Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Υποβρύχιο- φάντασμα ανακαλύφθηκε ανοικτά των ακτών της Χαβάης!

Υποβρύχιο- φάντασμα ανακαλύφθηκε ανοικτά των ακτών της Χαβάης!Το υποβρύχιο ήταν το μεγαλύτερο πυρηνικό που κατασκευάστηκε ποτέ και η ύπαρξή του πάντα κινούνταν ανάμεσα στον μύθο και την πραγματικότητα!

Η  Εθνική Υπηρεσίας Ωκεανών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Χαβάης, εντόπισαν  κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας ανοικτά της Χαβάης, το κουφάρι του θρυλικού Ιαπωνικού υποβρυχίου, το οποίο είχε εξαφανιστεί  "μυστηριωδώς'' το 1946.

Ο ομορφότερος γυναικολόγος του κόσμου -Γυναίκες σχηματίζουν ουρά για να τις εξετάσει ο γαλανομάτης γιατρός με τους κοιλιακούς

Ο ομορφότερος γυναικολόγος του κόσμου -Γυναίκες σχηματίζουν ουρά για να τις εξετάσει ο γαλανομάτης γιατρός με τους κοιλιακούςOι γυναίκες στη Χιλή σχηματίζουν ουρές έξω από ένα συγκεκριμένο γυναικολογικό ιατρείο. Ο λόγος; Ο γιατρός. Οχι δεν εχει τη φήμη του καλύτερου. Εχει τη φήμη -και όχι μόνο αφού έχει και τίτλο ομορφιάς- του ωραιότερου γυναικολόγου στον κόσμο.

42o PHOTOGRAPHY RARTY KANE LIKE>>>>>>>>













42o PHOTOGRAPHY RARTY KANE LIKE>>>>>>>>


Ποιά θα είναι η "τύχη" του "Fast and Furious 7" μετά τον χαμό του Paul Walker! Δείτε τα τρέιλερ των ταινιών του αδικοχαμένου ηθοποιού:

Ποιά θα είναι η "τύχη" του "Fast and Furious 7" μετά τον χαμό του Paul Walker!Στον αέρα βρίσκονται τα πάντα σχετικά με τη συνέχεια της ταινίας "Fast and Furious" μετά τον θάνατο του πρωταγωνιστή που συγκλόνισε το Hollywood!
 Η παραγωγή έχει βυθιστεί στην θλίψη, αλλά και τις σκέψεις αναφορικά με το μέλλον της ταινίας αυτής που θα έβγαινε κανονικά τον Ιούλιο του 2014, αλλά και για την επόμενη, καθώς ο Paul Walker είχε προλάβει να γυρίζει ακόμα δύο ταινίε πριν χάσει τη ζωή του στο τροχαίο!

♡ Πανέμορφα Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Όμορφα Χριστουγεννιάτικα δέντρα για να "μπούμε" λίγο μέσα στο κλίμα των εορτών...

Το πείραμα με τον bully

Το πείραμα με τον bullyΔύο φοιτητές και φίλοι, αποφάσισαν να αναπαραστήσουν μια κλασική σκηνή καθημερινής βίας.   Εντός του κολεγίου, ο νταής και μάγκας φοιτητής επιτίθεται στον nerd o oποίος μοιάζει ανήμπορος να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Οι γύρω του όμως δείχνουν πολύ απασχολημένοι, φοβούνται να εμπλακούν ή προσπερνάνε τη βία αδιάφοροι. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που αμέσως έσπευσαν να υπερασπιστούν τον συμφοιτητή τους. Ανάμεσα τους ξεχώρισαν δύο γυναίκες!