Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ποιες τροφές περιέχουν φολικό οξύ

foliko oxyΤο φολικό οξύ (αποκαλείται επίσηςφολασίνη ή βιταμίνη Β9 είναι ένας γενικός όρος για μια ομάδα υδατοδιαλυτών βιταμινών του συμπλέγματος Β. Η λέξη φολικό προέρχεται από το λατινικό folium (φύλλο) και ο λόγος είναι ότι υπάρχει στα πράσινα φύλλα των λαχανικών. 

Όλη η αλήθεια για τα παιδιά Indigo!Μήπως είσαι κι εσύ ένα από αυτά;

Μήπως είσαι κι εσύ ένα από αυτά;
Ο όρος «παιδί indigo» προέρχεται από την ψυχικό Nancy Ann Tappe, η οποία ταξινόμησε τις προσωπικότητες των ανθρώπων ανάλογα με το χρώμα της αύρας τους (σ.τ.μτφ.: ο όρος «indigo» είναι το χρώμα «λουλακί», οπότε το «παιδί indigo» είναι κυριολεκτικά το «λουλακί παιδί» επειδή το χρώμα της αύρας του είναι λουλακί).

Καπνίζεις; Ποιες τροφές σε προστατεύουν απ’ τον καρκίνο

Τα κρεμμύδια, αλλά και τα μήλα, τα μούρα, το σπανάκι, τα λάχανα και το μπρόκολο παρέχουν σημαντική προστασία από τον καρκίνο του παγκρέατος, ιδίως στους καπνιστές, σύμφωνα με μία νέα μελέτη. Το όφελος αποδίδεται σε μία ομάδα ουσιών που περιέχουν αυτά και άλλα φυτικά τρόφιμα – τις φλαβονόλες.

Τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα γιοτ του πλανήτη μαγνητίζουν τα βλέμματα

Τις τελευταίες ημέρες διεξάγεται στα νερά μεταξύ Κεφαλλονιάς και Ιθάκης μια άτυπη «ναυμαχία» καθώς στο καταγάλανο Ιόνιο πλέουν δύο από τα πιο μεγάλα και πολυτελή γιοτ του κόσμου, το Azzam και το Venus.

Η διαφήμιση σε νέο λέβελ

Η IBM δεν σου πετάει άλλη μια τυπική διαφημιστική πινακίδα, λέγοντας απλώς γλυκόλογα για τ' όνομά της.

Gifs no 3

Gifs no 3