Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Εκπληκτικές φωτογραφίες από την οροφή κτηρίων στο Dubai

diaforetiko.gr : ekpliktikes fwtografies apo orofi ktiriwn dubai 01 600x377 Εκπληκτικές φωτογραφίες από την οροφή κτηρίων στο Dubai  Ο φωτογράφος Karim Nafatni μας δίνει μια μοναδική άποψη του Dubai μέσα από την εκπληκτική σειρά εικόνων αστικών τοπίων με τίτλο «Rooftop Photography».
Μετά από τις υπέροχες φωτογραφίες του μέσα από πιλοτήρια αεροσκαφών, ο φωτογράφος και πιλότος ανεβαίνει στις οροφές των ψηλότερων ουρανοξυστών που ξεπερνούν τα 300 μέτρα για να απαθανατίσει τα απίστευτα λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια τοπία της πόλης.

Τα ξύλινα γλυπτά αλόγων της Heather Jansch

diaforetiko.gr : xylina aloga 1 600x487 Τα ξύλινα γλυπτά αλόγων της Heather Jansch Με την πρώτη ματιά μοιάζουν με άλογα που ετοιμάζονται να καλπάσουν περήφανα στην άμμο. Κοιτάζοντας όμως λίγο πιο προσεκτικά με έκπληξη θα ανακαλύψετε ότι τα άλογα είναι γλυπτά κατασκευασμένα από ξύλο!

Έχει τα περισσότερα ζευγάρια παπουτσιών στον κόσμο!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

 Ο λόγος για μια γυναίκα από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, η οποία εμπλουτίζει συνεχώς την τεράστια συλλογή της από παπούτσια και αναμνηστικά σε σχήμα παπουτσιών.


Η Νταρλέν Φλιν είχε αναγνωριστεί το 2006 ως η γυναίκα με τα περισσότερα ζευγάρια παπουτσιών στον κόσμο. Τότε είχε 7.765 ζευγάρια. Σήμερα, το νούμερο αυτό έχει υπερδιπλασιαστεί.