Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

37o PHOTOGRAPHY PARTY BOUDOIR CLUB KANE LIKE>>>>>

37o PHOTOGRAPHY PARTY BOUDOIR CLUB KANE LIKE>>>>>

Παρακολουθήστε το χτίσιμο σπιτιού από άχυρο βήμα προς βήμα!!!VIDEO

Το παρακάτω βίντεο δείχνει το χτίσιμο ενός σπιτιού με άχυρο. Πρόκειται για ένα συγκρότημα οικοδομών που ...
κατασκευάστηκε και εκτέθηκε στην Ουάσινγκτον το καλοκαίρι του 2008.

Υπήρχαν διαστημόπλοια πριν 12 χιλιάδες χρόνια; Υπήρχαν γίγαντες; Κι όμως ναι! Βίντεο



Υπήρχαν διαστημόπλοια πριν 12 χιλιάδες χρόνια; Υπήρχαν γίγαντες; Κι όμως ναι! ΒίντεοΙπτάμενα αντικείμενα πριν από 12 χιλιάδες χρόνια. Ζωή στο φεγγάρι με αποδείξεις.
Πειράματα που εξάπτουν την φαντασία και είναι βγαλμένα από ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Μήπως δεν είναι τόσο της φαντασίας όσο νομίζουμε όμως;…
Παγκόσμια συνομωσία με σκοπό πάση θυσία να μην ενημερωθεί ο κόσμος.
Απίστευτα γεγονότα που ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συλλάβει.
Κι όμως… έχει συμβεί!
Δείτε τα βίντεο…

Το ιπτάμενο αυτοκίνητο Aeromobil V2.5 απογειώθηκε για πρώτη φορά (Βίντεο)

Την πρώτη πτήση του ιπτάμενου αυτοκινήτουAeromobil Version 2.5 ανακοίνωσε ο Σλοβάκος σχεδιαστής Στέφαν Κλάιν. Το Aeromobil V2.5 είναι ένα ελικοφόρο αεροσκάφος που λειτουργεί ως αυτοκίνητο, ή άν το θέσουμε διαφορετικά, ένα αυτοκίνητο με “υψηλές βλέψεις”. 

Οι 7 κινήσεις που κάνει μια γυναίκα όταν της αρέσεις

Είναι γεγονός πως οι γυναίκες θεωρούνται πιο πολύπλοκες και απρόβλεπτες από τους άντρες. Ωστόσο, φαίνεται ότι και αυτές έχουν τα αδύναμα σημεία τους, σημάδια με τα οποία μας δείχνουν αν μας γουστάρουν πραγματικά!

Τρομακτικές λεπτομέρειες σε νέο video με τη πτώση του Felix Baumgartner

Η Red Bull δημοσίευσε νέο βίντεο όπου δείχνει τον Felix Baumgartner σε τρεις οπτικές γωνίες κατά τη πτώση του, με τρομακτικές λεπτομέρειες.

Έχει περάσει περισσότερο από ένα έτος απο την ημέρα που ο Felix Baumgartner πραγματοποίησε ελεύθερη πτώση από ύψος 38.969 μέτρων (39 χιλιόμετρα), φτάνοντας τη ταχύτητα των 1.357,6 χιλιομέτρων την ώρα. Όταν έφτανε τη μέγιστη ταχύτητα πτώσης, ο Felix είχε αρχίσει να στροβιλίζεται χάνοντας τον έλεγχο για περίπου τριάντα δευτερόλεπτα.

Το μυστικό που κρατάει όρθιο τον Παρθενώνα επί 2.500 χρόνια

Το μυστικό που κρατάει όρθιο τον Παρθενώνα επί 2.500 χρόνια Το μυστικό που κρατάει τον Παρθενώνα όρθιο επί 2.500 χρόνια χωρίς σχεδόν την παραμικρή ζημιά από τους σεισμούς που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια αποκαλύπτεται μετά από μελέτες που δείχνουν ότι παρά το γεγονός πως δεν έχει καν θεμέλια έχει τριπλή αντισεισμική θωράκιση.
Σύμφωνα με την Πολιτικό Μηχανικό, Νίκη Τιμοθέου μελέτες της όλης αρχιτεκτονικής και δομικής του φόρμας, κατέδειξαν πως οι αρχαίοι είχαν από τότε ανακαλύψει, αυτό που σήμερα ονομάζουμε σεισμική μόνωση.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Προειδοποίηση από πιλότο για τα Chemtrails! Δείτε το βίντεο!!!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Προειδοποίηση από πιλότο για τα Chemtrails! Δείτε το βίντεο!!! Στις 09.10.2011 γύρω στις 17:00 ένας πιλότος έγραψε στον ουρανό της Νέα Υόρκης 2 λέξεις: "LAST CHANCE"...(= ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ)
Προειδοποίηση από τον πιλότο για τα Chemtrails η απλά κάτι άλλο;

Πάντα αναρωτιόμουν εάν όντως ψεκάζουν κάτι κακό για τον άνθρωπο , έστω ένας από τους πιλότους έχει την συνείδηση και την ευαισθησία να προειδοποιήσει τους συνανθρώπους του;

Καταδικάστηκε να μοιραστεί τα κέρδη στο ΛΟΤΤΟ με την πρώην γυναίκα του

Ένας Γερμανός υποχρεώθηκε από τα δικαστήρια να δώσει στη νόμιμη σύζυγό του τα μισά κέρδη του από το λόττο, μολονότι ήταν σε διάσταση μαζί της τα τελευταία επτά χρόνια.

Η νέα Lamborghini, Venero Roadster πιάνει τα 355 χλμ και τα 4 εκατ. ευρώ σε κόστος.

Το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο!Αυτό το αυτοκίνητο δύσκολα θα το δει κάποιος από κοντά, καθώς είναι το πιο ακριβό στον κόσμο!   Δικαιολογεί απόλυτα τον τίτλο του απ’ ότι θα διαπιστώσετε και εσείς!   Η νέα Lamborghini, Venero Roadster πιάνει τα 355 χλμ και τα 4 εκατ. ευρώ σε κόστος. 

Στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. οι φωτογραφίες των «γονιών» της μικρής Μαρίας

Μαντλίν, Άλεξ, Μπεν, Μαρία: παιδιά εξαφανισμένα, γονείς απελπισμένοι – Ιστορίες που συγκλόνισαν "επιστρέφουν" με αφορμή την 4χρονη στα ΦάρσαλαΤη Δευτέρα, μετά από εντολή του εισαγγελέα, θα δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του ζεύγους των αθιγγάνων, που είχαν υπό την κηδεμονία τους, τη μικρή Μαρία. Εκτίμηση της Αστυνομίας είναι ότι η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών θα διευκολύνει τη διαδικασία αναγνώρισης του κοριτσιού. «Βροχή» τα τηλεφωνήματα για πληροφορίες.