Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

BACK 2 BASE BOUDOIR CLUB!!!

Αρχικά η κοπέλα του είπε όχι αλλά μόλις είδε τι αμάξι έχει άλλαξε γνώμη!

Του έριξε χυλόπιτα αλλά άλλαξε γνώμη μόλις είδε το αμάξι του!Ο Ρώσσος youtuber με το ψευδώνυμο Vitalyzd έχει πρόβλημα με τις γυναίκες από τότε που έγινε διάσημος στο internet!   Δεν μπορεί να καταλάβει αν τον θέλουν για αυτό που είναι ή επειδή έγινε γνωστός. Έτσι λοιπόν έστησε ένα μίνι πείραμα όπου ζήτησε σε μία περαστική να βγουν ραντεβού. Αρχικά η κοπέλα του είπε όχι αλλά μόλις είδε τι αμάξι έχει άλλαξε γνώμη! Δείτε πως αντέδρασε αυτός και την κατάληξη αυτού του "Ραντεβού"..  

5 απόλυτα κακόφημες τροφές, που στην πραγματικότητα κάνουν καλό στην υγεία μας

Η Katherine Tallmadge είναι μία από τις πλέον έγκριτες διαιτολόγους στις ΗΠΑ, συγγραφέας του βιβλίου Diet Simple: 195 Mental Tricks, Substitutions, Habits & Inspirations (LifeLine Press, 2011), ενώ συχνότατη είναι η παρουσία της σε αμερικανικά τηλεοπτικά κανάλια, όπου καλείται να σχολιάσει ζητήματα που άπτονται της διατροφής.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ένας γιατρός που ανασταίνει νεκρούς!

Υπάρχει στην Αμερική ένας γιατρός, που έχει μια πολύ σπάνια ειδικότητα…
η οποία δεν διδάσκεται πουθενά, ούτε και αναγνωρίζεται επίσημα. Είναι όμως χρήσιμη, και αποτελεσματική.
Πρόκειται για τον Δρα Sam Parnia, ο οποίος ειδικεύεται στην ανάσταση των νεκρών!

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ TWITTER Θα τους τρελάνει ο Παπανδρέου: Βγήκε στο Bloomberg ΤV να δώσει συμβουλές στις ΗΠΑ για τη χρεοκοπία [βίντεο]

Για ειρωνεία και συσσωρευμένη εμπειρία μιλάνε στο twitter άνθρωποι από όλο τον κόσμο που είχαν την ευκαιρία να δούνε τον Γιώργο Παπανδρέου στο Bloomberg TV σήμερα το μεσημέρι. Η πρώτη ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν «Κύριε Πρωθυπουργέ, τί μπορεί να μάθει η Ουάσιγκτον από την εμπειρία σας;»

Ραντεβού Και Αυτή Την Κυριακή 21/10 Απο Της 18:00 Το Απόγευμα Μέχρι Αργά Το Βράδυ Με Όλες Της Ξένες & Ελληνικες Επιτυχίες! Θα Γίνει Χαμός!!!

Φωτογραφία: Καλημέρα σας περιμένω στο πρώτο πάρτυ του freefall σημερα στις 16.00 να γνωριστούμε απο κοντα στο Trento Τσιμισκη με Παύλου Μελα γωνία και το βράδυ στις 21.30 η μεγαλη πρεμιέρα του Fatsabook στην tv100 με νέο κόμμα την Χρυσαβγουλα!!!Οι Κυριακές αλλάζουν στην Θεσσαλονίκη και εσυ θα μείνεις αμέτοχος;Οι Κυριακές αλλάζουν... Ραντεβού Και Αυτή Την Κυριακή 21/10 Απο Της 18:00 Το Απόγευμα Μέχρι Αργά Το Βράδυ Με Όλες Της Ξένες & Ελληνικες Επιτυχίες! Θα Γίνει Χαμός!!!
στο Trento cafe-bar, Τσιμισκή με Παύλου Μελά (γωνία) για ένα "freefall party"!!! Ποτά, φαγητά, κάμερες & όλη η ομάδα του freefall θα είναι εκεί. Στα... πι-καπ ο Dj Mpampis tralala!!! Πείτε το στους φίλους σας. Οι Κυριακές πλέον αλλάζουν... με την υπογραφή του freefall!!!