποτέ να λυγίσουν. 

Γυάλινα μπουκάλια σε… διαφορετικές χρήσεις!

perierga.gr - 10+2 έξυπνοι τρόποι επαναχρησιμοποίησης των μπουκαλιών!Τα μπουκάλια είναι ένα αντικείμενο που αγοράζουμε για το περιεχόμενό τους και μετά τα πετάμε, ελπίζουμε στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης, χωρίς να σκεφτούμε ότι μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους. Λίγη φαντασία να υπάρχει και αρκετή δημιουργική διάθεση και όλα γίνονται. Και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι τουλάχιστον… ευρηματικο!

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτά τα παιδιά δεν ...πάνε καλά!

Είναι τόσα τα βίντεο που ανεβαίνουν στο YouTube, με τις προσπάθειες εφήβων να κάνουν ότι πιο τρελό μπορεί να φανταστεί , που δεν πρέπει να αναρωτηθούμε. Πάνε καλά αυτά τα παιδιά; 

Γ. Σάλπα: Το "καuτό" video της πιο σeξi Ελληνίδας!

Είναι μία από τις πιο σeξi γυναίκες στον κόσμο και αναμφισβήτητα η ομορφότερη Ελληνίδα. Η Γεωργία Σάλπα κάνει καριέρα στο εξωτερικό και πριν από έναν χρόνο βρέθηκε στην λίστα με τις ομορφότερες γυναίκες...

ΔΕΙΤΕ!!!!!Οι 6 Κατηγορίες ελεύθερων γυναικών!!!

Οι κατηγορίες γυναικών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή…στο ράφι.
Αναρωτιέστε καμιά φορά εσείς οι ελεύθεροι εκεί έξω «Πως γίνεται οι γυναίκες να είναι περισσότερες από εμάς κι όμως να είμαστε μπουκάλα;» Μην το σκέπτεστε πολύ. 

Η απόλυτη απάτη - Τι είναι πραγματικά το χρέος που κανένας πολιτικός και κανένας δημοσιογράφος δεν αναφέρεται ποτέ σε αυτό!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι απίστευτο πώς κανένας πολιτικός και κανένας δημοσιογράφος δεν αναφέρεται ποτέ σε αυτά τα θέματα πού θίγει αυτό το βίντεο. Είναι εκκωφαντική η σιωπή τους και το μέγεθος της συνομωσίας. Πρόκειται για το σκάνδαλο των σκανδάλων όπου όλοι κρύβουν.

Οι αισιόδοξοι έχουν ανεβασμένη την καλή χοληστερίνη

aisiodojoi xolhsterinhMελέτη που δημοσιεύθηκε στην «Αμερικανική Επιθεώρηση Καρδιολογίας» από ερευνητές από τη Σχολή Δημοσίας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ έδειξε ότι οι αισιόδοξοι άνθρωποι έχουν μεγαλύτερες τιμές «καλής» (HDL) χοληστερόλης (χοληστερίνης). 

ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ:DARBUKA LIVE!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ:DARBUKA LIVE!!! 

Νοστράδαμος: Προφητείες για την Ελλάδα!!!

Ο Μισέλ ντε Νοστρεντάμ,κατά κόσμον Νοστράδαμος, γεννήθηκε το 1503 στη Νότια Γαλλία και έζησε ως το 1566..έγινε γνωστός για το βιβλίο του με το τίτλο ΄΄Προφητείες΄΄ το 1555, με πολλούς ερευνητές να του αποδίδουν την πρόβλεψη πολλών γεγονότων..πράγμα που δεν το δέχονται οι ακαδημαικοί επιστήμονες κάνοντας λόγο για λανθασμένες ερμηνείες...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: "ΤΟ 1940 ΠΟΛΕΜΗΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ...ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 99ΧΡΟΝΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!

50+10 ξεκαρδιστικές ατάκες – κακίες γυναικών για τους άνδρες!

Διαβάστε 50+10 ξεκαρδιστικές ατάκες – κακίες των γυναικών για τους άνδρες:..

Σοκαριστική Δυσμορφία χελώνας από.. ένα σκουπίδι!

Ένα καλό μάθημα για τους ασυνείδητους που αδιαφορούν για την απόρριψη των σκουπιδιών, αποτελεί η ιστορία και η εικόνα μιας χελώνας από το Missouri των ΗΠΑ…

Μία γέφυρα μόνο για τους πολύ τολμηρούς!! (pics)

Η γέφυρα Capilano βρίσκεται στο βόρειο Βανκούβερ του Καναδά, συγκεντρώνοντας πάνω από 800.000 «τολμηρούς» επισκέπτες