Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Μέλισσες παράγουν χρωματιστό μέλι!

perierga.gr - Μέλισσες παρήγαγαν χρωματιστό μέλι!Οι μελισσοκόμοι από τη βορειοανατολική Γαλλία ξαφνιάστηκαν όταν οι μέλισσες τους άρχισαν να παράγουν πρασινωπό μέλι. Οι Γάλλοι μελισσοκόμοι στην πόλη Ribeauville απόρησαν -και με το δίκιο τους οι άνθρωποι!- όταν είδαν ότι οι μέλισσές τους παρήγαγαν μπλε, πράσινο και κόκκινο μέλι αυτό το καλοκαίρι!

Παραμυθένιο βρετανικό τεϊοποτείο 632 ετών!

perierga.gr - Βρετανικό τεϊοποτείον... χάρμα οφθαλμών!Το διάσημο βρετανικό τεϊοποτείο Tu Hwnt I’r Bont, στη βόρεια Ουαλλία, ένα από τα περισσότερο βραβευμένα καταστήματα του είδους ανά τον κόσμο, μετρά 632 χρόνια ζωής. Σερβίρει αδιάλειπτα σπάνια είδη τσαγιού σε ένα εκπληκτικό αναπαλαιωμένο κτίριο της βρετανικής επαρχίας, γνωστό για τους φυσικούς «κάθετους» κήπους που καλύπτουν την πρόσοψή του.

8 + 1 συμβουλές ομορφιάς για να σας προσλάβουν σε μια δουλειά

Μπορεί να διανύουμε δύσκολες μέρες, τις δουλειές να τις βρίσκουμε με το ντουφέκι, όμως αν είστε μία από τις τυχερές που έχετε στείλει το βιογραφικό σας και σας κάλεσαν να πάτε για μία συνέντευξη, καλό είναι να δείχνετε στα καλύτερά σας...

Τα περίτεχνα σπίτια-πλοία των Ινδονήσιων!

perierga.gr - Τα περίπλοκα σπίτια-πλοία των Ινδονήσιων!Τα σπίτια «tongkonan» είναι οι παραδοσιακές κατοικίες της φυλής των ιθαγενών Torajan, που ζουν στο νησί Sulawesi της Ινδονησίας. Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι το σχήμα βάρκας που έχουν, εμπνευσμένο από τα πλοία των Βίκινγκ.

Συναγερμός για Το «ναρκωτικό» που τρελαίνει τον εγκέφαλο

Συναγερμός στην Ελλάδα για το iDoser
Συναγερμός για το νέο και άκρως επικίνδυνο «ναρκωτικό» iDoser που κατασκευάζεται και διακινείται μέσω διαδικτύου και κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο έχει σημάνει τους τελευταίους μήνες στις ελληνικές διωκτικές αρχές...

Βίντεο από ράλλυ & αναβάσεις.



10 ζώα που ζωγραφίζουν!

perierga.gr - 10 ζώα που ζωγραφίζουν!Δεν είναι λίγες οι φορές που τα ζώα μάς εκπλήσσουν με τις δυνατότητές τους, με εντυπωσιακά είναι η αλήθεια αποτελέσματα. Το ζωικό βασίλειο αποδεικνύεται, λοιπόν, για άλλη μία φορά πρωτοπόρο στην τέχνη, με πολλά από τα είδη του να ασχολούνται με τη ζωγραφική, και, μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία. Ο κατάλογος είναι μακρύς και περιλαμβάνει διάφορα ζώα που όταν πιάνουν το πινέλο… γίνονται πραγματικοί δεξιοτέχνες!

Γέφυρα για ρεκόρ Guiness κατασκεύασαν οι Κινέζοι!

31 Μαρτίου  δόθηκε στην κυκλοφορία η εντυπωσιακή γέφυρα "Aizhai", που ενώνει δύο σήραγγες στην περιοχή Jishou, Hunan στην Κίνα.... 
Το εντυπωσιακό αυτής της γέφυρας είναι ότι έχει ύψος 350 μέτρα και μήκος 1146 μέτρα κάτι που την κάνει μοναδική όσον αφορά τον συνδυασμό αυτών των δύο στοιχείων.

Ότι πρέπει για την κρίση....Κατασκεύασαν τεχνητό κρέας!

Τεχνητό κρέας υποστηρίζουν οι μηχανικοί της αμερικανικής εταιρείας Modern Meadow πως μπορούν να φτιάξουν, μέσω μίας μοναδικής τεχνολογίας....

Ρία Τσίγα : Το απόλυτο θηλυκό τρελαίνει το facebook

Ρία Τσίγα : Tο μοντέλο που τρελαίνει τα likes του facebook!

Η ομορφότερη χώρα του κόσμου, όπως φαίνεται από το Διάστημα!

Την εικόνα της Ελλάδας όπως φαίνεται από το Διάστημα απαθανάτισε ο Ιταλός αστροναύτης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) Πάολο Νέσπολι....

CNBC: «Έχετε χρήματα να ξοδέψετε; Αγοράστε ελληνικά νησιά»!

CNBC: «Έχετε χρήματα να ξοδέψετε; Αγοράστε ελληνικά νησιά»!Και ενώ στην Ελλάδα συνεχίζονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα, σε σημερινό του δημοσίευμα το CNBC κάνει εκτενή αναφορά στην αξιοποίηση της περιουσίας του ελληνικού Δημοσίου.

Gossip Recap: Τα σεξουαλικά σκάνδαλα και η Lady Gaga στη μηχανή του κιμά

Μόνο "καυτή" θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την εβδομάδα που πέρασε στη διεθνή showbiz αφού τα σεξουαλικά σκάνδαλα έδιναν και έπαιρναν. Πέρα από το spicy κομμάτι, ο Goerge Michael ακύρωσε τις συναυλίες του στην Αυστραλία ενώ η Lady Gaga βούτηξε, όχι σε πισίνα, αλλά σε μηχανή του κιμά.

Αντίγραφο του Ταζ Μαχάλ στο Ντουμπάι!

perierga.gr - Αντίγραφο του Ταζ Μαχάλ στο Ντουμπάι!Το Taj Arabia, όπως θα ονομάζεται η ρέπλικα του Ταζ Μαχάλ στο Ντουμπάι, θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από το αυθεντικό, ενώ το κόστος του να αναμένεται να αγγίξει το ποσό του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων!

7 Εκπληκτικά Makeup Tricks Για Καστανά Μάτια....

Το καστανό χρώμα ματιών είναι το πιο συνηθισμένο στη χώρα μας!

Αν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών με καστανά μάτια, δείτε μια σειρά από Makeup Tricks που θα σας κολακεύσουν και θα σας χαρίσουν βλέμμα που μαγνητίζει

Ο «κύκλος της ζωής και της χαράς»!

perierga.gr - "Circle of Life": Ο "κύκλος της ζωής και της διασκέδασης"!Αρχικά προοριζόταν μόνο για να το βλέπουν οι τουρίστες, συμβολίζοντας από τη μία την ένωση του ουρανού και της γης και αναδεικνύοντας από την άλλη την έννοια «tianyuandifang», δηλαδή τον «Κύκλο της Ζωής».

Για όσους έχουν γεννηθεί μέχρι το 1980

H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε. 

Πίτ μπουλ κατασπάραξε κοριτσάκι 20 ημερών μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Ένα κοριτσάκι μόλις τριών εβδομάδων έπεσε θύμα επίθεσης από πιτ μπουλ που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ μέσα σε σπίτι στο...
Ντιτρόι των ΗΠΑ.

Πιστεύετε στον φύλακα άγγελο; - Τηλεμεταφορά 06/09/2012 - BINTEO

Δείτε το βίντεο...

Χρυσός 24 καρατίων… από βακτήρια!

perierga.gr - Χρυσός 24 καρατίων... από βακτήρια!Μπορεί πολλοί κατά το παρελθόν να προσπάθησαν να φτιάξουν χρυσάφι, μετατρέποντας άλλα υλικά, μέσω διάφορων αλχημειών, αλλά τελικά πάντα αποτύγχαναν. Τώρα μια ομάδα ερευνητών από το Michigan State University κατόρθωσε να εξάγει 99,9% καθαρό χρυσό 24 καρατίων από χλωρίδιο του χρυσού (AuCl3).

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας

Απολαύστε τα δέκα καλύτερα γκολ της εβδομάδας , ανάμεσα στα οποία και το εκπληκτικό γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη εναντίον του Άρη.
Το γκολ του Αθανασιάδη δεν προκάλεσε αίσθηση μόνο στην Ελλάδα, αλλά έγινε θέμα συζήτησης παγκοσμίως.
Δείτε το Βίντεο:

Τι σημαίνει το όνομά μου;

perierga.gr - Τι σημαίνει το όνομά μου!Σε αντίθεση με την ονοματοδοσία στις περισσότερες χώρες του δυτικού κόσμου, τα ελληνικά ονόματα -ακόμα και αυτά της σύγχρονης Ελλάδας- σχεδόν πάντα σημαίνουν κάτι. Λεξικά που καταγράφουν τα ελληνικά ονόματα, όπως το «Τα νεοελληνικά κύρια ονόματα» από τις εκδόσεις Πατάκη, υποστηρίζουν μάλιστα, βάσει ερευνών, ότι το όνομά μας όχι μόνο σημαίνει κάτι αλλά ότι υπάρχει μια ολόκληρη λαϊκή αντίληψη γύρω από αυτό -θυμηθείτε τις παροιμίες που εμπλέκουν έναν τουλάχιστον «Γιάννη»- ότι συχνά συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν συγκεκριμένο όνομα και ότι τελικά, η βαφτιστική ή λαϊκή ονομασία μας αποτελεί σφραγίδα της ίδιας μας της ύπαρξης.

Για πρώτη φορά ωάρια από βλαστοκύτταρα γονιμοποίησαν Ιάπωνες ερευνητές

Ιάπωνες επιστήμονες δημιούργησαν βιώσιμα ωάρια από βλαστικά κύτταρα, που είχαν ληφθεί από δέρμα ποντικιών και, στη συνέχεια, τα γονιμοποίησαν εξωσωματικά, παράγοντας τελικά υγιή φυσιολογικά ποντικάκια, τα οποία μάλιστα, σε επόμενο στάδιο, απέκτησαν τους δικούς τους υγιείς απογόνους.

Το ΣΔΟΕ και στα ενεχυροδανειστήρια

Την ώρα που τα λουκέτα αυξάνονται, μία κατηγορία καταστημάτων ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Κάποιοι κάνουν "χρυσές δουλειές", εκμεταλλευόμενοι συχνά την ανάγκη συνανθρώπων μας, ενώ οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ δείχνουν πλήθος παραβάσεων σε πολλά καταστήματα, ακόμα και βρώμικο κύκλο παράνομης διακίνησης χρυσού μέσω off  shore εταιρειών.

M3 CSL (RHD)

Καλησπέρα,

Το αμαξι το αγόρασα απο Αγγλια πριν απο εναμιση χρόνο και ειμαι πάρα πολύ ευχαριστημενος. Ειναι ενα αμαξι που μου προσφέρει παρα πολλά αφου το χρησημοποιω και με την οικογενεια σε ταξιδια, αλλα και σε αρκετα track days που κάνω καθε χρόνο.  
Ειναι κατασκευής 2003 και ειναι ενα απο τα 420 δεξιοτιμονα που έχουν βγει στην παραγωγη. Μπορω να πω οτι με εχει κάνει περηφανο  μεχρι στιγμης και ελπιζω να συνεχισουμε ετσι αφου με το 2012 θα συμμετασχω στο πρωταθλημα Time Attack που ειναι διοργανόνεται απο την Κυπριακη Ομοσπονδια.

VIDEO: Η Άντζελα Δημητρίου Σε Μία Εμφάνιση Που Θέλει Να Ξεχάσει!

Η Lady Άντζελα σίγουρα θα θέλει να ξεχάσει τη πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση!
Η τραγουδίστρια είχε πρωτοεμφανιστεί στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Τραγουδώντας, γελώντας, χορεύοντας» και ερμήνευε με τον Αντώνη Πολίτη το τραγούδι «Αεροπλάνο».

Το Facebook Ξεκινά Τις Χρεώσεις!

Η πίεση για αύξηση της κερδοφορίας φαίνεται ότι εντείνεται στο Facebook μετά την αρνητική πορεία του στο χρηματιστήριο.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι λανσάρει στις ΗΠΑ και σε 20 ακόμα χώρες μια δοκιμαστική λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν προκειμένου να αυξήσουν τους αναγνώστες των αναρτήσεών τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ!!ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ..ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!

 Αποζημιωση 10 εκατ. δολαρίων ζητά βετεράνος του αμερικανικού στρατού από νοσοκόμα του στρατού

Πόσες φορές τη μέρα μια γυναίκα σκέφτεται το σεξ;

Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες μια γυναίκα σκέφτεται κατά μέσο όρο2 φορές τη μερά το σεξ!

Μικροσκοπικά Ζωακια (pics)

Τα πιό όμορφα....