Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Μυστήριο με πτώμα που εντοπίστηκε στο Ρέθυμνο

Μυστήριο με πτώμα που εντοπίστηκε στο ΡέθυμνοΑνήκει σε άτομο της μεσοαστικής τάξης
Μυστήριο έχει προκύψει με το πτώμα που εντοπίστηκε σε θάλασσα στο Ρέθυμνο, το οποίο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ανήκει σε άτομο με καλή οικονομική κατάσταση.

Νέο χτύπημα της περίφημης αρκούδας. Ανάστατοι οι πολίτες αναζητούν λύση και ασφάλεια

Την ώρα αυτή νέα επίθεση σε σπίτι στην περιοχή » ΟΑΣΗ » του Δ. Καστοριάς. Αστυνομία & πυροσβεστική στον τόπο της επίθεσης. Συμπληρώνει μια βδομάδα η αρκούδα στην συγκεκριμένη περιοχή.

Περίπου 20 δισ. ευρώ κρυμμένα σε αποθήκες και στρώματα

Μπορεί να επέστρεψαν στις τράπεζες περί τα 5 δισ. ευρώ, μετά και το σχηματισμό κυβέρνησης, αλλά και την ηρεμία των αγορών, ωστόσο ο κόσμος παραμένει φοβισμένος

Ορίστηκε η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών για τους υδρογονάνθρακες

Ορίστηκε, με απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ευάγγελου Λιβιεράτου η Επιτροπή που θα αναλάβει την αξιολόγηση των προσφορών που υπεβλήθησαν προχθές για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στη Δυτική Ελλάδα (Ιωάννινα, Πατραϊκός Κόλπος και Κατάκολο).

Επιστήμονες του Νίζνι Νόβγκοροντ εφηύραν ανιχνευτή ψεύδους άνευ επαφής

b04fd5dfdb23de58a139c0b229eab3f7 L Επιστήμονες του Νίζνι Νόβγκοροντ εφηύραν ανιχνευτή ψεύδους άνευ επαφήςΕπιστήμονες του Πανεπιστημίου Ξένων Γλωσσών …
του Νίζνι Νόβγκοροντ έχουν εφεύρει κομπιουτερικό πρόγραμμα, που προσδιορίζει το βαθμό ανησυχίας του ανθρώπου από τη φωνή του.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: Prionokordela.gr

Σε 30 χρόνια κάθειρξη η Βρετανίδα που έπνιξε τα παιδιά της

«Πέρασαν 17 ολόκληρες ώρες, 
μέχρι να ειδοποιήσει το προσωπικό του ξενοδοχείου η παιδοκτόνος, για να ζητήσει από την ρεσεψιόν να καλέσει ιατροδικαστή».

Οι κραυγές στο σεξ δείχνουν πόσο αριστοκρατική είναι μια γυναίκα!

Αν το ζευγάρι της διπλανής πόρτας σας κρατάει 
ξύπνιους όλη νύχτα με το θορυβώδη έρωτά του υπάρχουν πολλές πιθανότητες ένας από τους δυο να έχει λόγο να (βροντο)φωνάζει για την τελευταία κατάκτησή του.
Αν η σύντροφός σου...

Συμβαίνουν αυτά όταν τα παπούτσια σου κοστίζουν ένα εκατομμύριο δολάρια...

http://www.coinflip.com/resources/images/shakdan.jpgΟ Daniel Shak, Αμερικανός επιχειρηματίας, έκανε μήνυση στην πρώην γυναίκα του, Beth, κατηγορώντας την ότι, κατά τη...
διάρκεια του διαζυγίου τους δεν δήλωσε την συλλογή της από παπούτσια, η αξία της οποίας είναι ένα εκατομμύριο δολάρια. Αυτό που ζητάει ο Shak είναι το χρηματικό μερίδιό του.

Κατά λάθος κέρδισε ... 430.000 ευρώ

Το «αν έχεις τύχη διάβαινε» κολλάει 
 γάντι σε αυτό το περιστατικό!

Ο Τελικός Κυπέλλου του 1972 ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού

Το Αρχείο της ΕΡΤ παρουσιάζει μέσω των ιστοσελίδων www.ert-archives.gr και www.ert.gr, ένα σπάνιο αθλητικό ντοκουμέντο. Πρόκειται για μια ταινία επικαίρων, η οποία καταγράφει τον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Ποδοσφαίρου στις  5 Ιουλίου 1972.

Έρχεται φορο-τσουνάμι

Το υπουργείο οικονομικών έχει θέσει στόχο να εισπραχθούν φέτος 5,5 δισεκατομμύρια ευρώ από τους φορολογούμενους πολίτες. Πέρσι είχαν εισπραχτεί μόλις 1,1 δις ευρώ.

οικολογικο και enduro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρία Σπυροπούλου: Mια Καστοριανή ανάμεσα στους ερευνητές του CERN που ανακάλυψαν το Σωματίδιο του Θεού!

Οι επιστήμονες του ερευνητικού κέντρου CERN ανακοίνωσαω σήμερα ότι ανακάλυψαν το περιβόητοΣωματίδιο του Θεού  (Higgs Boson) σε ειδική συνέντευξη Τύπου! (δείτε βίντεο παρακάτω).

flyboard zapata official


ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ......

BMW M5 - "Bullet" - High Performance Art


H Honda ετοιμάζει RCV παραγωγής!



Bungee Jumping - Crocodile



Μόνο 35 από τους 300 βουλευτές αρνήθηκαν το βουλευτικό αυτοκίνητο!

Ελάχιστοι από τους 300 της Βουλής έδειξαν διάθεση να στερηθούν την πολυτέλεια του βουλευτικού αυτοκινήτου. 

Τρυφερές στιγμές για Καινούργιου - Σαμαρά στα Χανιά! (φωτό)

Ένας νέος έρωτας στη show biz. Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε καινούργιο αγαπημένο που δεν είναι άλλος από το διεθνή ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά. 

Κάμερον: «Θα κλείσουμε τα σύνορα στους Έλληνες σε ενδεχόμενο Grexit»

Η βρετανική κυβέρνηση προετοιμάζεται όχι μόνο για το ενδεχόμενο μιας ελληνικής χρεοκοπίας και εξόδου της χώρας μας από το ευρώ, αλλά και για το ακραίο (;) σενάριο της μαζικής μετανάστευσης Ελλήνων προς το έδαφός της σε μια απέλπιδα προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν εργασία και προοπτική μακριά από τη χρεοκοπημένη τους χώρα!

Αυτές είναι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων

Θα ανέβει και η αγορά που έχει πτωτική πορεία

Φουσκωτός από τα έξι

Φουσκωτός από τα έξιΟ μικρός Τζουλιάνο Στροε, είναι και με τη βούλα το πιο δυνατό παιδί του κόσμου. Ξεκίνησε να γυμνάζεται από 2 ετών και μπήκε στο βιβλίο Γκίνες, προκαλώντας θαυμασμό για το σώμα του. Γυμνάζεται σχεδόν δύο ώρες την ημέρα στο μονόζυγο και έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός ως το πιο δυνατό παιδί του κόσμου.

Ένα σκυλάκι-μινιατούρα!

Ένα σκυλάκι-μινιατούρα!Το μόλις 200 γραμμαρίων Τσιουάουα που έχει ύψος 7,5 εκατοστά, είναι το πιο μικροσκοπικό σκυλί στον κόσμο! Το συγκεκριμένο τετράποδο χωράει μέσα σε μια παλάμη χεριού, ενώ διεκδικεί και την πρώτη θέση στο βιβλίο Γκίνες από μια άλλη σκυλίτσα, εν ονόματι Beyonce.

Video:Δείτε το πιο επικίνδυνο πτηνό στον πλανήτη!Είναι ο «Καρχαρίας της ξηράς»...

Σύμφωνα με το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες το πιο επικίνδυνο πτηνό στον κόσμο είναι το περίφημο Cassowary, γνωστό στους περισσότερους για την ομορφιά του και τα εντυπωσιακά χρώματα που έχει στο κεφάλι και το λαιμό του αλλά και για τη μεγάλη ομοιότητά του με τη στρουθοκάμηλο.

Ήταν ένας τύπος που πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε.

Ήταν ένας τύπος που πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε.

Η 8χρονη Μαριλένα πάσχει από την πιο σπάνια ασθένεια του κόσμου

Απίστευτη ταλαιπωρία ζουν για μία μητέρα και το 8χρονο παιδί της, που νοσεί από ένα πολύ σπάνιο σύνδρομο που ονομάζεται οκαμότο. Από την συγκεκριμένη ασθένεια πάσχουν μόλις 4 άτομα σε όλο τον κόσμο, ανάμεσα σε αυτά δυστυχώς και η Μαριλένα. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό παιδί, που παλεύει με την ασθένεια του, όμως… κανείς δεν είναι δίπλα τους να τους βοηθήσει.

Νύφη ἐτῶν 10, γαμπρός ἐτῶν 30! (VIDEO!!)

Τό παρακάτω περιστατικό, δυστυχῶς, εἶναι ἡ ἐξαίρεσις στόν κανόνα καί εἶχε αἴσιον τέλος, παρά τά ὅσα ὑπέστη τό κοριτσάκι.

Δηλητηριάστηκε ο Αραφάτ; Βρέθηκε ραδιενεργό πολώνιο σε ρούχα του...

Ο ιστορικός ηγέτης των Παλαιστινίων Γιάσερ Αραφάτ, ο οποίος πέθανε το 2004, είχε δηλητηριαστεί με ραδιενεργό πολώνιο. 

Πώς διατηρεί το σώμα της η Jennifer Aniston; Βρήκαμε τη δίαιτά της!

Μια ακόμη δίαιτα που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, μιας και τα έβαλε με την φιλοσοφία όλων των προγραμμάτων διατροφής μέχρι σήμερα.

Τραπεζικό λάθος έδωσε 1,5 εκατ. ευρώ σε τζογαδόρο και... τα έχασε όλα!!!!!

Ένας συνταξιούχος της GeneralMotors στο Ντιτρόιτ είδε ξαφνικά τον λογαριασμό του να γίνεται...ποτάμι με δολάρια στα ΑΤΜ. 

Αθώος δηλώνει ο τελευταίος πρωθυπουργός του Καντάφι

Ο τελευταίος πρωθυπουργός του καθεστώτος του Μουάμαρ Καντάφι στη Λιβύη, ο αλ Μπαγντάντι αλ Μαχμούντι, δήλωσε….

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης της Kim Kardashian (pics)

Η Kim Kardashian πρόσθεσε ακόμα μια φωτογράφιση στο ενεργητικό της αυτή τη φορά γα λογαριασμό του αγγλικού InStyle για το μήνα Αύγουστο.

Στη Βουλή τρεις μηνυτήριες αναφορές κατά των Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Μπαμπινιώτη!

της Εύας Καραμανώλη από το euro2day.gr
Τον δρόμο για τη Βουλή πήραν τρεις μηνυτήριες αναφορές κατά του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, και των πρώην υπουργών Περιβάλλοντος κ Γ. Παπακωνσταντίνου και Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτη.

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ: Απειλές Μόσχας προς Άγκυρα

putin erdogan 300x237 ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ: Απειλές Μόσχας προς ΆγκυραΣε περίοδο κρίσης εισέρχονται οι σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας σε όλους τους τομείς: 

Το μήνυμα του Αβραάμ στον Μανωλά

Το μήνυμα του Αβραάμ στον Μανωλά«Με την ψυχή που έχεις θα κάνεις μεγάλη καριέρα»

Διάσημε κορίτσια που έγιναν πανέμορφες γυναίκες... (pics)

Alyssa Milano
Δείτε πως ήταν κάποιες από τις διασημότερες ηθοποιούς του Hollywood όταν ήταν παιδιά και πως είναι σήμερα. Πολλές από αυτές σε μικρή ηλικία είχαν ήδη την εμπειρία μιας κινηματογραφικής ταινίας. Άλλωστε το ταλέντο φαίνεται από μικρή ηλικία.
Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν...

Ποιος Γνωστός Ηθοποιός Δουλεύει Σε Τυροπιτάδικο Λόγω Κρίσης;;

Έχει δουλέψει σε δεκάδες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων όπως ο “Λάκης ο γλυκούλης”, “Κλεμμένα Όνειρα” κ.λ.π. αλλά η κρίση δεν του δίνει και πολλές επιλογές.

Ποια Είναι Η Αγαπημένη Στάση Των Αντρών Στο Σεξ;;

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα η αγαπημένη στάση των ανδρών στο σεξ είναι εκείνη με τη γυναίκα από πάνω. Σε αυτή τη στάση τα πρόσωπα έρχονται πολύ κοντά, αγγίζονται, ενώ μπορείτε να τον τυλίξετε με τα χέρια σας για να «συσφίξετε» ακόμη περισσότερο τις σχέσεις και να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερη οικειότητα. Μάλιστα αυτή η στάση είναι ένας τρόπος να καθυστερήσετε και τον οργασμό του.

Eπιχείρησε να κάψει ζωντανή την 69χρονη σύζυγό του
















Σοκαρισμένη η κοινωνία των Φαρσάλων από το πρωτοφανές γεγονός
Μια πρωτοφανής για την περιοχή απόπειρα ανθρωποκτονίας συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης στην πόλη των Φαρσάλων.

Δείτε:Έτσι Εμποδίζουν Τους Άστεγους Να Κοιμούνται Κάτω Από Τις Γέφυρες Οι Κινέζοι…

Μια από τις πιο θλιβερές συνέπειες της οικονομικής κρίσης αλλά και της άνισης κατανομής του πλούτου είναι η εικόνα αστέγων που κοιμούνται κάτω από τις γέφυρες των σύχρονων μεγαλουπόλεων.

Τα πράγματα στην περιοχή είναι εκρηκτικά και ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Μεθοδεύσεις πολέμου ή επικίνδυνα παιχνίδια παίζονται με το θέμα της Συρίας. Οι Sunday Times γράφουν ότι οι Ρώσοι έριξαν το τουρκικό μαχητικό στη Συρία και το απόγευμα οι Τούρκοι σήκωσαν 6 μαχητικά πολεμικά αεροσκάφη στα σύνορα με τη Συρία. Τα πράγματα στην περιοχή είναι εκρηκτικά και ο Θεός να βάλει το χέρι του!
Η υπόθεση έχει πάρει συγκλονιστική τροπή