Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ...

Μίνι καύσωνας θα κάνει την εμφάνισή του το Σαββατοκύριακο σε πολλές περιοχές της χώρας. Ακόμη και τους 39 βαθμούς Κελσίου θα αγγίξει ο υδράργυρος στα ηπειρωτικά της κεντρικής, νότιας, βόρειας και δυτικής Ελλάδας.

ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΧΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Η Μαρία Μπενίτεθ έλαβε έναν μήνα παράταση προκειμένου να βρει μια λύση προτού κάνει έξωση στην ίδια και στην οικογένειά της η Bankia, η τέταρτη μεγαλύτερη τράπεζα της Ισπανίας που λαμβάνει βοήθεια ύψους 19 δισ. ευρώ από το... 
κράτος επειδή είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΣΩΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ

Σε 4 μήνες θα παίρνουν την σύνταξή τους όσοι δημόσιοι υπάλληλοι βγάνουν σε εφεδρεία. Όπως αναφέρεται σε ενημερωτική εγκύκλιο που εξέδωσε η Γενική Διεύθυνση Ασφαλιστικών Υπηρεσιών, η διαδικασία συνταξιοδότησης των μονίμων υπαλλήλων... 

H γυναίκα με το ωραιότερο πρόσωπο στον πλανήτη...

Η 18χρονη Αγγλίδα φοιτήτρια Florence Colgate διαθέτει το πρόσωπο με τις ιδανικότερες, σύμφωνα με τα μαθηματικά, αναλογίες στον πλανήτη.

ΒΙΝΤΕΟ: Έπεσαν μπουνιές στη gay parade!

Δείτε πως ήταν η Άντζελα Δημητρίου παλιά!

Η Άντζελα Δημητρίου τολμά και αλλάζει το look της συνεχώς..  

Σε ποια star ανήκουν οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί;

Το κορίτσι αποδεδειγμένα λιώνει στο γυμναστήριο..  

Δολοφονική επίθεση καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή

"Ενέδρα θανάτου" σε βάρος του γιου υποψήφιας της "Χρυσής Αυγής", χθες το βράδυ, στο κέντρο του Ηρακλείου καταγγέλλει ο υπεύθυνος περιφέρειας Κρήτης, Σταύρος Καρεφυλλάκης.

Τη Δευτέρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο o Πρωθυπουργός


Το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να πάρει εξιτήριο ο Πρωθυπουργός, μετά την επιτυχή επέμβαση αποκατάστασης αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς, στην οποία υπεβλήθη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Ιδιοκτήτης offshore ο υφουπουργός ναυτιλίας Γιώργος Βερνίκος-Άρχισαν από τώρα τα όργανα-Όλα τα έγγραφα

Θυμίζοντας το "ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" του Γ. Βουλγαράκη, ο νέος υφυπ. Ναυτιλίας με offshore σε φορολογικό παράδεισο!
Τεράστια πρόκληση προς τον ελληνικό λαό που τον αναγκάζουν σε θυσίες και φοροεπιδρομή που οδηγούν στην εξαθλίωση

Στην καλύτερη πεντάδα ο Διαμαντίδης

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρίσκεται και φέτος στην καλύτερη πεντάδα της Α1. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε τη δεύτερη μεγαλύτερη βαθμολογία στη θέση των γκαρντ (37) από τους Έλληνες εκπροσώπους του Τύπου, ενώ ο ΕΣΑΚΕ άφησε κενή την πρώτη θέση, καθώς το όνομα του πρώτου γκαρντ θα αποκαλυφθεί αύριο και το οποίο θα είναι αυτό του αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη.

«Εγνατία Οδός» Ασύγκριτη ελληνική μίζα...

Έχετε προσπαθήσει να παρατηρήσετε πόσα χρήματα μετατράπηκαν σε μίζα όσο η Ελλάδα «μοίραζε» σε κάθε σύγχρονο μεγαλοεπιχειρηματία. Θα σας βοηθήσουμε. Ξεκινώντας με την Εγνατία Οδό, ένα σύγχρονο δημιούργημα – πρόσκληση για φιέστα πάνω στο σώμα του φορολογούμενου.


AΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Καρχαρίες Κατασπαράζουν Φάλαινα Μπροστά Σε Σέρφερς!

Σοκαρισμένοι αρχικά, σέρφερ στην Αυστραλία αντίκρισαν καρχαρίες να κατασπαράζουν μια νεκρή φάλαινα σε παραλία, νοτιοδυτικά της χώρας.

Φούσκωσε από τα αναβολικά και στο τέλος…. ξεφούσκωσε! (ΦΩΤΟ)

Ο Greg Valentino, είχε μόνο ένα στόχο στη ζωή του.

Από τη Μόσχα μέσω … Συρίας το νέο χαστούκι στην Τουρκία











 “Φυσικά και καταρρίψαμε το τουρκικό αεροσκάφος αφού παραβίασε τον εναέριο χώρο μας” – ΣΟΚ στην Τουρκία από την στάση της Συρίας – Εκτεθειμένος ο Ερντογάν

Ο Ότο νοσταλγεί...


O Ότο Ρεχάγκελ παρακολούθησε από την τηλεόραση την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γερμανία μαζί με τον προπονητή της «νταμπλούχου» Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, και τις συζύγους τους.

Ξανανοίγει η βουλή


Εντός της εβδομάδας θα επαναλειτουργήσει η βουλή, η οποία λόγω των εκλογών ήταν κλειστή για δύο μήνες, αν εξαιρεθεί το διήμερο που άνοιξε για την ορκωμοσία των βουλευτών που εξελέγησαν την 6η Μαίου. Η έναρξη της λειτουργία της είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, όμως επειδή την ίδια ημέρα ξεκινά η Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. είναι πιθανόν οι εργασίες της βουλής να ξεκινήσουν μία ή δύο ημέρες νωρίτερα. Σε ότι αφορά τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης, ενδεχομένως να ξεκινήσουν το ερχόμενο Σάββατο και να ολοκληρωθούν τη Δευτέρα, με την ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο Μαρκόπουλος για την ''σύγκλιση''


''Οι γνωστοί συνέταιροι της εξουσίας Αντώνης Σαμαράς και Βαγγέλης Βενιζέλος, με τη νέα τους αριστερή μεταγραφή Φώτη Κουβέλη, επαναλαμβάνουν μετεκλογικά όσα έλεγαν προεκλογικά'', αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικης Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Μαρκόπουλος, για την προγραμματική σύγκλιση.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Οι Γερμανοί για τον αγώνα


Όπως ήταν αναμενόμενο οι εφημερίδες και οι ιστοσελίδες της Γερμανίας ασχολούνται σήμερα ως επί το πλείστον, με τον χθεσινό αγώνα. Τα προκλητικά δημοσιεύματα απουσιάζουν, με εξαίρεση την Hamburger Morgenpost, η οποία έγραψε:

Το στερνό αντίο στον Αλκέτα


O Ελληνισμός των Ηνωμένων Πολιτειών συνόδευσε την Παρασκευή τον θρυλικό 

Η Real News αυτής της Κυριακής




Επιχορήγηση 750.000ευρώ για το 1,59%


Για μόλις 0,9 % θα εισπράξει τελικά ο συνασπισμός των κομμάτων "Δημιουργία Ξανά" και "Δράση" την κρατική επιχορήγηση, αφού ο κομματικός τους σχηματισμός συγκέντρωσε τελικά το 1,59 % ενώ το κατώτατο όριο για τη χρηματοδότηση των κομμάτων είναι το 1,50 %,

Ο καλύτερος παίκτης του κόσμου έδωσε συγχαρητήρια στο Σαλπιγγίδη!

Το εγκώμιο του Έλληνα επιθετικού της Εθνικής μας ομάδας έπλεξε μέσω twitter ο Πορτογάλος σταρ του Ποδοσφαίρου ο οποίος..
παρακολούθησε τον αγώνα Ελλάδα- Γερμανία στα προημιτελικά του euro.

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012 Σκέψεις για το γκολ του Σαμαρά αλλά και τη συμμετοχή του Νίνη...

ΗΠΑ: Προειδοποιούν για τρομοκρατική απειλή στην Κένυα


Οι Ηνωμένες Πολιτείες προειδοποίησαν και πάλι για άμεση απειλή επίθεσης στην Κένυα, αυτή τη φορά εναντίον της τουριστικής πόλης Μομπάσα

Απίστευτο για Γερμανούς: Σχόλασαν νωρίτερα για να δουν το ματς με την Ελλάδα!..

Ίσως το βρείτε παράξενο για γερμανικές εταιρίες, αλλά είναι αλήθεια!

Ελληνίδα μοντέλα Η Βενετία Κυρίου γέννησε χθες ένα πανέμορφο κοριτσάκι…


ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ...

Από τον  Παναγιώτη Λυρά.

Οικογένειες της συμφοράς!

Οικογένειες της συμφοράς!Γονείς για κλάματα

Εξεύρεση επιπλέον 16-20 δισ. € για την Ελλάδα


Έτσι εξετάζονται διάφορες πηγές χρηματοδότησης:

«Ψέματα για Μπαρτσελόνα και Σπανούλη»


Διαψεύδει τις φήμες ο μάνατζερ του Λαρισαίου γκαρντ

Κατηγορηματικά διέψευσε ο μάνατζερ του Βασίλη Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, όσα ανέφερε δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo» περί επαφών του με την Μπαρτσελόνα.

Παρασύρθηκε από τρένο 79χρονη στις Σέρρες


Βιαζόταν να παραστεί στα βαφτίσια του δισέγγονού της

Τραγικό θάνατο βρήκε 79χρονη από το Σιδηροχώρι Σιντικής στις Σέρρες, όταν στην προσπάθεια της να περάσει τις ράγες του τρένου, παρασύρθηκε από επιβατική αμαξοστοιχία.

Υποβρύχιο κλάμπ: Ποτά, μπικίνι και… (video)




Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να φορέσετε το σκαφανδράκι σας και να πιείτε το ποτάκι σας σε υποθαλάσσιο κλαμπάκι;Είδαμε το μέλλον της διασκέδασης και είναι… υγρό!Να παίζεις... βελάκια με ψαροντούφεκο και να… καμακώνετε υγρές υπάρξεις με μπικίνι; Ναι, ναι και πάλι ναι!
Το μέλλον της νυχτερινής διασκέδασης μόλις προσγειώθηκε στη Νέα Υόρκη και είναι εξωφρενικό! Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε δει τον υποβρύχιο κόσμο με τέτοιο μάτι.
Καλά, το κόνσεπτ είναι για την ώρα διαφημιστικό, για λογαριασμό γνωστής μάρκας ρολογιών, ψηθήκαμε ωστόσο για υποθαλάσσιο χαϊλίκι.

Ζητεί διεξαγωγή έρευνας για την κατάρριψη του F-4

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε, ζήτησε σήμερα τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τις συνθήκες κατάρριψης τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους από τον στρατό της Συρίας και έκανε έκκληση να μην κλιμακωθεί περαιτέρω η ένταση.

Ορκίζεται πρωθυπουργός το απόγευμα ο Α. Σαμαράς

Επιβεβαιώθηκε επισήμως από το Προεδρικό Μέγαρο η πληροφορία για τη μετάβαση εκεί στις 16.00 του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να του ανατεθεί η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, καθώς διαθέτει τη «δεδηλωμένη» εμπιστοσύνη της Βουλής μετά τη συμφωνία της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ να συμπράξουν σε κυβερνητικό σχήμα συνεργασίας.
Ο κ. Σαμαράς, κατά πληροφορίες, μετά την εντολή που θα λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, θα παραμείνει στο Προεδρικό Μέγαρο για να ορκιστεί πρωθυπουργός, ενώ σε μεταγενέστερο χρόνο θα γίνει η ορκωμοσία των υπουργών που θα στελεχώσουν την κυβέρνησή του.

Συνταγογραφούσαν βιάγκρα σε 10χρονα!

What You Didn’t Know about Viagra

Τρίβουν τα μάτια τους οι ελεγκτές των ηλεκτρονικών συνταγών

Τους… πρωταθλητές της συνταγογράφησης θα κληθεί πολύ σύντομα να εντοπίσει ο νέος υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος καθώς οι «γαλαντόμοι» γιατροί υπογράφουν τόσες συνταγές που βγάζουν μάτι ακόμη και στον πιο άπειρο της υγείας.

Κασίγιας: «Είμαστε καλύτεροι»

Κασίγιας: «Είμαστε καλύτεροι»

Ο Ισπανός πορτιέρο θεωρεί φαβορί την ομάδα του στην αναμέτρηση με τη