Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Η γυναίκα που κάνει το 99% των ανδρών να δακρύσουν!

Έλα μην κάνεις τον ανήξερο...

18 πράγματα που δεν ξέρατε για το γέλιο!

Ανεβάζει με φυσικό τρόπο τη διάθεση, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει το καρδιαγγειακό σύστημα και αυξάνει τη μακροζωία. Όλες αυτές οι ιδιότητες δεν συγκεντρώνονται σε κάποιο μαγικό φίλτρο, αλλά στην ικανότητά μας να γελάμε. Δείτε τι αποκαλύπτουν οι έρευνες.

Ελληνικά delicatessen κάνουν θραύση στην Ευρώπη!

perierga.gr - Ελληνικά delicatessen κάνουν θραύση στο εξωτερικό!Εκτός από τα συνηθισμένα και συνήθως πανάκριβα σουβλατζίδικα με τις «ευφάνταστες» ταμπέλες «Zorbas souvlaki» ή τις ταβέρνες με τους κίονες και τα ξεπερασμένα γαλανόλευκα σουβενίρ, υπάρχουν και εκείνοι οι εκπατρισμένοι Έλληνες που τα τελευταία χρόνια εκπροσωπούν επάξια την ελληνική γαστρονομία στις ευρωπαϊκές μητροπόλεις. Ιδού!

Η NASA κατέγραψε ήχους εξωγήινων πουλιών

Περίεργους ήχους από τη μακρινή μαγνητόσφαιρα της Γης κατέγραψε διαστημόπλοιο της NASA.
Τα “τιτιβίσματα” και οι “κραυγές” κατεγράφησαν από τα δίδυμα διαστημόπλοια της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας, Radiation Belt Storm Probes, με αποστολή την …παρατήρηση και ανάλυση των καιρικών συνθηκών στο διάστημα.

Η κόρη του Εlvis Presley δουλεύει σε καντίνα

Η Lisa Marie Presley φόρεσε την ποδιά και σερβίρει fish & chips σε χωριό της Αγγλίας. Η φωτογραφία που βλέπετε...δεν είναι σκηνές από κάποια ταινία ή διαφημιστικό. Είναι πέρα για πέρα αληθινές!

Τι δεν πρέπει να πει ποτέ μια πεθερά στη νύφη της

Το babble είναι ένα αμερικάνικο site που 
ασχολείται με παιδικά θέματα και διάφορα άλλα...Έκανε εντύπωση ένα άρθρο που είναι σαν να γράφτηκε από Ελληνίδα νύφη!

45 Πράγματα Που Κάνουν Οι Άντρες Και Σπάνε Τα Νεύρα Των Γυναικών!!!

Οι γυναίκες αγαπούν τους άντρες…
Παρ’ όλα αυτά επειδή κανείς δεν είναι τέλειος (αν και οι γυναίκες τον ψάχνουν και αν τον βρουν δεν τους κάνει, γιατί τον βρίσκουν ξενέρωτο) ανακαλύψαμε ύστερα από μικρή έρευνα 45!! πράγματα που κάνουν οι άντρες και σπάνε τα νεύρα των γυναικών.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Τρυφερά... παιχνίδια με τον αρραβωνιαστικό της!

«Η Τζούλια ετοιμάζεται να βάλει την κουλούρα» που λέει και ο λαός.. 

Πιο «προικισμένοι» οι Έλληνες από τους περισσότερους Ευρωπαίους

Τα στερεότυπα που συγχέουν τη φυλή με το μέγεθος του πέους έρχεται να δικαιώσει νέα έρευνα που πραγματοποίησε ο ομότιμος καθηγητής Richard Lynn από το πανεπιστήμιο του Ulster. 

Δείτε:Ταινία Για Τον Σκύλο Που Έσωσε Το Αφεντικό Του Από Τα Ναρκωτικά Πριν Πεθάνει!!(Video)

Έχουν περάσει δύο χρόνια από το θάνατο του Oden από καρκίνο του σκύλου που συγκίνησε τους χρήστες του διαδικτύου όταν έσωσε τη ζωή των αφεντικών του πριν ξεψυχήσει.

«Κατάσκοποι» της φύσης: Τέλεια καμουφλαρισμένα πλάσματα!

perierga.gr - "Κατάσκοποι" της φύσης: Τέλεια καμουφλαρισμένα πλάσματα!Καμουφλάρουν τον εαυτό τους με απίθανο τρόπο, έτσι ώστε να δυσκολεύεται ακόμη και το ανθρώπινο μάτι να τα ξεχωρίσει (πόσω μάλλον οι εχθροί τους!). Ερπετά, έντομα, αμφίβια και ψάρια πετυχαίνουν την τέλεια «κάλυψη» στο χώμα, στον κορμό ενός δέντρου, στα φύλλα ή στα άνθη ενός φυτού.

Λάκης Λαζόπουλους:Σε Νέο Στούντιο Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ!!

Το Αλ τσαντίρι νιουζ του Λάκη Λαζόπουλου προκειμένου να μειώσει το κόστος παραγωγής μετακομίζει…

Δέκα λογικές ερωτήσεις που δεν έχουν απαντήσεις

Δέκα λογικές ερωτήσεις που δεν έχουν απαντήσεις  Δέκα λογικές ερωτήσεις που δεν έχουν απαντήσεις:

Kim Kardashian: Προσοχή στο σκύψιμο κοπελιά πάλι φαίνονται όλα! [φωτο]

Ήταν η πρώτη της κούρσα με βάρκα και είπε να το απολαύσει με αποκαλύψεις.
Η Kim Kardashian μαζί με όλη την... οικογένεια πήραν μέρος σε αγώνες Dragon Boat, στο Μαϊάμι και το διασκέδασαν αρκετά, όπως μάλλον και όσοι βρέθηκαν εκεί γύρω, αφού το ντεκολτέ της ριάλιτι σταρ, το οποίο μπορεί να μην ταίριαζε με το… άθλημα, ήταν αρκετά αποκαλυπτικό.

Δεν αλλάζει Ραϊκόνεν-Γκροσεάν η Lotus

Τις φήμες που θέλουν τη Lotus να έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Μίκαελ Σουμάχερ διέψευσε ο Ερίκ Μπουγιέ. 
Το αφεντικό της ομάδας τόνισε πως δεν σκοπεύουν να αλλάξουν τους δύο πιλότους, ενόψει της νέας σεζόν.

Το τέστ του Σωκράτη

Μια μέρα εκεί που ο Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει...
να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του.

5 διαφορετικές χρήσεις του ασετόν που ίσως δεν γνωρίζατε

Όλες γνωρίζετε πως το ασετόν χρησιμοποιείται για να ξεβάψετε τα νύχια σας ή γενικότερα για να απομακρύνετε το βερνίκι από διάφορες επιφάνειες. Δεν είναι όμως μόνο αυτές οι χρήσεις του…

ΣΟΚ: Βίαζε και σκότωνε ανήλικα ο Καντάφι!

Μια από τις πιο άρρωστες πτυχές του Μουαμάρ Καντάφι αποκαλύπτονται μέσα από...

Πόσο πωλείται το λίτρο βενζίνης στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου;

Οι τιμές της βενζίνης από χώρα σε χώρα!!
Σύμφωνα με λίστα του Bloomberg, ένα λίτρο αμόλυβδης βενζίνης κοστίζει 2,06 ευρώ στη Νορβηγία και λιγότερο από 0,02 ευρώ στη….

Τα πιο ακριβά χόμπι!

Ορισμένα χόμπι πληροφορούν, άλλα δημιουργούν, όμως πιο συχνά αποτελούν έναν διασκεδαστικό τρόπο να ηρεμήσουμε από την αλλόκοτη καθημερινότητα της δουλειάς και της ζωής. Προς το παρόν, ξεχνάμε το πιστωτικό όριο και ρίχνουμε μία ματιά σε ορισμένα από τα πιο ακριβά χόμπι που υπάρχουν. Από τέχνη αξίας 100 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι το να πληρώσεις 285 ευρώ για να πηδήξεις από ένα αεροπλάνο, αυτά τα ακριβά χόμπι αξίζουν μία ματιά, ακόμα κι αν δεν σχεδιάζετε να δοκιμάσετε κανένα από αυτά.

Ομορφιά από την καταστροφή και το χάος!

Ομορφιά από την καταστροφή και το χάος!O εικοσιτριών χρονών Farto, γνωστός και ως Vhils, μεγάλωσε στο Seixal, στα περίχωρα της Λισαβόνας, και άρχισε να ενδιαφέρεται για την τέχνη «γκράφιτι» κατά τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Προφανώς, σε κάποιο σημείο  απλά δεν ήταν αρκετό το γκράφιτι γι ‘αυτόν και άρχισε να ψάχνει για άλλους τρόπους να εκφράσει τη δημιουργικότητά του μέσω αστικής 

«Πολύχρωμα» νοσοκομεία για παιδιά!

perierga.gr - Τα πιο όμορφα νοσοκομεία για παιδιά!Ο πόνος της αρρώστιας είναι έτσι αλλιώς δυσβάσταχτος για όλους, αλλά όταν μιλάμε για παιδιά τότε το «σφίξιμο» στην καρδιά γίνεται μεγαλύτερο. Ίσως επειδή αντί να βρίσκονται σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου υποφέροντας θα έπρεπε να ήταν σε μια παιδική χαρά ή σε έναν παιδότοπο, παίζοντας ανέμελα με τους φίλους τους.

ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ Άφησε πίσω του αμύθητη περιουσία!

Ο 55χρονος αυτόχειρας εφοπλιστής, ο οποίος αυτοκτόνησε μέσα στους σωρούς από κομμένα χαρτονομίσματα, άφησε πίσω του ακίνητα-φιλέτα στην Αθήνα αλλά και σε νησί των Σποράδων.

Συγκλονιστική πτώση μαχητικού αεροσκάφους κατά την διάρκεια επίδειξης στη Ρωσία



Κατατέθηκαν Τα 600 Δισεκατομμύρια Από Τους Ομογενείς Για Το Χρέος!!

Σε μία κατάμεστη με πάνω από 500 άτομα αίθουσα του ξενοδοχείου PRESIDENT, η ομάδα Ε.Ν.D. (End National Debt –Τέλος Δημόσιου Χρέους), απαρτιζόμενη από Έλληνες του απόδημου ελληνισμού, παρουσίασε στο κοινό την δυνατότητά της να εξαγοράσει ακόμη και αύριο, το δημόσιο χρέος της Ελλάδος.

Ο… καλύτερος μπαμπάς του κόσμου!

perierga.gr - Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου!Μπορεί οι πατεράδες να μην είναι ίδιοι, καθώς ο καθένας έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του, αλλά όλοι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για τα παιδιά τους με τον τρόπο τους. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

ΕΝΑΣ ΕΛΒΕΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ!‏
Η συνέντευξη εδόθη σε ρώσο δημοσιογράφο στη Μόσχα, στις 30/5/2011.

Ε: Μπορείτε να μας πείτε κάτι σχετικά με...
την ανάμειξη σας στο ελβετικό τραπεζικό σύστημα; 

Οι 10 πιο θανατηφόρες ασθένειες

perierga.gr - Οι 10 πιο θανατηφόρες ασθένειεςΟι άνθρωποι πάντα έχουν μέσα τους το φόβο του θανάτου, με όποιο τρόπο κι αν προέλθει. Εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρόνο πεθαίνουν 

Αντιγήρανση εκ των έσω!

nutrition

“Η ομορφιά δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε” ΄έλεγε η Audrey Hepburn, πιο επίκαιρη από ποτέ, αφού ολοένα και πιο συχνά γινόμαστε μάρτυρες νέων καινοτομιών της τεχνολογικής προόδου και των επιστημών που αγωνίζονται να ‘προλάβουν’ ή και να σταματήσουν τα 




αποτελέσματα του χρόνου που αυτός επιφέρει στην ανθρώπινη υπόσταση, με το πέρασμά του.






Vintage ολόσωμα τατουάζ γυναικών!

perierga.gr - Vintage ολόσωμα τατουάζ γυναικών!Από τις συμμορίες, στα «παιδιά των λουλουδιών» και στους εξεγερμένους εφήβους, τα τατουάζ -κυρίως τα ολόσωμα- θεωρούνται ότι είναι ένα 

Φτιάξε μόνοι σας απορρυπαντικό για το πλυντήριο!

washΚάθε χρόνο η χώρα μας παράγει περίπου 4.778.200 τόνους αστικών απορριμμάτων. Αυτό σημαίνει ότι κάθε Έλληνας ρίχνει στο καλάθι 437 κιλά σκουπιδιών! Το να σας συστήσω να μειώσετε τα σκουπίδια φαντάζομαι είναι κάτι που ήδη κάνετε, πολλοί από σας με θέρμη. Μπορείτε όμως να κάνετε κάτι για το περιβάλλον του σπιτιού σας και κατ’ επέκταση για τον πλανήτη.

Χταποδι κρασατο


Υλικά:για 2 ατομα

Το πιο δυνατό μυρμήγκι!

perierga.gr- Το πιο δυνατό μυρμήγκι!Η φωτογραφία που βλέπετε έλαβε το Α’ Βραβείο από το Συμβούλιο Έρευνας Βιοτεχνολογίας και Βιολογικών Επιστημών (Biotechnology and Biological Sciences Research Council), και πιο συγκεκριμένα ο φωτογράφος της Thomas Endlein, ένας ζωολόγος από το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ.

Τα αεροσκάφη στο μέλλον, ίσως πετούν με πριονίδι!

perierga.gr - Τα αεροπλάνα του μέλλοντος θα πετούν με... πριονίδι!Τα αεροσκάφη του μέλλοντος θα μπορούν να πετούν χάρη σε καύσιμα από πριονίδι, καθώς επιταχύνονται οι επιτακτικές πλέον έρευνες για 

Ποια επαγγέλματα μπορούν να σας εξασφαλίσουν δουλειά στο...μέλλον.

Θέλετε να μάθετε ποια ίσως να είναι τα σημαντικότερα επαγγέλματα της επόμενης εικοσαετίας για να μπορείτε από τώρα να προετοιμάστε;
Αν ναι, δεν έχετε να κάνετε τίποτα παραπάνω από το να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την έκθεση «The Shape of Jobs to Come» που εκπόνησε η Fast Future Research και στην οποία παρουσιάζονται τα συγκεκριμένα επαγγέλματα. Ποια είναι αυτά; ...

iPhone 5: Οι 5 ατέλειες του νέου μοντέλου

Το μοντέλο λέγεται iPhone 5. Έχει πουλήσει ήδη 5 εκατομμύρια κομμάτια. Και έχει 5 σημαντικές ατέλειες. Το έχει, φαίνεται, το νούμερο. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή…

Τα καταλληλότερα κουρέματα για κάθε τύπο... αραίωσης

Πώς μπορεί να κρύψει ο άντρας την αραίωση...Αν οι τρίχες έχουν αρχίσει να την κάνουν σιγά-σιγά από το κεφάλι σου, ορίστε 9 τρόποι να καλύψεις τα κενά...

Τα 5 πιο ανατριχιαστικά μυστήρια που ακόμα δεν έχουν εξιχνιαστεί

Οι αστικοί μύθοι και οι τρομακτικές ιστορίες πάντα μας γοητεύουν, είτε...
επειδή ταράζουν τα νερά μιας βαρετής βραδιάς με την παρέα, είτε απλώς επειδή, όσο κι αν είμαστε δύσπιστοι με τις υποτιθέμενες έγκυρες πηγές τους, μπλέκουν εύστοχα την πραγματικότητα με...
το άγνωστο και μας κάνουν να ανατριχιάσουμε. 

Παππούς έγινε ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Παππούς έγινε ο Παναγιώτης Γιαννάκης!Η κόρη του Κέλλυ, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στο μαιευτήριο Ρέα, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου.
Ταξίδι αστραπή έκανε ο 53χρονος, Παναγιώτης Γιαννάκης, για να δει το εγγόνι του, καθώς διαμένει στη Γαλλία διατελώντας προπονητής στην ομάδα μπάσκετ της Λιμόζ. Στη φωτογραφία ο ίδιος ποζάρει μαζί με τη σύζυγό του Ευγενία, τον γιό του Δημήτρη, την Κέλλυ και το σύζυγό της.Να τους ζήσει!
athensbar.gr

Αναβλήθηκε για τις 8 Οκτωβρίου το δικαστήριο για τη δολοφονία της αδικοχαμένης φοιτήτριας στην Καστοριά-Συγγενείς στα δικαστήρια Κοζάνης


Αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου πήρε η υπόθεση εκδίκασης της πολύκροτης υπόθεσης δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας από την Καστοριά Ανδριάνας Γκαργκιώτη, με κατηγορούμενο τον φίλο της, ο οποίος ομολόγησε την άγρια δολοφονία, κατά τη διάρκεια της Ανάκρισης. Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της Κοζάνης, αλλά λόγω των κινητοποιήσεων των δικαστικών πήρε αναβολή για την επόμενη εβδομάδα.


Νανά Καραγιάννη: Η Συμπαράσταση Του Κόσμου Και Ο Φόβος!

Η Νανα Καραγίαννη δίνει την μάχη της εδώ και μερικές μέρες με την νευρική ανορεξία στο νοσοκείο στο Ιατρικό Κέντρο.