Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Θύμα ένοπλης ληστείας ο Γιάννης Πάριος!

Θύμα ένοπλης ληστείας ο Γιάννης Πάριος!Θύμα ένοπλης ληστείας έπεσε ο γνωστός τραγουδιστής, όταν ληστές έκλεψαν μεγάλο χρηματικό ποσό από το αυτοκίνητό του.

Μπήκε στο νοσοκομείο με πέτρα στο νεφρό και βγήκε… γυναίκα!

Ένας άνδρας που πήγε στο νοσοκομείο με πέτρα στο νεφρό έμαθε από τη νοσοκόμα που του έδωσε τα αποτελέσματα του υπέρηχου πως είναι γυναίκα!
Ο Steve Crecelius από το Κολοράντο είχε γεννηθεί ερμαφρόδιτος, είχε δηλαδή και τα ανδρικά και τα γυναικεία αναπαραγωγικά χαρακτηριστικά, αναφέρει το newsbomb.gr

Ο καλύτερος ιχνηλάτης! VIDEO

Ο καλύτερος ιχνηλάτης

Πώς να απαλλαχτείτε από το στρες των αλλαγών στη ζωή σας

headache

Μετακόμιση, καινούργια σε μια νέα πόλη, προαγωγή ή το πρώτο σας παιδί; Δείτε πώς να διευκολύνετε τα πράγματα σε κάθε μετάβαση της ζωής σας και απαλλαχτείτε από το άγχος.




ΣΟΚ! Δείτε τον Ηλία Ψινάκη να φιλάει στο στόμα τον Φωκά Ευαγγελινό στη συναυλία του Φοίβου

Ένα...ιδιαίτερο φωτογραφικό στιγμιότυπο ανέβασε στο twitter του ο Ηλίας Ψινάκης!

Alesund, ένα αρχιτεκτονικό στολίδι στο Βορρά!

Perierga.gr - AlesundTo Alesund είναι η μεγαλύτερη πόλη στην περιοχή Møre og Romsdal της δυτικής Νορβηγίας, μεταξύ των πόλεων Bergen και Trondheim, ένα μικρό έργο τέχνης Art Nouveau αρχιτεκτονικής και μία από τις πιο «φωτογενείς» πόλεις του Βορρά.

Τα πιο πρωτότυπα περιτυλίγματα που έχετε δει!



Τοπ 10 σκυλιά φρουράς στον κόσμο! VIDEO



Πίνακας ζωγραφικής με σπρέι μέσα σε 1 λεπτό!

perierga.gr - Πίνακας ζωγραφικής με σπρέι σε 1 λεπτό!Η τεχνική ονομάζεται Aerosolgrafia (ή Sadotgrafia) και αποτελεί έναν δημοφιλή τρόπο καλλιτεχνικής δημιουργίας με σπρέι για τους «ζωγράφους» του 

Με παρακολουθούσαν ακόμη κι όταν έκανα σεξ

Συγκλονίζει η συνέντευξη της Ανατολικογερμανίδας Καταρίνα Βιτ ...
η οποία εξηγεί πώς η Stasi κατέγραφε κάθε της βήμα από 8 ετών μέχρι που σταμάτησε τον πρωταθλητισμό στο καλλιτεχνικό πατινάζ,
17 χρόνια αργότερα!

Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε δύο διπλά εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Τότεναμ

paotottenham15315Η Τότεναμ θα έρθει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για τους ομίλους του Europa League. Το www.thisisengland.gr δεν μπορούσε να μείνει με…. σταυρωμένα χέρια και εξασφάλισε για όλους εσάς, τέσσερα εισιτήρια για το ματς. Έτσι, θα κληρώσουμε δύο ΔΙΠΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ σε όλους εσάς που μας δείχνεται εμπιστοσύνη για την ενημέρωση σας.

Η Πάολα συνεργάστηκε με τον Pitbull – Ακούστε το τραγούδι! (video)

Το φαινόμενο που ακούει στο όνομα Πάολα, ανοίγει τα φτερά της και κάνει διεθνή καριέρα στο εξωτερικό. Μια νέα συνεργασία έκπληξη έρχεται να ταράξει τα νερά της μουσικής βιομηχανίας. Η Πάολα συνεργάστηκε με τον Pitbull σε ένα ντουέτο έκπληξη. Μόνο που η ίδια χωρίς να το ξέρει κάνει διεθνή καριέρα. Τι εννοούμε; Θα δείτε στο παρακάτω βίντεο..

Παρακολουθείτε τo Facebook των πρώην σας;

Χωρίσατε και το κεφάλαιο αυτό έκλεισε για εσάς» ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεστε όταν μιλάτε. Ισχύει όμως; Μήπως τελικά ο πειρασμός είναι πιο ισχυρός από την απόφαση; ...

Τι είπε στην Τατιάνα ο σύντροφος της 22χρονης καλλονής που κατηγορείται για τη δολοφονία της


Ο φερόμενος ως δράστης μιλάει στο Μίλα μέσα από τη φυλακή!

Η είδηση για την δολοφονία της Ανδριάνας Γαργικιώτη έσκασε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία της Καστοριάς πριν από περίπου ένα χρόνο. Η 22χρονη καλλονή βρέθηκε χθες νεκρή στη λίμνη της πόλης. Στο σώμα της ήταν καρφωμένα το μαχαίρι και το κατσαβίδι με τα οποία ο ίδιος ο σύντροφός της τής είχε αφαιρέσει την ζωή, ώρες νωρίτερα.

Το χωριό με το μεγαλύτερο όνομα!

perierga.gr - Tο χωριό με το μεγαλύτερο όνομα!Οι κάτοικοι δύσκολα το προφέρουν ολόκληρο, ενώ προτιμούν διάφορες συντομογραφίες που έχουν δημιουργήσει κατά καιρούς μεταξύ τους. Οι επισκέπτες, πάλι, αρκούνται να αναφέρονται σε αυτό ως «το χωριό με το μεγαλύτερο τοπωνύμιο στην Ευρώπη»!

Σήμερα το SENSO είναι ROCK!!

Σήμερα το SENSO είναι ROCK!!

Aντισύλληψη: Τι πρέπει να ξέρετε

Περισσότερες από 600.000 γυναίκες, στην πλειοψηφία τους νέες, πεθαίνουν κάθε χρόνο σε ολόκληρο τον κόσμο από επιπλοκές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή την έκτρωση ή  τον τοκετό. Μάλιστα οι μισές απ’ αυτές τις γυναίκες, δηλαδή 300.000, θα μπορούσαν να είχαν σωθεί αν γνώριζαν για τους τρόπους αντισύλληψης ή έπαιρναν μέτρα αντισύλληψης.

Ο άνθρωπος που δεν μπορεί να ξεχάσει!

perierga.gr - Ο 20χρονος που δεν μπορεί να ξεχάσει!Αν αφήσουμε κατά μέρος τις ημερομηνίες γενεθλίων, γιορτών και επετείων, που οι περισσότεροι θυμόμαστε, οι πιθανότητες που υπάρχουν να θυμάται κάποιος με απόλυτη ακρίβεια τι έκανε ακριβώς σε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία είναι το λιγότερο μηδαμινές. Αλλά για τον 20χρονο Βρετανό φοιτητή Aurelien Hayman τα πράγματα είναι εντελώς 

Μυστηριώδης ιός επιτίθεται στο αναπνευστικό

Οι υγειονομικές αρχές σε όλο τον κόσμο αναζητούν κρούσματα μιας μυστηριώδους ιογενούς νόσου του αναπνευστικού, που έχει κοστίσει ήδη τη ζωή σε έναν άνθρωπο στη Σαουδική Αραβία και έχει καθηλώσει έναν άλλο στην εντατική εδώ και εβδομάδες.

Όταν ένα σπίτι τα έχει όλα αυτόματα! VIDEO



Πίνακες ζωγραφικής πάνω σε… κάγκελα!

perierga.gr- Zebrating: Ζωγραφική του δρόμου στα... κάγκελα!Οι Zebrating είναι μια ομάδα δύο Γερμανών καλλιτεχνών από την πόλη Mannheim της νοτιοδυτικής Γερμανίας, οι οποίοι φημίζονται για την τέχνη που δημιουργούν επάνω σε κιγκλιδώματα δρόμων.

Ποιο είναι το διατροφικό μυστικό των fit γυναικών;

Θέλετε να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες; Φορέστε τα αθλητικά σας.
Σε μελέτη του Πανεπιστημίου A&M του Τέξας, περισσότερες από 72 χιλιάδες γυναίκες έκαναν κυκλική προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για 30 ημέρες. Μέχρι το τέλος του μήνα, δεν είχαν μόνο καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά έτρωγαν 25% λιγότερη ζάχαρη, αύξησαν την πρόσληψη φυτικών ινών κατά 7% και μείωσαν την κατανάλωση αλκοόλ κατά 17%.
Εάν αποφασίσετε να «φτιάξετε» σώμα, οι ερευνητές λένε ότι αυτομάτως θα προσέχετε περισσότερο με τι το ταΐζετε.

Το εμβόλιο που επανορθώνει την καρδιά!

Οι επιστήμονες του Imperial College London πειραματίζονται με ένα εμβόλιο το οποίο προσδοκούν ότι θα οδηγεί σε ανάπλαση του κατεστραμμένου καρδιακού ιστού δίνοντας ελπίδα σε ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια. Πρόκειται για ένεση ....

Πληροφορία που Σοκάρει: Παρέλαβε η ΓΑΔΑ 300,000 σακούλες για ανθρώπινα πτώματα;

Η πληροφορία-φήμη, κυκλοφορεί εδώ και αρκετές ημέρες. Έχει φτάσει και σε κάποια δημοσιογραφικά γραφεία. Βγήκε μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Η ΓΑΔΑ έχει παραγγείλει και έχει παραλάβει από το εξωτερικό, χιλιάδες σακούλες, προορισμένες για…ανθρώπινα πτώματα»! Σοκ! 

Μήπως να χωρίζαμε για λίγο καιρό; Ποιές οι πιθανότητες επανασύνδεσης;

Υπάρχει ένα πασίγνωστο γνωμικό περί της αγάπης που λέει: «Αν αγαπάς κάτι ας’ το να φύγει. Αν γυρίσει πίσω είναι δικό σου. Αν όχι, τότε δεν ήταν ποτέ.»

Ολόκληρος ο δοσιλογισμός σε ενα βίντεο

Σ.Σ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ EMAIL” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.  

Ψητα λαχανικα με χαλουμι στη σχαρα


Υλικά:για 4 άτομα

VIDEO: Αν έχεις τέτοια γυναίκα… την χωρίζεις αμέσως!



Πως γεννιέται ένα δελφίνι

Η 12χρονη Keo γεννά το πρώτο της παιδί, σε θαλάσσιο πάρκο της Χαβάης.

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Έφτιαξε Σελίδα Για Την Αλίκη Στο Facebook

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ζει στην μνήμη όλων όσων την αγάπησαν.
Ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ θέλοντας να την τιμήσει, έφτιαξε μια επίσημη σελίδα στο Facebook για όλους τους θαυμαστές της. Μέσα στην σελίδα αυτή υπάρχει αρχείο με φωτογραφίες και πληροφορίες από την ζωή της μεγάλης Ελληνίδας ηθοποιού.

VIDEO: Το Πουλί Που «Πετάει» Κάτω Από Το Νερό!

Όσο παράξενο κι αν φαίνεται το μικρόσωμο πουλί με την ονομασία dipper, που ανήκει στην οικογένεια Cinclus cinclus, έχει την ικανότητα να «πετάει» κάτω από το νερό…

ΔΕΙΤΕ: Έκλεψε Χρήματα Και Τα Ξόδεψε Για Να Κάνει Πλαστική Χειρουργική Επέμβαση

Η 24χρονη Rachael Martin από την Μεγάλη Βρετανία , έκλεψε 74.000 δολάρια από τον εργοδότη της για να κάνει μια πλαστική επέμβαση.
Ονειρό της ήταν να γίνει μοντέλο και έτσι έκανα ανόρθωση στήθους και λιποαναρρόφηση. Τελικά το όνειρο τηςε δεν πραγματοποιήθηκε , καθώς καταδικάστηκε σε φυλάκιση για 52 εβδομάδες.

Αυτοκτόνησε όταν είδε τον ομαδικό βιασμo της κόρης του (VIDEO)

Δεν άντεξε την ντροπή, όταν κυκλοφόρησαν εικόνες στο χωριό του Ο πατέρας μιας 16χρονης από το χωριό Dabra της Ινδίας αυτοκτόνησε πίνοντας δηλητήριο όταν είδε σε βίντεο την κόρη του που είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμoύ από οκτώ άντρες.