Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Σολάριουμ, κάπνισμα και διατροφή κάνουν τη διαφορά στο δέρμα

dermaΣύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τη βρετανική εταιρεία καλλυντικών Simple Skincare, στην κορυφή των συνηθειών που προσθέτουν χρόνια στο γυναικείο δέρμα έρχονται σολάριουμ και κάπνισμα, ενώ ακολουθούν η έλλειψη φρούτων από τη διατροφή και η κακή ενυδάτωση του δέρματος.

ΕΠΕΙΓΟΝ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ

Ειδικά όσοι κάνετε δήλωση μέσω Internet. 

Προσοχή στους χρήστες του Διαδικτύου, καθώς ενδέχεται αυτές τις ημέρες να φτάσει στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο μήνυμα-απάτη που φαίνεται πως προέρχεται από το Υπουργείο Οικονομικών. 

Άσχημα τα νέα για το φετινό Καλοκαίρι...

Οι πολικές συνθήκες που επικρατούν αυτές τις ημέρες στη βόρεια Ευρώπη κάθε άλλο παρά φυσιολογικές μπορούν να θεωρηθούν για την εποχή. Στη χώρα μας από την άλλη πλευρά, οι συνθήκες που επικρατούν, μπορούν να θεωρηθούν άκρως φυσιολογικές.

Η σωστή χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα συμπληρώματα και στα υποκατάστατα γεύματος! Συμπλήρωμα διατροφής, είναι οποιοδήποτε θρεπτικό συστατικό δεν λαμβάνουμε 100% μέσω της διατροφής μας και χρειάζεται να... το «συμπληρώσουμε» όπως λέει και η φράση «συμπλήρωμα διατροφής», ώστε να είναι επαρκής η ποσότητα αυτού του θρεπτικού συστατικού. 

Windows 8.1: Βίντεο με τις νέες δυνατότητες

Η Microsoft έκανε διαθέσιμο μέσω Youtube, ένα νέο βίντεο παρουσίασης των αλλαγών στα Windows 8.1. Πρόκειται για αλλαγές που διευκολύνουν τη χρήση κάτω από το Modern UI και σίγουρα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. 

LADIES NIGHT στο SENSO CLUB!!!!

Repair café: Η καφετέρια του… μάστορα γίνεται μόδα!

Repair cafe: Η νέα ευρωπαϊκή τάση που γίνεται μανία!Το πρώτο ολλανδικό καφέ επιδιόρθωσης αντικειμένων άνοιξε το 2009 στην Ολλανδία και το ίδιο κατάστημα κέρδισε το 2013 το βραβείο καινοτομίας, ενώ σιγά σιγά πολλά παρόμοια καφέ άνοιξαν σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις. 

Ποιο θα είναι το όνομα της S-Class coupe;

Ήδη η S-Class κυκλοφορεί κι η Mercedes-Benz ετοιμάζεται για το coupe της σειράς, αλλά το όνομα δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί.
Η γκάμα της S-Class, που στις προηγούμενες γενιές ονομαζόταν CL-Class, αναμένεται να διευρυνθεί με το πολυτελές coupe της Σειράς, το οποίο είχαμε δει, ως πρωτότυπο πριν περίπου ένα χρόνο και σύμφωνα με την παράδοση, θα ονομαζόταν S-Class Coupe, κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Υπάρχει κρυφό μήνυμα στην πρώτη σελίδα του Facebook;


Απ’ οτι φαίνεται το Facebook σχετίζεται άμεσα με το $ex και μπορούμε να το δούμε αν παρατηρήσουμε καλά την σελίδα που κάνουμε login.