Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

«Μια μέλισσα στο Τόκιo» στο Αγγέλων Βήμα

«Μια μέλισσα στο Τόκιo» στο Αγγέλων ΒήμαΑπό τις 9 Μαΐου
Το Τόκιο μία πόλη τεράστια. Ο Ido είναι ένας άνθρωπος απλός. Ο Ido έχει γυναίκα, μικρό γιο, σπίτι και δουλειά.

Πάνω από 73 εκατομμύρια οι άνεργοι νέοι παγκοσμίως

Αύξηση του ποσοστού ανεργίας των νέων σε παγκόσμιο επίπεδο προβλέπει ο Διεθνής Οργανισμός Εργασίας (ILO) εκτιμώντας ότι η ανεργία στους νέους 15 - 24 ετών θα ανέλθει στο... 12,8% μέχρι το 2018 έναντι 12,3% το 2013, σύμφωνα με μια μελέτη που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα.

10 μεγάλα μυστήρια της επιστήμης!

Υπάρχουν πράγματα στη ζωή μας για τα οποία κανείς δεν μπορεί να δώσει μια σαφή απάντηση. Δείτε μια λίστα με 10 μεγάλα μυστήρια που η επιστήμη δεν έχει καταφέρει να λύσει...

Αθλητικά παπούτσια: τι να προσέχετε όταν τα αγοράζετε

running-shoesΒρείτε τον τύπο του πέλματός σας, σε πολλά καταστήματα με αθλητικά είδη κάνουν το τεστ του πέλματος, και κατόπιν ψωνίστε τα ιδανικά ζευγάρια με αυτά τα μυστικά.

ΣΟΚ.Τα Πρώτα Γενετικώς Τροποποιημένα Μωρά Γεννήθηκαν!!!

Οι πρώτοι γενετικώς τροποποιημένοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν δημιουργηθεί, αποκαλύφθηκε στις...4/5/2013.

Το Top10 των μύθων περί υγείας...

Μία επισκόπηση από Αμερικανούς ερευνητές πάνω σε επτά συνηθισμένες ιατρικές πεποιθήσεις έδειξαν πως δεν είναι τίποτα περισσότερο απο μύθοι. Κάποιες από αυτές είναι εντελώς αναληθείς, ενώ άλλες δεν έχουν επαρκή αποδεικτικό υλικό σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο...

Γκρίζα μαλλιά… τέλος;

perierga.gr- Γκρίζα μαλλιά... τέλος;Ενδειξη σοφίας και γοητείας είναι για κάποιους τα γκρίζα μαλλιά, ενώ για άλλους αποτελούν απλά πονοκέφαλο… «Θεραπεία» κατά των λευκών μαλλιών που συνοδεύουν συνήθως την προχωρημένη ηλικία, φαίνεται ότι βρήκαν ευρωπαίοι επιστήμονες, 

Χρόνιος πόνος στη μέση: Θεραπεία με αντιβιοτικά

diskokhlh ponos mesh antiviotikaΤο εκπληκτικό αποτέλεσμα μιας νέας μελέτης είναι ότι τέσσερις στις 10 περιπτώσεις χρόνιου πόνου στη μέση θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν με αντιβιοτικά. Στο πλαίσιο της έρευνας που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση της European Spine, οι ειδικοί ανακάλυψαν ότι ο χρόνιος πόνος στη μέση οφείλεται σχεδόν στις μισές περιπτώσεις σε βακτήρια.

Μια συγκλονιστική ιστορία! Τρεις γυναίκες, θύματα απαγωγής - Κρατούνταν σε υπόγειο - Βρέθηκαν ζωντανές 10 χρόνια μετά

Οι τρεις γυναίκες κρατούνταν συχνά δεμένες με αλυσίδες 
- Είναι αφυδατωμένες και ελαφρώς υποσιτισμένες - Μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο του Κλίβελαντ
- Η μαρτυρία του ανθρώπου που τις ελευθέρωσε και το σοκαριστικό τηλεφώνημα του ενός θύματος στην αστυνομία 

ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Σ'ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ PHOTOGRAPHY PARTY ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ..COME AND SMILE @ THE BEST CLUB IN TOWN!!!

White Diamond,Ο Μοναδικός Κροκόδειλος Albino Στην Ευρώπη

Άσπρο Διαμάντι πιστεύεται ότι είναι η μόνη αλμπίνο κροκόδειλος στην Ευρώπη.White Diamond is thought to be the only albino crocodile in Europe.

Συγκλονιστικό Βίντεο: Ελαφίνα παλεύει με λύκους για να σώσει το μωρό της

Δείτε πως μία μητέρα ελαφίνα προσπαθεί να προστατεύσει το νεογέννητο μωρό της από μία πεινασμένη αγέλη λύκων (Pics+Vid)
Οι εκληκτικές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν την τιτάνια προσπάθεια μίας ελαφίνας να προστατεύσει το μωρό της από μία αγέλη λύκων.

Το γύρο του κόσμου κάνει ο Έλληνας που δεν καίγεται από το Άγιο Φως (Bίντεο)

Εντύπωση έχει προκαλέσει στιγμιότυπο, (και στο βίντεο που ακολουθεί στο 6ο λεπτό ακριβώς) που κάνει το γύρο του κόσμου και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρων διεθνών πρακτορείων και τηλεοπτικών σταθμών, με τον Ναυπλιώτη Ιορδάνη Δαμιανό που βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα και τον δείχνει να πιάνει την φωτιά από τα κεριά και να μην καίγεται.Το βίντεο έχει αναπαραχθεί μέχρι και από το CNN.

Ένας Τάφος Μυστήριο!

Τον έθαψαν, τον ξέθαψαν, τον έκαψαν και τον έθαψαν ξανά:

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Βαγγέλης Ζέρβας : » οι μισθοί δημάρχου αντιδημάρχων απευθείας στην Μητρόπολη και σε οικογένειες που έχουν ανάγκες»















Ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Ζέρβας σε αποκλειστικές δηλώσεις στον alphafm.gr»